Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנועי 1.5 של פורד (182 כ"ס) - אמינים? בעייתיים?

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עוזר לחבר, עולה חדש, לקנות רכב משומש, ואחרי בחינת האופציות בסכום הלא גדול שיש לרשותו (55K) התפקסנו על פורד קוגה 2018 או פורד פוקוס 2020 - שתיהן עם מנוע 1.5, 182 כ"ס, במחירים של 50-55 אלף ש"ח.

לא מכיר פורד מאז הפוקוסים עם התיבות הבעייתיות והגלאקסי/סמקס שלמיטב זכרוני דווקא המנועים שלהם לא היו שיא האמינות, ולפני שאני מייעץ למישהו לקנות רכב כזה, באתי לפורום יודע הכל כדי להחכים קצת.

פורסם

בקוגה זה הדור הקודם של המנוע עם הבעיה בבלוק זה רק למצוא אחת שעברה החלפת מנוע אחרי 2019

לגבי הפוקוס אין בעיות מיוחדות, יש לחבר שלי אחת STLINE שהוציא מהחברה ב2021 מאוד מרוצה ממנה בלי תקלות עד כה (80KM) לקחת בחשבון שיש לרכב קצת רעידות בגלל מנוע 3 צילינדרים. מי שרגיש לכל דבר ברכב שלו ישר ישים לזה לב (החליפו לו גם תושבות מנוע מקוריות בחברה חודשיים לפני תום האחריות - לא עזר).

• אהבתי 1

פורסם

פתאום הבנתי שגם פורד, כמו פז׳ו, החליטו שלטבול רצועת טיימינג בשמן זה רעיון מוצלח…??? 🤦🏻‍♂️

מה נסגר עם המהנדסים האלו?

פורסם

רצועת הטיימינג הטבולה זה במנועי ה-1.0.

במנוע ה-1.5 מדובר בשרשרת אבל רצועת משאבת השמן היא טבולה.

אישית יש לי פוקוס stline  2021  עם 70K ללא שום תקלות עד כה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

בבקשה ריכוז כל המנועים שיש להם רצועה טבולה בשמן.

Screenshot2025-05-07121258.thumb.png.f21c17136e4fd6c28fee4576a493d8d3.png

עכשיו קראתי מה כתוב על הפורד: 1.5 ליטר 3 צילינדר יש רצועה טבולה גם לשסתומים וגם למשאבת שמן. החל מ2019 רק למשאבת שמן.

1.5 4 צילינדר אין רצועה טבולה ואין בעיה.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אכן, ה-1.5 3 בוכנות של פורד (קוד ״דרגון״) רק הרצועה שמניעה את משאבת השמן טבולה. במנוע הקודם (4 בוכנות) יש כשל תכנוני בבלוק מנוע.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...