Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי נוחות: אף אחד מהרכבים שציינת לא מצטיין בנוחות דווקא. 

ולקסוס לא. וחשמלית לא. 

אני מבין את החשש שלך מפז'ו וכו' בקטגוריית הנוחות, הצרפתיות מובילות, והדיזל של PSA נחשב למאוד אמין. 

לו אני במצבך הייתי לוקח 508 ומשייט כמו מליונר אבל אתה רוצה רכב גבוה. 

אפשרות נוספת היא מזדה CX5 מרווחת ונוחה אבל ממש לא חסכונית. 

סופרב? הסיפורים על הגירים...
לא כתבת בטיחות אבל מי שנמצא על הכביש 45000 ק"מ בשנה לפחות הייתי משקלל גם את זה. מניח שכל הרכבים בתקציב סבירים. 

לא פשוט.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 3 שעות, Lior Rachmani כתב:

תודה רבה על התגובות 

חשמליות לא באופציה לצערי ולכן לא הועלתה האפשרות...

לגבי הלקסוס פחות התחברתי, מאמין שחלפים מאוד יקרים ואישתי ,איך נגיד, לא שומרת על הרכב בכלל. תוסיפו בלאי מואץ בשימוש כזה - חבל על הכסף.

החלפים לא יקרים , האמינות לרוב כמעט ומושלמת ולכן לא תזדקק לחלפים , וזה הרכב היחיד ואולי גם הקורולה שעוד ישאר עם ערך כלשהו לאחר השימוש שלך ברכב...

פורסם (נערך)
בתאריך 25.1.2026 בשעה 13:21, פשטות כתב:

עד כדי כך, והאם יש רכב בארץ המוזנחת שלנו שעשה את זה או שפשוט הוא לא עשה טיפולים בכלל ולכן הוא לא עובר על ההוראהה כל טיפול שני

מקפיץ את השרשור, כי הבוקר פגשתי מישהו מהעבודה שבבעלותו HRV שנת 2016 הוא יד ראשונה עם 160000 ק"מ. 

סיפר לי שהלך לו הגיר ברכב.

שאלתי אותו אם החליף שמן גיר כל טיפול שני.

לדבריו החליף כל 60 אלף ק"מ ולא ידע שצריך להחליף כל טיפול שני (טיפל במוסך כללי). 

למזלו מצא גיר בזול כעת שלא עבר הרבה. 

אסור להזניח ולחפש קיצורי דרך בתחזוקה, הזול עולה ביוקר. 

עריכה אחרונה על ידי itamarg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...