Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מריבות על חניה ברחוב

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע את חוות דעתם של חכמי הפורום על סיטואציה שקרתה לי כבר פעמיים 

נכנסתי לחניון העליון של גן סאקר, ומי שלא מכיר את החניון זה שורה קצרה של 10 חניות ואין שם חניה כמעט אף פעם.

אז אמרתי אני יחכה בתחילת החניון כמה דקות ויכנס אחרי מי שיוצא,

היה שם כבר מישהו שחיכה גם לחנייה   וסוף סוף מישהו יצא 

ופתאום צץ שם מישהו שלישי ואמר שהחניה שלו כי הוא הלך לגן סאקר וחיפש מישהו שחוזר ושאל אותו אם הוא יוצא וקבע איתו שהוא אחריו

והלך איתו עד לחניה      הליכה של איזה חמש דקות ואז קרא לאבא שלו שיחנה (שעד הרגע הזה הרכב שלו לא היה באזור) 

הם רבו כמה דקות    בסוף השלישי נכנע ונסע אני חיכיתי שם בינתים עוד 10 דק' ואז עוד רכב בא לצאת ושוב פעם ההוא צץ וטען שוב שליווה אותו מהפארק 

וזה לא מענין אותו והחניה שלו! 

חודש אחרי באותו מקום, כרגיל אין חנייה, רכב בא לצאת ואישה נעמדת שם וקוראת לבעלה בטלפון שיבוא וגם היא טוענת שלוותה איזה בן אדם אקראי מהפארק והחניה שלה. 

לי זה נשמע כמו לבוא בסופר ללקוח שכבר בקופה ולקבוע איתו שאני אחריו וכך לעקוף את כל התור של העשרה אנשים אחריו- מדהים לא?!!

או שאני טועה? 

מי קודם מי שכבר עומד ומחכה או מי שהולך לקמבן לעצמו חנייה ?

ונזכיר לא מדובר שהוא שכנע את דודה שלו לחזור הביתה ולחנות במקומה 😛

אלא שהוא חיפש אנשים אקראיים שחוזרים הביתה ..

(וסליחה על החפירה....)

פורסם

בגדול, זה מראה של החיים בישראל וקיים תמיד סיכוי שזה יסתיים במכות או גרוע מכך. אני ב 99% מהפעמים נוסע.

{בפעם האחת שלא נסעתי זה היה לפני עשור, בערב חג בקניון, 25 דקות של המתנה לחניה ואז כשמישהו יוצא מישהי רצה לתפוס עבורו את החניה ונעמדה וחסמה את החניה. לרגע באמת איבדתי את זה ואמרתי לה שהיא מוזמנת לזוז או שלא, אבל לחניה אני נכנס ופשוט נסעתי ב 1 קמ"ש עד שהיא זזה מחוסר ברירה. רק אז קלטתי שיש 2 ילדים במושב האחורי שלא מבינים מה נסגר עם אבא שלהם שדורס אנשים... לך תנסה להסביר. זו היתה הפעם האחרונה שרבתי על חניה}

• אהבתי 3
  • מצחיק 2
פורסם

גם בירושלים, לפני כמה חודשים, בחניון קטן וכמעט מלא, 

איזו פוסטמה החליטה שהיא חונה על שתי חניות.

כשהגעתי זו הייתה החנייה האחרונה, ושאלתי את הסדרן של החניון מה נסגר.

הוא אמר שבאה אחת עם פה ג'ורה, קיללה נהגת אחרת וחסמה לה את החנייה הצמודה.

הוא כיוון אותי לחנות צמוד כי לא היה מקום אחר, ואיכשהו יצא שחזרתי לרכב יחד איתה.

עמדתי בצד כאילו  אני לא קשור וצילמתי גם בווידאו. 

היא קיללה את כל מי שהיה בסביבה, אבל הצליחה להשתחל לרכב איכשהו ולצאת.

אז הנה קצת שיימינג, כאילו זה יזיז לה משהו...

עם "שומרי החניות" אני לא מתעמת וממשיך הלאה.

Unti333tled.jpg

Unti55tled.jpg

• רעיון טוב! 1
פורסם

פוסטמה שלא שמה לב שהיא יכולה להיכנס מימין.

באחד ממקומות העבודה שלי החניות היו מסומנות בצפיפות כך שגם אם היה מינשחנה בין הקווים היתה לפעמים בעיה לפתוח דלת.באפילו אני, בגיל ומשקל כפולים מאלה של הפוסטמה, השתחלתי מימין. נוח זה לא היה, אבל יכולתי לנסוע הביתה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם לי יש בעיית חנייה, אחד השכנים, מחנה קבוע בחנייה ברחוב, ברגע שהוא יוצא מהחנייה עם הרכב שלו, הוא שם בחנייה את הקטנוע שלו, "שישמור לו על החנייה" עד שיחזור. ואז שחוזר, הוא מחנה את הקטנוע בצד על המדרכה. ככה כבר מעל לשנתיים. ניסינו לפנות אליו, אין עם מי לדבר, ניסינו לפנות לפקח מספר image.thumb.jpeg.568cedb1cc12ab121e0f3385d7fcddda.jpegפעמים, הוא אומר שזה חוקי וזה תקין. לי זה נראה לא הגיוני שזה חוקי. מה דעתכם. מצ"ב תמונה של הקטנוע שלו

• מבאס 3
פורסם (נערך)

תביא משהו משלך (נניח איזה טוקטוק לפי שעה)  ותשים בחצי חניה שלפני הקטנוע בשעה שהוא אמור לחזור. 

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 5
פורסם

השאלה האם חניית הקטנוע על המדרכה חוקית. כנראה שלא. כאן כנראה שהעיריה תשמח לאיזה 250 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מנהל הקבוצה "תשאל עו"ד" בפייסבוק טוען שלדעתו זה משהו שניתן לטפל בו בבית משפט - רק צריך כסף וזמן לתבוע כדי ליצור תקדים.

לטענתו, אם זה היה קורה בשטח פרטי של בניין משותף, היה אפשר לתבוע את השכן על שימוש בלתי סביר בשטח פרטי.

לעניות דעתו, הוא חושב שעל סמך אותו רעיון מדובר בשימוש בלתי סביר בשטח ציבורי שלמעשה שייך לכולנו והופקע על ידי אדם אחד.

עכשיו, רק צריך את האחד שיעשה את זה... וגם אין לו בעיה להתעמת עם השכן... 

• רעיון טוב! 1
פורסם

מה שמרגיז הוא שהדבר חוקי- אפשר להחנות קטנוע במקום חנייה של אוטו, אבל צריך להיות חתיכת חרא, ופה השכן הוא חרא בריבוע- גם עושה לעצמו "מיטה חמה" וגם תופס מקום חנייה שלם עבור קטנוע. 
מה שעוד מרגיז הוא , שכשאתה תמצא הזדמנות ותחנה שם, הוא ינבח עליך שתפסת לו את החנייה. 

אבל העיקר "מה שאני עושה זה חוקי אז לכו תזדיינו" 🤮😖

• רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...