Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קודם כל, בשבילי בטן גב זה סיוט, אני לא סובל להיות כל היום במלון, לא בשביל זה אני יוצא מהבית ועוד משלם על זה כסף.

הייתי עם התאומים שלי בגיל 1.3 בבורגס בטן גב. זה לא היה בטן גב, זה היה טרטור לא נורמלי, אני אישית לא נהנתי בכלל בכלל, ממש מרגיש שסבלתי שם.

בגיל 3.5/4 כבר הייתי איתם בטיול גדול בקנדה, היה חבל על הזמן.

בקיצור, לדעתי בטן גב נטו זה בזבוז, מלונות הכל כלול זה בדר"כ רמה נמוכה, בטח שבארץ.

עם ילדים קטנים אין בטן ואין גב, אתה חוזר מיואש. לדעתי כמובן.

ואם כבר חופשה, אז בחו"ל, VFM הרבה הרבה הרבה יותר גבוה.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

תודה לכולם על האינפוט. 

הורות היא חוויה אינדיבידואלית, ואני מכבד את כל הדעות של כולם. 

בשבילי להיות במלון עם הילדה זה גם חופש וגם חופשה. אני מת על כל דקה איתה, גם הקשות שבהן, וכשצריך להתאוורר יש סבים וסבתות (ששניים מתוכם באים לחופשה) ויש גם בייביסטרים בשגרה, אז מהבחינה הזו הכל בסדר. היינו איתה בחול כמ פעמים, היינו איתה בנופש בארץ. היה תמיד כיף גדול. 

חדרה לנושא השרשור:

אני רק אגיד שלא חייב הכל כלול. 

פשוט מלון שיש בו:

בריכת פעוטות

חדר משחקים או פארק שעשועים ליד

חדרים נקיים

אוכל טוב ומעלה

זהו. 

אין בעיה לשלם כאמור. 

רק לא עכשיו 3000 ללילה כמו דן קיסריה וכאלו. 

שוב תודה לכולם. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• אחראי פורום
פורסם

הילדים שלי מפוזרים על שנתונים שונים והיינו בכל סידור אפשרי של גילאים וסוג חופשה.

כשהם קטנים זה הכי קל. לסחוב תינוק או ילד קטן זו הלוגיסטיקה הכי פשוטה ועם הכי פחות מאבקים.

• רעיון טוב! 2

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

היינו בגליליון, הקטנות מאוד נהנו מבריכת הפעוטות ועוד כ מיני הפעלות שהמלון ארגן בסופ"ש של הפעלות, האוכל  היה טעים מאוד (חצי פנסיון).

זה היה במחיר סביר להרכב של חמישה(2+3), לא יודע כמה זה עולה כיום.

ולגמרי מתחבר למה שרשמת על בילוי עם הילדים. לרוב אנחנו מחפשים לעשות דברים שיסבו להן אושר, כי זה מה שמניב לנו הכי הרבה אושר.

עריכה אחרונה על ידי vxlan
פורסם

כמו שצחקו (וצדקו) כבר כמה אושיות רשת,בנופש עם הילד\ילדה\ילדים,צריך נופש נוסף בשביל להתאושש\לנוח באמת\קניות לאישה על מה שלא הספיקה\נבצר ממנה בנופש הקודם

חופש מהחופש.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בתאריך 21.9.2025 בשעה 23:01, phpclub כתב:

ואם כבר חופשה, אז בחו"ל, VFM הרבה הרבה הרבה יותר גבוה.

גם כשהם ילדים קטנים נגיד 1.3 שנה כמו שציינת?

בתאריך 22.9.2025 בשעה 13:02, ניקו פ. כתב:

בריכת פעוטות

חדר משחקים או פארק שעשועים ליד

חדרים נקיים

אוכל טוב ומעלה

ורט אילת, סבבה לגמרי, למרות שצריך לראות מה התפריט הנוכחי כי הייתי בתפריט של המפונים, אולי זה השתפר..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 41 דקות, DareDevil כתב:

גם כשהם ילדים קטנים נגיד 1.3 שנה כמו שציינת?

כשהם ילדים קטנים קשה מאוד להנות מחופש/ה וזה לא משנה איפה היא.

לגבי VFM, דוגמא מעכשיו. אשתי קבעה לנו מלון כרמים ליום הנישואין ב 1400 ש"ח ללילה (פחות מ-24 שעות).

טיסה בוויז לבודפשט - 1000 שח, AIRBNB - 500 שח ל-3 לילות, אמרתי לה לבטל את מלון כרמים ואנחנו נוסעים לבודפשט.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 שעות, phpclub כתב:

כשהם ילדים קטנים קשה מאוד להנות מחופש/ה וזה לא משנה איפה היא.

לגבי VFM, דוגמא מעכשיו. אשתי קבעה לנו מלון כרמים ליום הנישואין ב 1400 ש"ח ללילה (פחות מ-24 שעות).

טיסה בוויז לבודפשט - 1000 שח, AIRBNB - 500 שח ל-3 לילות, אמרתי לה לבטל את מלון כרמים ואנחנו נוסעים לבודפשט.

לא חושב שההסתכלות הזאת נכונה.

קבעת כרמים ב-1400, הוספת כמה מאות נניח למסעדה באיזור, חזרת הביתה וביי.

בודפשט 4 ימים - אתה צריך למצוא מה לעשות עם הילדים (בהנחה שהם לא גדולים מספיק להישאר לבד), ההוצאות הרבה יותר גדולות כי צריך לשלם על חנייה ועל ארוחות סביב השעון ל-4 ימים, הפינוק ב-AIRBNB הוא בסדר גודל אחר מבחינת נחיתות מול כרמים, אתה תצטרך לקחת יותר ימי חופש (=עוד כסף), וכנראה תרצה לבזבז עוד על אטקרציות/קניות.

כרמים יספק לך חופשה קצרה בארץ, טיסה לחו"ל זה קצת יותר "אירוע" לא משנה איך תסתכל על זה.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אסיינדה במעלות תרשיחא. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

לא חושב שההסתכלות הזאת נכונה.

קבעת כרמים ב-1400, הוספת כמה מאות נניח למסעדה באיזור, חזרת הביתה וביי.

בודפשט 4 ימים - אתה צריך למצוא מה לעשות עם הילדים (בהנחה שהם לא גדולים מספיק להישאר לבד), ההוצאות הרבה יותר גדולות כי צריך לשלם על חנייה ועל ארוחות סביב השעון ל-4 ימים, הפינוק ב-AIRBNB הוא בסדר גודל אחר מבחינת נחיתות מול כרמים, אתה תצטרך לקחת יותר ימי חופש (=עוד כסף), וכנראה תרצה לבזבז עוד על אטקרציות/קניות.

כרמים יספק לך חופשה קצרה בארץ, טיסה לחו"ל זה קצת יותר "אירוע" לא משנה איך תסתכל על זה.

כל מה שאתה אומר נכון, ברור ש OVERALL יוצא יותר מ 1400, אבל אין מה להשוות את ה VFM.

4 ימים בארץ זרה, ללכת לטייל, אטרקציות מסעדות לעומת פחות מ 24 שעות, פחות מ24 שעות.

לגבי הפינוק אתה צודק, אבל אני מחפש זמן איכות עם האשה, הרבה יותר מהנה ללכת לטייל ולהיות בחו"ל. כמה כבר פינוק אקבל בפחות מ 24 שעות.

ברור שזה קצת יותר "אירוע" אבל חו"ל זה ההגדרה שלי ל "חופש", אני לא מסתכל על זה כאירוע, אני מסתכל על זה כ "יש! נוסע לחו"ל!" .. כנראה עניין של העדפה.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

מקומות שהיינו בהם ובערך עונים על מה שאתה מחפש:

דן כרמל \ פנורמה בחיפה: האוכל סביר. יש ליד כמה גינות שעשועים + את הטיילת. יש בריכה, לא בטוח אם לפעוטות. יש גם את גן החיות למטיבי לכת. גם קרוב מאוד לתחנה של הכרמלית, שהיא לא סופר מונגשת לעגלות ותינוקות, אבל בכל זאת - אפשר להגיע להדר אם הומלסים לא מפריעים לך, ולעיר התחתית, שם בכל זאת די נחמד. בונוס: אפשר לבקר את ספריאל.

דן פנורמה אילת: כן בקצה העולם. לא מאוד זול (אבל גם לא מההכי יקרים באילת). האוכל נראה לי די דומה למה שיש גם בחיפה. יש בריכה לפעוטות, יש גם משחקיה קטנה ומעפנה. קרוב מאוד לטיילת ולחוף. בטח יש עוד אטרקציות שאני לא זוכר. החיסרון העיקרי: בידוד רעשים גרוע בין החדרים.

כפר נופש רמות: אוכל לא רע לדעתי, זכור לי כיותר טוב ממה שיש בדן. לא גורמה, אבל סבבה. יש משחקיה כלשהי לילדים. מקום מאוד פסטורלי ונחמד, אבל אין הרבה מה לעשות בסביבה ללא נהיגה (יש איזה שתי עגלות פיצה קפה במושב ובערך זהו).

אישית אני כמעט תמיד מהמר על חיפה לחופשה קצרה יחסית אם גם לא בא לי לנהוג לקצה העולם.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

. בונוס: אפשר לבקר את ספריאל.

בשביל הנדנדה בחצר?

וברצינות, את חיפה הייתי דוחה בשנה. הרבה פעילויות שהילדה תהנה מהן כשתהיה בת 2.5-3 שנים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מהנסיון שלנו עם ילדים

אכסניית אנ"א באילת, אחלה, לא יקר, אוכל פשוט אבל ויש בריכה, צריך לבדוק לפני אם היא פתוחה.

כפר הנופש בקיבוץ דפנה, ממש נחמד, יש את הבריכה של הקיבוץ וגם נחל ליד שניתן להיכנס אליו. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...