Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כרגע בצומת דרכים להחלפת רכב הליסינג - אני צריך רכב BSUV או CSUV, פלאג אין (בשביל "לגנוב" את הטבת המס). חשוב לציין כי אני לא הולך להטעין אותו אף פעם, דלק בלבד.

חשוב לי שיהיה מרווח, לא עגלה - כי להבנתי יש כאלה דגמים של PHEV שאם לא תטעין אותם הם בקושי יזוזו. מאחור כסא תינוק וב"ה מתישהו בעתיד הקרוב אולי עוד אחד.

כיום נוסע על יפנית בתצורת סדאן שאשתי שונאת כי היא נורא נמוכה וקשה להכניס לשם גוזל במשקל 11 קילו.

אשמח לשמוע מהמומחים איזה כיוונים היו נשקלים - אינטואיטיבית - הS9 קומפורט מאד VFM, בנוסף אולי גם הטיגו 7 פרו.

אשמח לשמוע אתכם, המחיר בשקלים נטו בעמודה השמאלית

BYD

ATTO 2 PHEV DMI BOOST

1.5

PHEV

1336

BYD

SEALION 5 DMI COMFORT

1.5

PHEV

1496

Lynk & Co

Lynk & Co 02 Halo

EV

EV

1500

GEELY

STARRAY EM PRO 

1.5

PHEV

1582

Kia

EV3 Executive LR

EV

EV

1619

Seat

Arona Style TSI

1

PETROL

1627

BYD

SEALION 5 DMI DESIGN

1.5

PHEV

1631

BYD

SEAL 5 DMI PHEV

1.5

PHEV

1640

GEELY

STARRAY EM TECH 

1.5

PHEV

1705

Toyota

Yaris Cross ECO

1.5

HYBRID

1730

JAECOO

JAECOO 5 Hybrid Premiun

1.5

HYBRID

1767

Chery

TIGO 7 Luxury PHEV

1.5

PHEV

1830

Skoda

Kamiq Selection TSI

1

PETROL

1848

BYD

Seal U Comfort

EV

EV

1848

Lynk & Co

Lynk & Co 01 Pro

1.5

PHEV

1882

Huyndai

Elantra Prime Hybrid

1.6

HYBRID

1908

JAECOO

JAECOO 5 Hybrid Luxury

1.5

HYBRID

1946

Kia

Niro LX 1.6  Hybrid

1.6

HYBRID

1986

MG

S9 Comfort

1.5

PHEV

1996

JAECOO

7 PHEV 1.5T Premium

1.5

PHEV

2029

XPENG

G6 Standard Range

EV

EV

2038

Huyndai

Kona Premium Hybrid

1.6

HYBRID

2079

Skoda

Octavia 1.5 TSI (150) Selection

1.5

PETROL

2241

פורסם

לו אני במקומך כנראה שהייתי בוחר ב-Geely STARRAY PRO.

לא נהגתי בו, אבל מהנתונים על הנייר וממבחני דרכים שראיתי הוא מרגיש אפוי, והוא גדול ומרווח יותר מהטיגו 7.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 11 שעות, zvit כתב:

לו אני במקומך כנראה שהייתי בוחר ב-Geely STARRAY PRO.

לא נהגתי בו, אבל מהנתונים על הנייר וממבחני דרכים שראיתי הוא מרגיש אפוי, והוא גדול ומרווח יותר מהטיגו 7.

היא עונה על כל דרישה ואפילו מעבר אך עם מוקש גדול שראיתי בכל מבחן רכב - היא נהפכת לעגלה עם סוסה ברגע שלא מטעינים אותה, ואם זה באמת המצב אז זה קצת לירות לעצמי ברגל

פורסם

נדמה לי ש LINK &CO 01 ראויה מאוד כאן. מדובר למעשה בגירסה סינית מוצלחת למדי של וולוו CX 40, עם תפיסה מאוד אירופאית וזה יופי. לא באמת יודע איך האוטו מתנהג ללא חשמל, צריך לחפש חוות דעת או מבחנים של מי שכן מכיר. הגירסה היוצאת היתה לזכרוני לגמרי בסדר מבחינה זו, אבל מדובר במערכת הנעה שונה.

פורסם
לפני 53 דקות, LeasedGuy כתב:

היא עונה על כל דרישה ואפילו מעבר אך עם מוקש גדול שראיתי בכל מבחן רכב - היא נהפכת לעגלה עם סוסה ברגע שלא מטעינים אותה, ואם זה באמת המצב אז זה קצת לירות לעצמי ברגל

פשוט לא נכון - מנוע הבנזין משמש כגנרטור וטוען את הסוללה כל הזמן. במקרה שלא טוענים מנוע הבנזין יעבוד יותר (יהיה קצת יותר רעש בתא הנוסעים)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

זה שאלות מעניינות - אני מניח שגם אם המנוע בנזין הוא גנרטור - מה קצב הטעינה שלו? איך הגנרטור מנוהל?

מתי הוא מתחיל להטעין? האם יש מצב שאפשר להגדיר לו "ללא טעינה חיצונית"?? רלוונטי אם המנוע גם מזיז וגם מטעין....

נניח יצאתי מתל אביב עם 20% לירושלים, האם אני אסיים את הנסיעה ב120 קמש במסלול השמאלי או שהמנחשב יגביל אותי כי הבטריה תלך ותרד לכיוון ה5/10%??

באלנטרה בעליות ממושכות היה צריך להעביר בזמן את הרכב למצב ספורט שזה רועש ולא נעים כדי שיטעין את המצבר אחרת אתה בסוף העליות לירושלים אולי כבר באמצע זוחל על 60 גג 80.

חבר שלקח בליסינג נירו פלאג אין התבאס שעם סוללה נמוכה הרכב עגלה והרכב עוד יותר כבד.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם

בנירו המנוע לא משמש כגנטור ודי פשוט לרוקן את הסוללה בפלאג-אין הסיניות זה הרבה יותר כי מנוע הבנזין נכנס לטעינה כשבסוללה יורדת מתחת ל-25%, ולכן קשה מאד לרוקן את הסוללה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 7 שעות, KipodYam כתב:

חבר שלקח בליסינג נירו פלאג אין התבאס שעם סוללה נמוכה הרכב עגלה והרכב עוד יותר כבד

שייסע במצב ספורט ותחזור לדווח לנו על השיפור בחיים של החבר עם הנירו.

פורסם
בתאריך 13.2.2026 בשעה 09:19, רועי5 כתב:

נדמה לי ש LINK &CO 01 ראויה מאוד כאן. מדובר למעשה בגירסה סינית מוצלחת למדי של וולוו CX 40, עם תפיסה מאוד אירופאית וזה יופי. לא באמת יודע איך האוטו מתנהג ללא חשמל, צריך לחפש חוות דעת או מבחנים של מי שכן מכיר. הגירסה היוצאת היתה לזכרוני לגמרי בסדר מבחינה זו, אבל מדובר במערכת הנעה שונה.

היא באמת רמה מעל רוב הסיניות ברשימה פה - רק שהרמת גימור מגוחכת לרמת האפילו אין התראה על רכב בשטח מת ולוקה בחסר משמעותי בכל מה שקשור לאבזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...