Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאין השוואה לרכב אחר בתאונה הזאת, התמונה לא אומרת כלום.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תאונה היום אחה"צ,

בתוך העיר רכב נכנס בו MG מארוול,

והאוטו התפרק כאילו זה אוטו מקרטון,

מה זה ההזיה הזו,

ככה הסינים הולכים להראות?

IMG-20251103-WA0007.jpg

IMG-20251103-WA0006.jpg

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • מעניין 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

הרכב הינו ככל הנראה MG MARVEL R - עם מנוע אחורי כפול?? או שלושה מנועים???

ממש רואים בתמונות את המנוע האחורי.

הנזק נראה הזוי. מעניין אם יש רכב אחר מעורב.  מריח לי תאונה עצמית. הרכב הכתום זה כנראה רכב של איחוד הצלה או משהו בסגנון. יש לו צ'קלקה מקדימה.

נראה שיש לו מבחן NCAP עם 4 כוכבים

https://www.euroncap.com/en/results/mg/marvel-r/43818 

למי ששאל למה זה לא טוב - כי הרכב אמור לשמור על צורתו. תלישת סרן אחורי קומפלט אומרת שלמשל במהירות גבוהה, אפשר אולי להתהפך. למשל פה רואים שהוא עשה צלחת. אתה לא רוצה את זה בתאונה.

נראה שהמנוע הזה יושב על סוג של איזה תת שלדה וזה פשוט נגזר

מאתר אוטו -

ציטוט

רקע כללי

בשנת 2020 הציגה MG רכב פנאי בינוני (D-SUV) חדש לגמרי בהיצע שלה – MG מארוול R. דגם זה מבוסס על מארוול X המשווק בסין משנת 2018 תחת מותג 'ראווי'.

מידות המרכב שלו מקובלות בסגמנט – אורכו 467 ס"מ, רוחבו 192 ס"מ, גובהו 162 ס"מ ובסיס הגלגלים שלו נמתח על פני 280 ס"מ. תא המטען באופן משונה מעט קטן – 357 ל' – אך גם המשקל העצמי צנוע ביחס לכלים חשמליים – 1,810 ק"ג בלבד לגרסת ההנעה האחורית.

מארוול R מוצע עם סידור מאוד ייחודי למערכת ההנעה: בגרסת ההנעה האחורית (180 כ") ישנם שני מנועים במקום אחד ולגרסת ההנעה הכפולה (288 כ"ס) מצטרף מנוע שלישי.

גם תיבת ההילוכים יחודית והיא מציעה שני הילוכים – סידור שקיים כיום רק בקומץ מכוניות יוקרה חשמליות.

בכל מקרה, שתי הגרסאות מצוידות באותה סוללה: 69.9 קוט"ש המציעה טווח של 402 ק"מ או 370 ק"מ בהתאם לגרסה וטעינה מהירה עד 80 ק"ו.

שיווקו של MG מארוול R בישראל החל ביוני 2023.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • אהבתי 3
פורסם

יהיה מעניין לדעת איך זה קרה בדיוק, בחיים לא ראיתי דבר כזה. לענייננו - האם הרכב הגן על הנוסעים? אם כן, הכול בסדר. הרכבים היום בנויים לספוג אנרגיה, ומתוכננים להתקמט.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הבעייה? במקום שהנוסעים מאחורה ירגישו את עוצמת המכה הסרן האחורי חטף את כל האנרגיה. בתחילת שנות ה2000 היה פטנט כזה לאאודי נדמה לי, שבתאונה חזיתית המנוע נופל מהתושבות שלו וסופג את רוב האנרגיה של המכה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה ההשוואה בין מנוע לסרן?

אני פעם נסעתי טרמפ בכביש 6 [ביום האשה הבין לאומי] והנהגת מרב פחד מהמשאיות בצד ימין נתקעה בגדר ההפרדה [130 קמש +]

ואז הגלגל הקדמי שמאלי ברח האוטו נסע על 3 רגליים והכל היה עשן מהחיכוך וחוסר שליטה על האוטו עפנו 3 נתיבים ימינה והמשאיות כמאט דרסו אותנו [כפשוטו]

בקיצור כשרן הולך אין יציבות 

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

ומה קורה אם הרכב על 100 קמ"ש איך הוא יבלום?

אני רק מקווה שהחיכוך של הסוללה בכביש לא יפוצץ אותה

נשמע יותר כמו כשל פחות כמו פיצ'ר בכל אופן מדובר ברכב סיני שקיבל 4 כוכבים ולא בוולוו או כל רכב אחר שהבטיחות שלו גבוהה

ולא לשכוח שמדובר בתלישה של סרן שלם בכביש עירוני כמה מהר כבר אפשר לנסוע שם

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה לא קשור למהירות.

אם תסדר זווית נכונה של פגיעה, אפשר לתלוש כמעט כל סרן במהירות חוקית פלוס.

זאת הגרסה המתקדמת של נהגים שמצליחים להפוך את האוטו ב-20 קמ"ש בעקבות פגיעה באבן שפה - דורש כישרון מיוחד אבל יש הוכחות מוסרטות בשפע 😅

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, hans כתב:

האם הרכב הגן על הנוסעים? אם כן, הכול בסדר.

הכל בסדר? ואם זה היה עף על הולך רגל ופוגע לו בראש? זה גם היה בסדר?

שהרכב יספוג אנרגיה כן, אבל לא שיעיף אותו על אנשים אחרים. 

לפי צורת התלישה זה לא נראה משהו מתוכנן, נראה יותר שגם על במפר במהירות גבוהה זה גם היה קורה...

במחשה שניה, הרכב גם לא טוטאל לוס, קצת פחחות והברגה של הסרן והרכב "כחדשה" 😉

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • אהבתי 3
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

והנה תמונה של הפוגע המסכן,

איך זה קרה, כולה פגיעת צד,

אין לי הסבר, 

הסרן טססססס.

IMG-20251103-WA0005.jpg

• מעניין 2
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

התאונה במהירות לא גבוהה - לא נפתחו כריוות אויר.

אני מניח שלפגיעה במדרכה חלק בהתפרקות הסרן. אבל, כפי שצויין, הסרן על המדרכה, בהחלט עלול לסכן אנשים ברדיוס גדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...