Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגדיר מה זה טובות.

טובות בהשוואה למה?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

החלפתי לאחרונה 2 מצלמות 70mai במצלמות ddpai z50.

השדרוג מרגיש משמעותי אך זמן יגיד, התלונה העיקרית נגד השיאומי היא הצורך להחליף לה סוללה כל קיץ כי היא מתפגרת.

לאחר 3 שנים כל הפלסטיקה התחילה להיות חלשה.

בפועל איכשהו בפעמיים שאשכרה הייתי צריך צילום אז היתה איתה פאדיחה והצילום לא נשמר כהלכה. מבחינתי מדובר בקקה טהור.

פורסם (נערך)
בתאריך 20.8.2025 בשעה 21:16, zaf כתב:

תגדיר מה זה טובות.

טובות בהשוואה למה?

אני קונה מצלמות הכי זולות בדילים באמאזון. למשל זאת או זאת

אינני מפעיל אותן בחניה של 24 שעות. זה ירוקן את המצבר לדעתי. אצלי

המצלמה שכרגע נמצאת באוטו - היא בערך שנתיים או שלוש אצלי, אולי יותר.  זה מוצר שמתבשל בשמש, אין הרבה מה לעשות.  מחוברת בכבל ופועלת בנהיגה.

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

קבל נותן למצלמה עוד כמה שניות מתח. בכיבוי הרכב וניתוק החשמל. שהקובץ יסגר כמו שצריך וישמר.
שהקבל פגום הקובץ האחרון לא ישמר.(בדר''כ הקובץ הכי חשוב)

שעה ותאריך גם יכולים להתאפס בחלק מהמצלמות.

הכי מאכזב זה. שיש לך מצלמה. וקרה משהו. ואתה בודק. והיא לא שמרה את הקובץ.

פורסם
לפני 6 שעות, saar5555 כתב:

מצלמות הכי זולות בדילים באמאזון. למשל זאת או זאת

היו לי כאלה והפלסטיקה התפגרה די מהר, התמונה אף פעם לא משהו.

היום אני 7 שנים עם viofo 118  כפולה (ק+א+gps) שלמעט החלפתה כרטיס שהתפגר אחרי כמה שנים, ובאותה הזדמנות שדרוג התוכנה, פועלת ללא רבב. 

לא מצלם בחניה ( הרכב מכוסה מידי פעם, או מול גדר) כי זה חסר טעם. ובכל זאת פוזל לכיוון דורות חדשים. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 45 דקות, zaf כתב:

היו לי כאלה והפלסטיקה התפגרה די מהר, התמונה אף פעם לא משהו.

היום אני 7 שנים עם viofo 118  כפולה (ק+א+gps) שלמעט החלפתה כרטיס שהתפגר אחרי כמה שנים, ובאותה הזדמנות שדרוג התוכנה, פועלת ללא רבב. 

לא מצלם בחניה ( הרכב מכוסה מידי פעם, או מול גדר) כי זה חסר טעם. ובכל זאת פוזל לכיוון דורות חדשים. 

אצלי הן מחזיקות מעמד. יש לי מצלמה של CROSSTOUR - כבר לא בנמצא באמאזון. 

לדעתי חמש או שש שנים. עדיין עובדת

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

@zaf הייתי עם A118 (קדמית בלבד) מ-2016 עד שב-2022 מתה (קיבלתי פסי רוחב, אני מניח שתקלת חיישן), הוחלפה על ידי Aukey DR02 שמתה לאחרונה (אחרי כ-3 שנים), כנראה שוב החיישן. חיפשתי מצלמה דומה כדי להמנע מהחלפת התפס על החלון, אבל עד כה לא מצאתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 12.8.2025 בשעה 13:46, dalet11 כתב:

היו לי מספר מצלמות של 70mai וכיום כולם הוחלפו בddpai.

היו לי כמה בעיות עם דגמים שונים של 70mai:

1. תוכנה מעצבנת שבכל הדגמים שהיו לי תמיד היה קושי בחיבור למצלמות שהיה מתנתק באמצע שליפת סרטונים או איטי להחריד.

2. כל המצלמות שלהם מבוססות סוללה - שאחרי שנה-שנתיים בשמש שלנו מתפגרות ודורשות החלפה אחרת מפסיקות צילום בחניה + בכל נסיעה מתחילה לקשקש על שעון לא מכוון ולפעמים גם מתאפסות הגדרות. (לא תמיד היה קל להשיג סוללה תואמת שלא תדרוש הלחמות למחבר).

3. אחרי 3 שנים בממוצע, בכולם העדשה נדפקה במידה כזו או אחרת והתחילה לצלם בגוונים סגולים שפגעו באיכות התמונה ולא איפשרו קריאה ברורה של לוחיות רישוי.

כיום עם מצלמות ddpai מדגמים שונים בכל הרכבים, כולם עובדות נפלא עם חיבור יציב ופשוט לאפליקציה כשצריך, לא מבוססות סוללה ומחוברות בקיט התקנה קבועה (חלק לשקע OBD, חלק לתיבת פיוזים) שעובד מעולה ואין לי כמעט שום תלונה להגיד עליהם כשהותיקה ביותר כבר כמעט בת שנתיים וחצי ועובדת מעולה.

השבוע התקנתי Z60 Pro עם 3 עדשות למונית (שזה למעשה Z60 Pro + Mini2X שמתחברות אחד לשני) - הדגמים החדשים האלו כבר עברו גם התאמה לשוק הישראלי וכוללים ממשק מלא בעברית שזה נחמד, וגם מוחזקות במחסן ישראלי בעלי אקספרס ומגיעות תוך שבוע עד הבית

אפשר קישור למחסן ישראלי? לא מצאתי בעלי. 

פורסם (נערך)

אין קישור ישיר, זה תלוי דגם .

כשנשלח מהמחסן המקומי מופיע - נשלח מישראל עם דיגלון ישראל. 
אבל שמתי לב שאין עמעט יותר ״נשלח מישראל״ אולי בגלל החקירה של המכס.

https://www.gov.il/he/pages/sa260825-1

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...