Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שיש את גוגל, אבל ההמלצות לא עקביות או לא עדכניות, וגם באופן טבעי לרוב ממליצים כשלא טוב, ואז יש מלון שבבוקינג הוא 9 בגוגל הוא 3.8 ובהטלס הוא 4.4. 

אז אני מבקש לקבל המלצות מניסיון עדכני שלכם של השנה-שנתיים האחרונות לחופשת בטן גב בארץ, מותאמת לתינוקת בת שנה וחצי. 

הרכב של 5 מבוגרים + התינוקת. 

מה חשוב:

1. ניקיון, ואוכל טוב. לא חייב מישלן אבל שיהיה אוכל טרי וסביר וחדר נקי ונעים לשינה והתארגנות.  

2.דברים לילדים. בריכת פעוטות, חדר משחק או ג׳ימבורי. אולי קצת דשא להתרוצץ. לא חייב את כל אלו אבל לפחות חלק מזה. הבריכת פעוטות זה בונוס ענק. 

3. שלא יהיה מחירי עתק. נניח עד 2000 או 2500 ללילה זה נסבל, למרות ש2500 זה מחיר יקר. כמובן שמתחת ל2000 ללילה יהיה מושלם. 

בונוס: אם זה לא בקצה המדינה, יהיה נחמד. 

נ.ב. נכון, קפריסין זו אופציה עדיפה, אבל בכנות אין לנו כוח לטוס. אין בעיה לשלם יותר בארץ רק רוצים לקבל תמורה טובה ואין כמו המלצה מפה לאוזן. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

טוסו לקפריסין מחיפה. הפידבקים שקיבלתי, כולל הבן שלי עם ילדה בת שנה, חיוביים מאוד (הוא טס לאתונה).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קרובי משפחה היו לאחרונה במלון גליליון עם ילדה בת שנה וחודשיים ומאד נהנו. לא יודע מה המחיר, אבל אמרו שמבחינת ילדה היה מושלם.

פורסם

אני כבר כמה שנים לא מעודכן במחירי הנופשים אבל אני ארשום בכל זאת ואולי זה יעזור:

כפר הנופש כפר בלום: היינו לפני מס' שנים שהילדות היום יותר קטנות - הייתה חוויה מושלמת עבורן וגם לנו המבוגרים כמובן.

בכלל תבדוק בכיוון של כפר נופש, בטוח שיש עוד כאלה שמספקים חוויה מעולה גם פעוטות.

עוד המלצה - מלון נווה אילן - אני זוכר שהייתה בריכת פעוטות וגם ג'ימבורי גדול ומגוון עם פעילויות ומתקנים לפעוטות, שוב - הילדות שלנו ממש נהנו באותה חופשה מהמלון עצמו.

בהצלחה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

על המשפט הזה אתה צריך לקבל thumbs down. כן, אני מבין שאתה ציני, אבל ברגע שאתה מתחיל בתהליך אתה צריך לדעת שהוא לא נגמר לעולם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, sperial כתב:

על המשפט הזה אתה צריך לקבל thumbs down. כן, אני מבין שאתה ציני, אבל ברגע שאתה מתחיל בתהליך אתה צריך לדעת שהוא לא נגמר לעולם.

אפשר לעשות undo או cut and paste 

לצאת למלון עם ילדים קטנים זה ליטרלי ממה שאמרו לי זה לקחת את הבית ולהעביר אותו למקום אחר. עדיין צריך להשכיב לישון בשביל לשמור על זמני שינה, האכלה וכו'.

זה מעמסה די קשה ממה שאני רואה מהצד. כל שאר האנשים יוצאים לחופש אבל ההורים של הפעוט לא ממש יוצאים..

בשביל שזו תהיה הודעה עם תוכן - אני אמליץ על המלון הבא:

מלון לאונרדו קלאב הכל כלול ים המלח - אוכל סביר שירות סביר, חדרים סבירים. זה לא wow מטורף.

כן, יש בריכת פעוטות וג'ימבורי סבבה לגמרי. מה שכן, ממליץ בחום להביא כל דבר שצריך, גם שתייה מתוקה למרות שזה נראה מיותר כי הכל כלול אבל כמה אפשר פפסי..

ה"חנות נוחות" יקרה בטירוף במלון. חניה בשפע אם מקדימים להגיע לפני הצ'ק אין.

לפי הבדיקות שלי, עוד לפני שהגעתי למלון הנ"ל, רוב מלונות הכל כלול בארץ, די רמה נמוכה.

אם לא יצא לך ליפול באלגוריתם על ערוץ/דף פייסבוק "המבקרים". ממליץ להיכנס ולראות את הרמה הכללית בארץ.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

על זה נאמר שמה שעוד לא למדת אני כבר שכחתי.

נכון, חופשה עם הילדים אינה חופשה זוגית. צריך לטפל בהם, צריך להשגיח עליהם ברציפות, צריך להתארגן נכון, אבל עדיין אתה משנה אווירה, אתה אוכל בחדר האוכל, אתה יוצא לבריכה, אתה יוצא לטיולים (!!) גם אם הם מותאמים לבן המשפחה הנוסף. את הניסיון שלי לא אפרט, הוא מלפני 30 שנה, אבל דברים מעודכנים -  הזכרתי קודם את הבן שלי עם ביתו בת השנה -  וא טיפס איתה גם לאקרופוליס. אחיו, עם ילדה בת פחות משנתיים, חרש לפני כמה חודשים את מילאנו, כולל אתרים ייעודיים לילדים. ההנאה היתה שלמה.  זה כולל לראות את הפרצופים המאושרים של הילדים.

ומבחינת ״להביא חצי בית״ - אכן יש צורך להביא ציוד. אבל מה שנכון לחופשה זוגית נכון גם למשפחתית - צריך לחשוב מה חיוני, מה לא חיוני ומה אפשר לקנות ביעד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)

נזכרתי שבאחד האלבומים המשפחתיים (כן, יש לנו עדיין כמה כאלה), יש תמונה של אשתי רוחצת את הילדה בת השבועיים בכיור בהילטון ת"א.

לזה קוראים "חופשה משפחתית". וכן, יש שלב, שבו הם כבר מתנגדים לצאת לחופש עם ההורים. למרות שההורים מממנים.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

עוד חזון למועד

ואחרי עוד כמה שנים משלמים לך כבייביסיטר.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

על זה נאמר שמה שעוד לא למדת אני כבר שכחתי.

נכון, חופשה עם הילדים אינה חופשה זוגית. צריך לטפל בהם, צריך להשגיח עליהם ברציפות, צריך להתארגן נכון, אבל עדיין אתה משנה אווירה, אתה אוכל בחדר האוכל, אתה יוצא לבריכה, אתה יוצא לטיולים (!!) גם אם הם מותאמים לבן המשפחה הנוסף. את הניסיון שלי לא אפרט, הוא מלפני 30 שנה, אבל דברים מעודכנים -  הזכרתי קודם את הבן שלי עם ביתו בת השנה -  וא טיפס איתה גם לאקרופוליס. אחיו, עם ילדה בת פחות משנתיים, חרש לפני כמה חודשים את מילאנו, כולל אתרים ייעודיים לילדים. ההנאה היתה שלמה.  זה כולל לראות את הפרצופים המאושרים של הילדים.

ומבחינת ״להביא חצי בית״ - אכן יש צורך להביא ציוד. אבל מה שנכון לחופשה זוגית נכון גם למשפחתית - צריך לחשוב מה חיוני, מה לא חיוני ומה אפשר לקנות ביעד.

אני כרגע עם ילד בן שנתיים וחצי + תינוקת בת חודשיים.

מבחינתי לקחת אותה למלון זה בזבוז, אם יש אפשרות לשים אצל סבאסבתא זה עדיף. בגלל זה גם לא התלהבתי ללכת עם הגדול עד גיל שנה, הוא גם ככה לא מבין כלום, ובריכה ברודוס או גיגית במרפסת זה אותו דבר מבחינתו.

אבל עכשיו ללכת איתו זה אחד הדברים הכיפיים.

אם לא הייתה לי אפשרות להשאיר אותה אז כן, הייתי לוקח, אבל כל עוד יכול להשאיר אצל משפחה מבחינתי עדיף.

• רעיון טוב! 1
פורסם

עם ילדים = חופשה.

בלי ילדים = חופש.

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בתור משפחה שלא מכירה בטן גב אין הבדל עקרוני. מתאימים את המסלולים והפעילויות לגיל וזהו.

• תוכן חדש...