Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי ערב טוב רציתי לשאול לגבי הזמנות מאתרים בחול בזמן האחרון שאני מחפש חלפים קופץ לי אתר בשם אלואדי ואני אשמח להבין אם יש מישהו שהתנסע בקנייה מהאתר הזה מה רמת האמינות שלו? מה רמת החלקים שלו מבחינת חלקים מקוריים ? אשמח לקבל פרטים נגיד לגבי מכסים מה משלמים? מאיזה מחיר? ואני אשמח מאוד אם יש מישהו שיכול להעיר עיניים בנושא הזה😃

עריכה אחרונה על ידי אודי זק
פורסם (נערך)

תתחיל מהסרטון המצוין הזה של חבר הפורום @EliC25

לגבי איזה אתר להזמין, במרבית האתרים הגדולים לא תמצא חלקים מקוריים אלא רק חליפיים ממגוון רחב של דרגות איכות, יצרני משנה זולים ועד ליצרני OEM איכותיים. ישנם אתרים מתמחים שם כן אפשר למצוא חלקים מקוריים, אם תכתוב על איזה רכב מדובר יהיה ניתן להמליץ על אתרים שכן זה משתנה בין רכב יפני, קוריאני, אירופאי, אמריקאי ובטח שסיני. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
פורסם (נערך)

אני לא מכיר מספיק את הדגם כדי לדעת את מצב החלפים בישראל, אך לחלקים מסוימים כן, ישנם חלקים שלא מחזיקים בארץ תחליפי וישלחו אותך לרכוש חלק מקורי מהיבואן. באופן עקרוני, למעט מנועים ותיבות הילוכים אין כמעט חלק ברכב שאין לו תחליף שכן למעט חלקים אלו הכל לרוב מיוצר ע"י ספקי משנה. 

לשם הדוגמה באתר הזה תוכל למצוא מגוון חלקים לויטרה 2019 דגם 1.4 טורבו הנעה קדמית. אם הדגם שלך שונה אז תשנה את החיפוש. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
פורסם

אני הייתי בודק עם בינה מלאכותית, למשל chat gpt או gemini שיחפש לי חלקים או מקט מסויים. 

אם תקיש את המק"ט של החלק גוגל מבחין שזה חלק לרכב. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תבדוק ב- amayama.com (אפשרויות משלוח תראה לאחר שתוסיף לסל עד כמה שזכור לי) ו- ipmex-jp.com. באלוואדי אין מקוריים עד כמה שזכור לי. ישנה המלצה לרק מקוריים בתושבות.

פורסם
לפני 4 שעות, mcaspi כתב:

תבדוק ב- amayama.com (אפשרויות משלוח תראה לאחר שתוסיף לסל עד כמה שזכור לי) ו- ipmex-jp.com. באלוואדי אין מקוריים עד כמה שזכור לי. ישנה המלצה לרק מקוריים בתושבות.

יש ב alvadi מקורי אבל במחירים אסטרונומים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...