Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב לנסיעות ארוכות - 200 קמ +- נסיעה ביום (לעבודה). רצוי רכב קצת גבוה ,חייב אמינות וכמובן חסכוני ..

תקציב 80k 

חשבתי על הרכבים הבאים :

פולקסווגן טי-קרוס 2019

סוזוקי קרוסאובר 2019

פורד פומה 2021

הונדה HRV 2019

אשמח לחוות דעת מה כדאי - חשוב שיהיה נוח , חסכוני ואמין... מה דעתכם?

פורסם

קרוס אובר בהחלט אמין וזריז.

את ההונדה/פומה לא מכיר.

לגרמניות יש גיר פחות אמין.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיגו 3008 דיזל 2.0 /VAG 2.0 דיזל

C5 2.0 דיזל

כדאי לבדוק הייטב את הרכב כדי שלא תפול על אחזקה גבוהה

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/c30mmnl4

לקסוס CT יש בשפע בלוחות

רכב עם מערכת הנעה מוכחת וסטייל.

חשוב שטופל בטויטה ויש אחריות סוללה

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/ooshx0vt

יש עוד כמה לקסוסים בקלאס גבוה יותר היברדיות שיכולות להתאים , שווה להציץ.

ויש עוד יתרון זה רכב שעוד כמה שנים תוכל למכור אותו עם קמ סביר יחסית בקלות ובמחיר טוב  לעומת רכב דיזל

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

תודה לכולם על התגובות!

לגבי הפומה קראתי הרבה ביקורת חיוביות יחסית.

לפיגו אני לא מתקרב - חבר שלי יש לו3008 מטופל כמו שעון וכל חודש יש בעיה עם חיישן אחר וכו'.

הבעיה עם הסוזוקי זה המחיר המאוד גבוה אל נתונים...

מה עוד מומלץ ויכול להיות פרקטי? 

פורסם (נערך)
בתאריך 18.1.2026 בשעה 14:18, פשטות כתב:

ההונדה חלש ולא נח, הפומה גם קטן ולא אמין

רכשתי HRV לפני 3 שבועות, לטעמי הוא מאוד נח, חסכוני, מרווח והמנוע שלו בסדר גמור +.
נסעתי איתו גם בעליה חדה והוא עלה אותה בלי בעיה. 
אוטו מצויין, קשה למצוא אחת שמורה במחיר נורמאלי כי רוצים עליהם מעל המחירון. להקפיד לקנות רכב שטופל לפי הוראות יצרן שהחליפו שמן גיר כל טיפול שני, ואחת ל 5 שנים כמדומני מסנן דלק שהוא לא זול. 

בנוסף לשים לב אם ה start & stop לא עובד סימן שהמצבר חלש (עלות סביב 1100 ש"ח).

בתקציב הזה גם קאמיק / סקאלה יכולים לבוא בחשבון. אולי גם אוקטביה 1500. 

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
לפני 32 דקות, itamarg כתב:

שהחליפו שמן גיר כל טיפול שני

עד כדי כך, והאם יש רכב בארץ המוזנחת שלנו שעשה את זה או שפשוט הוא לא עשה טיפולים בכלל ולכן הוא לא עובר על ההוראהה כל טיפול שני

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם (נערך)

אני לא מהנדס רכב ולא דוקטור. יש לי כלל פשוט: רכב מוזנח / שלא טופל לפי הוראות יצרן אני לא קונה (גם מחשד לזיוף ק"מ אם אני לא רואה תיעוד טיפולים מסודר ועקבי). 

מי שרוצה לקנות שיבושם לו.

לי חבר שעובד בהונדה אמר בפירוש שצריך להקפיד על זה. אז אני נותן פה עצות ולא קיצורי דרך.

מי שרוצה קיצורי דרך - בבקשה. 

עריכה: אגב לא מזמן מכרתי פיג'ו 208 שנת 2014 עם 112000 ק"מ, הרכב טופל מיומו הראשון במוסך מסודר לפי הוראות יצרן ואפילו יותר גם ע"י הבעלים הקודמים ויש תיעוד כל שנה שהוא נכנס למוסך גם אצלי וגם אצל הבעלים הקודמים. 

ואגב, סיפרתי פה בעבר שלפני שרכשתי את הפיג'ו לפני 6 שנים ראיתי קיה עם 45000 ק"מ, כשביקשתי תיעוד טיפולים הבעלים התחיל לגמגם. וכשביקשתי לדבר עם "המוסכניק שטיפל לי באוטו" הבעלים התבלבל לחלוטין. אז הבנתי שכניראה זייפו ק"מ / לא טיפלו כלל. 

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Lior Rachmani כתב:

תודה לכולם על התגובות!

לגבי הפומה קראתי הרבה ביקורת חיוביות יחסית.

לפיגו אני לא מתקרב - חבר שלי יש לו3008 מטופל כמו שעון וכל חודש יש בעיה עם חיישן אחר וכו'.

הבעיה עם הסוזוקי זה המחיר המאוד גבוה אל נתונים...

מה עוד מומלץ ויכול להיות פרקטי? 

ולמה לא הלקסוס?

פורסם

אתה מדבר כאן על 50-60 אלף ק"מ בשנה.

אין אפשרות לחשמלי? זה יחסוך הרבה כסף.

אני חושב שיש כבר חשמליות שמחירן נדחק לתקציב שלך. בנוסף אם רוכשים חשמלי אפשר להגדיל משמעותית את התקציב ע"י הלוואה שתכוסה בקלות מהיום הראשון העל ידי הכסף שיחסך על דלק, רק בזכות הבחירה ברכב חשמלי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הוא מדבר על 200+- ק"מ ביום. לא רואה בעיה. זאת כל עוד יש עמדת טעינה בבית. העניין כלל לא הוזכר. אז שאלתי

וגם אם לפעמים תהיה פה ושם בעיה אפשר לסגור את הפינה בטעינה בעמדות בתשלום.

רכב בנזין או היברידי או דיזל ידרוש תשלום חודשי שמן מאוד בנסועה הזו. 

פורסם

אני חושב שלא תתקשה למצוא גיילי חשמלית בתקציב שלך מודל 22 , חבר טוב רכש לפני כחודש מודל 23 טווח 460 ב 107K.

החיסכון בנסועה שלך יהיה גדול מאוד , הבעיה במכירה עקב הנסועה הגבוהה וזה בעצם בכל רכב אשר תרכוש.

אופציה אחרת היא לנסות ולמצוא רנו כם מנוע 1.5 דיזל בלבד כמו הקדגאר , פה ושם קופצים רכבים עם נסועה נמוכה יחסית , להשתמש עד שהרכב מתפגר .

רנו נוספת היא המאגאן החשמלית , מחירון ברצפה , רכב טוב מאוד אשר ישרת אותך בצורה טובה כל עוד יש לך אפשרות להטעין בבית.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

תודה רבה על התגובות 

חשמליות לא באופציה לצערי ולכן לא הועלתה האפשרות...

לגבי הלקסוס פחות התחברתי, מאמין שחלפים מאוד יקרים ואישתי ,איך נגיד, לא שומרת על הרכב בכלל. תוסיפו בלאי מואץ בשימוש כזה - חבל על הכסף.

עריכה אחרונה על ידי Lior Rachmani

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...