Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, DareDevil כתב:

אתה לא תדבר עם אבשלום קור באותה רמה שפתית כמו שתדבר עם מרדכי דוד.

אם היה לך מושג כמה פעמים אני אומר את זה בעצמי (אי אפשר לדבר עם ד"ר גולדברג כמו שמדברים עם צ'ארלי בבאסטה).

וגם זה לא ממש עוזר, כשאתה מול פסיכופט.

זה כמו לדבר בהיגיון לפונדמנטליסט ג'יהאדיסטי. שפה לא תעזור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנצל"ש.

זקוק לעזרה בהרכבת דלת ממ"ד שכרגע נמצאת במחסן, הדבר הזה שוקל קרוב ל 100 ק"ג ואני לא יכול להרים ולהעביר לבד (צריך גם לטפס 8 מדרגות...). ממה שהבנתי ניתן לבקש עזרה מידידים אך חיפוש באינטרנט מעלה רק שירותי דרך.

אשמח ללינק/טלפון שלהם.

פורסם (נערך)

תוריד את האפליקציה שלהם ותפתח קריאה המוקדן/ית כבר יחזרו אליך, רק קח בחשבון שהם לא עובדים בשבת,בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם (נערך)

ידידים לא מוכנים לקבל קריאות של הרכבת דלת ממ"ד. רק עזרה בסגירה/הרכבת ידית וכדומה.

נאמר לי שזאת מדיניות שנכנסה אחרי שדלת כזו נפלה על כונן.

אם תצטרך למשהו אחר, הטלפון של המוקד הוא 1230.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 15.3.2026 בשעה 16:42, omricn כתב:

אני נתקעתי פעם עם מצבר גמור בחניון תת קרקעי של מקום העבודה, שעה נסיעה מהבית, בשעה 21:00. כלום לא עזר, לא כבלי הנעה, לא בוסטר של עובד. התקשרתי לידידים, תוך חצי שעה הגיע כבאי מתחנת נתב"ג (בחיי) עם ג'יפ שלא מבייש את מקגייוור, נכנס איתי רגלית לחניון והניע אותי עם בוסטר תוך שניה.

כשהגעתי הביתה שלחתי לו כאות תודה והערכה שובר BuyMe בסך 100 ש"ח. לאחר כמה דקות הוא שלח לי הודעה האם זה בסדר שיעביר את השובר לקבוצת מילואימניקים בתעסוקה.

יש אנשים זהב.

אני מתנדב פעיל כמה שנים,

קיבלתי שובר כזה לארוחת בוקר מלקוחה שהנעתי לה את הרכב.

לגבי כספים - מותר לקבל ולהכניס לסניף כ'תרומה', בסכום שמצטבר מנהל הסניף רוכש ציוד או מארגן ערבי גיבוש.

אירוע אחרון שהיה לי -

קפצה התראה מהאפליקציה עם הכתובת שלי..

השכנה מלמעלה פתחה קריאה כי ידית דלת הממ"ד נפלה,

אין ברשותי את המפתח אלן הדרוש אז כונן נוסף הגיע ותוך 2 דק' סידרנו את העניין.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
בתאריך 20.3.2026 בשעה 12:41, Haim_gds כתב:

מנצל"ש.

זקוק לעזרה בהרכבת דלת ממ"ד שכרגע נמצאת במחסן, הדבר הזה שוקל קרוב ל 100 ק"ג ואני לא יכול להרים ולהעביר לבד (צריך גם לטפס 8 מדרגות...). ממה שהבנתי ניתן לבקש עזרה מידידים אך חיפוש באינטרנט מעלה רק שירותי דרך.

אשמח ללינק/טלפון שלהם.

אני ממליץ להיכנס לקבוצות פייסבוק כמו זו: https://www.facebook.com/groups/1563824053892505 (זאת לפחות ממה שראיתי פעילה ולא מזוהמת עם עבודות שלא קשורות לנושא הקבוצה) או לנסות בקבוצה של הבניין/שכונה בפייסבוק/WhatsApp. אם יש נערים שיבואו ויעזרו לך להרים ולהרכיב אותה.

כאמור זה יהיה בתשלום וכו' אבל לפחות לא תצטרך להרים אותה לבד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא הייתי לוקח נערים לעבודה כזאת. הדלת כבדה ואם תיפול על מישהו או ייתפסו אצבעותיו במשהו, יגרם נזק משמעותי.

תנו לבעלי מקצוע שיש להם ביטוחים לעשות את העבודה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 7
פורסם
לפני 15 שעות, DareDevil כתב:

אני ממליץ להיכנס לקבוצות פייסבוק כמו זו: https://www.facebook.com/groups/1563824053892505 (זאת לפחות ממה שראיתי פעילה ולא מזוהמת עם עבודות שלא קשורות לנושא הקבוצה) או לנסות בקבוצה של הבניין/שכונה בפייסבוק/WhatsApp. אם יש נערים שיבואו ויעזרו לך להרים ולהרכיב אותה.

כאמור זה יהיה בתשלום וכו' אבל לפחות לא תצטרך להרים אותה לבד.

תודה, אין לי FB ואני גר בישוב דיי מבודד עם חתך גיל מאוד מבוגר.

לפני 4 שעות, Ron Poh כתב:

תנו לבעלי מקצוע שיש להם ביטוחים לעשות את העבודה.

כנראה כי זו תהיה האופציה המועדפת, חשבתי כי זו טובה פשוטה (כמו התנעה או ניפוח אוויר) אך כנראה עדיף לתת לבעל מקצוע שיבצע את זה.

פורסם

כאמור. דלת ממ"ד. היא מאוד כבדה (יש 2 סוגים. תלוי במבנה הקיר מולה. יש כבדה ויש ממש ממש כבדה) 

היה מקרה של מתנדב שנפצע (שבר יד אם אני זוכר נכון) בעקבות נפילה של דלת כזאת. לכן הוחלט להפסיק עם הרמת דלתות.

(מניח שהסיבה כפולה. גם בגלל שלא רוצים שמתנדבים יפצעו וגם כל פציעה זה סיפור ביטוחי...)

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

הגיוני.

אתמול הזמנתי איש מקצוע לבצע את העבודה, יצאתי עם הרגשה של פרייאר.🥴

קודם כל, הדלת אינה דלת ממ"ד אלא דלת מקלט עם שני בריחים, שוקלת כ 100 ק"ג. איך שהמתקין הגיע קצת התפלאתי שהגיע לבד, לא נראה לי שהיה מסוגל להרים את הדלת ללא עזרה. שאלתי אותו איפה העגלה והוא לא הבין על מה אני מדבר. להזכירכם, הדלת במחסן ודורשת הזזה של כעשרה מטרים.

עומדים ליד הדלת והוא שואל איפה יש בסביבה מישהו שיעזור לי כי הדלת ממש כבדה, הזכרתי לו שתיארתי את הדלת ושלחתי תמונות אך הוא אמר שכדאי לחפש מישהו שיעזור. מכיוון שאני גר במקום דיי מבודד לא היה מישהו שיעזור אז... "יאללה שים יד ונעביר את זה". להזיז את הדלת הזו ללא גלגלים מתחת זו חתיכת עבודה לשני אנשים (ואני בדיוק חזרתי מהמכון כושר) אך מצאתי במחסן גלילי עץ שהפכו את המשימה לנסבלת.

6 מטרים ומגיעים ל 6 מדרגות למעלה, הוא עושה פרצופים אך איכשהו הצלחנו להעלות אותה. החלק הממש מפתיע הוא שלהעלות את הדלת היה ממש קצר ולא דרש מאמץ יוצא דופן.

ברגע שגוררים את הדלת לקיר מתחילה עבודת ההרכבה, דיי דומה למה שציפיתי. הוא השתמש בלום כדי להרים את הדלת (אני הייתי משתמש במכוש במקרה הצורך) ואני דחפתי אותה לצירים, ממש כמה דקות עבודה (שהוכפלו כי הוא לא שם את כל הטבעות בחזרה...)

סיכמנו בהתחלה על 600 ש"ח (להזכירכם , שלחתי לו את התמונות!) ובסוף הוא מבקש 800 ש"ח ולמה? "לא ידעתי על המדרגות, אני בקושי יכול להרים את זה כי יש לי ברך דפוקה". 800 ש"ח מזורגגים ואני עושה חצי עבודה! אני עוד חשבתי להוריד 100 ש"ח על הפאקיניג עבודה שלי (אין מצב שהוא יכל לבצע את זה לבד) והוא מבקש עוד 200 ש"ח!

המסקנה שלי היא כי בפעם הבאה אעשה את זה בעזרת אחי או מישהו ולא אזמין מישהו שמגיע ללא יכולות בסיסיות כגון עגלה/מנשא (הדלת ממש שוקלת). מהשמוזר לי קצת הוא שהבחור מדורג דיי גבוהה במדרג (משם אני בוחר בעלי מקצוע) אך היה חאפר מושלם.

פורסם (נערך)

היית צריך לתת לו 600 ולהסביר לו שאם הוא רוצה 800 זה 300 לו ו 500 לך כי אותו הזמינו בצורה מתוכננת ואתה זו קריאת חירום.

עריכה: כשמדרג מתקשרים לקבל חוות דעת תגיד להם את האמת.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 6

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 35 דקות, Haim_gds כתב:

מהשמוזר לי קצת הוא שהבחור מדורג דיי גבוהה במדרג (משם אני בוחר בעלי מקצוע) אך היה חאפר מושלם.

יכול להיות שהוא יותר יעיל בדברים אחרים. קורה. 

ויש גם פה ושם נפילות עם המדרג. מעטים מאד. 

הם עושים את המוות לאנשים שמופיעים שם (בקטע בריא) עם חקירות מפה ועד למחרתיים, מצליבים מידע, מתקשרים ללקוחות, מבקשים העתקי חשבוניות ועוד. הם אמינים מאד בעיני אבל כמו תמיד עם אנשים- לפעמים קורית נפילה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 11 דקות, ברווז כתב:

יכול להיות שהוא יותר יעיל בדברים אחרים. קורה.

יעיל בדברים אחרים? הוא מפרסם את עצמו כמתמחה בדלתות מקלט (כל מי שפניתי אילו מהמתקני ממ"דים אמר לי שהוא לא מתעסק עם דלתות שכאלה)

צ'מע, הבחור מטר שבעים עם קצת בטן אז אין מצב שהוא מזיז דלת של 100 קילו לבד על רצפה חלקה. להגיע בלי עגלה זה כמו שחשמלאי יגיע אליך הבייתה יחף😵

לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

עריכה: כשמדרג מתקשרים לקבל חוות דעת תגיד להם את האמת.

אני תמיד אומר, התקשרו אלי בעבר כבר כמה פעמים.

• מבאס 1
פורסם

יש סיכוי שהייתי מחזיר אותו על הביתה אם הוא לא מסוגל לבצע את העבודה 

אבל מצד שני. מבין אותך.

מלחמה ואתה רוצה מרחב בטוח לך ולמשפחתך.

וזה גרוע יותר מאשר חשמלאי שמגיע יחף.

כי אם היית מפיל את זה עליו בטעות, היית משלם לו פיצויים.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

אם היה מםיל עליו את הדלת הפיצויים היו הבעיה הכי קטנה שלו.

לך תזיז את הדלת, תפנה אותו ותנקה הכל לפני שהאישה מגיעה הביתה וגם זה בתקווה שלא תשים לב.

• מצחיק 6

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...