Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג 0 קילומטר

פוסטים מומלצים

פורסם

היתרון שאתה קונה במחיר זול יותר, יש מלאי מיידי במגרש.

החיסרון שאין הרבה מבחר צבעים או רמות אבזור.

כאשר אתה מוכר, אתה גם תוריד במחירון עקב 0 ק״מ.

אחריות הרכב מרגע שעלה על הכביש. לכן תבדוק זאת.

כמו כן, שים לב שיש פער מחיר באמת גדול לרכב מהסוכנות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי אחריות, קניתי פעמים רכבי ”0’ ק”מ.

פיאט טיפו, קיבלתי אחריות רגילה מרגע קבלת המפתח ליד.

פורסטר, סובארו נתנה 5 שנות אחריות, אני קבלתי רק 3 שנות אחריות, האחריות נספרת מרגע קבלת המפתח ליד.

בסובארו פורסטר, אצל החברה היה 3 רמות גימור. ב ”0” היה רק את רמת הביניים, לי זה דווקא התאים מאוד, לא ראיתי טעם להשקיע בכסף על יתרונות הדגם המפואר.

בפיאט טיפו, לא היה הבדלים בין החברה לליסינג.

הרבה פעמים היבואן מוותרים על  אגרת הרישוי, בלחץ מתון השגתי את זה גם אצל הליסינג.

נכון שמורידים מהמחירון כאשר מוכרים, אבל כשקונים המחירון נניח 150,000 אבל כשמוכרים אחרי נגיד 5-6 שנים המחירון 100,000 אז באחוזים ההנחה שנותנים קטנים מההנחה שקבלנו בזמן הקנייה, כך שדווקא מתבטא פה רווח.

צבעים, בדרך כלל יהיה רק צבע אחד...לבן (בפעמים שאני רכשתי).

אם תרצה תוספות, רק התקנה שלך אחרי שתקבל את הרכב.

רכב קבלתי מיד עם העברת הכסף ללסינג.

לשים לב שהרכב לא ”התייבש” יותר מדיי זמן אצל הליסנג. יש רכבים שאחרי שנה שעמדו אצל היבואן עברו ללסינג. יש רכבים שהיבואן רוצה להראות כאילו נמכרים הרבה, אבל לא רוצה לתת מחיר שחיטה בעצמו ולכן הם עוברים לליסינג כמעט מייד לאחר הגעתם לארץ.

שני הרכבים שאני קניתי היו בקושי חודשיים מאז שהגיעו לארץ.

את הרכב אחרי הפורסטר גם הייתי קונה בליסינג אם היה, רק שלא היה את מה שרציתי ולכן קניתי דרך היבואן.

פורסם (נערך)

אבל האם זה באמת משתלם לטווח הארוך לדוגמא 4 שנים לאחר הרכישה? נגיד כדוגמא

קניתי 10 אחוז מתחת למחירון אז שאני מוכר אותו הוא גם 10 אחוז מתחת למחירון לא? אבל מהמחירון שיהיה

האמת שנה הבאה אני רוצה לרכוש רכב חדש 

בין הרכבים שאני רוצה זה סקודה קודיאק 

מיצובישי אאוטלנדר בתקווה שאחד מהם יהיה היברידי. 

לגבי הצבע אני אישית ממש אוהב לבן גם הכי מתאים לישראל 

אני חושב שזה מהלך די טוב אם אתה הולך להחזיק את הרכב מספר שנים 4 שנים לרכב זה סבבה לגמרי (קניתי כבר רכב חדש מהחברה) ההפסד נוראי. כבר ברגע שהעברת בעלות הפסד די מטורף בשלוש שנים שהרכב אצלי איבד 30 אלף. 

עריכה אחרונה על ידי UDI200
פורסם

ככל שתחזיק יותר זמן - זה משתלם יותר.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אנסה להסביר:

קורה שיבואני הרכב נתקעים עם מלאי רכבים שהם לא מצליחים למכור בזמן.

כמובן שהיבואנים צריכים "לגלגל" אותם הלאה, כדי שיהיה להם כסף (ומקום) לקניית רכבים חדשים.

הם יכולים למכור את הרכבים בהנחות מפליגות, אבל אז "מחיר המחירון" של הרכבים האלה עלול להפגע, וגם המוניטין שלהם בתור משומשים (כלומר שזה יפגע בשוק של הרכב).

לכן, מה שהם עושים , זה להעביר/למכור את הרכבים למסלולים לא רשמיים, ששם אפשר לקנות את אותם רכבים, אבל במחיר  זול יותר (לפעמים משמעותית).

חלק מהחברות האלה זה חברות ליסינג, שמוכרות/מעבירות אותם הלאה, וגוזרות קופון בדרך.

כשאתה קונה את הרכב, אתה לא היד הראשונה, אלא היד השניה.

כמובן שיש לזה השלכות כשתבוא למכור את הרכב.

מעבר לזה, אין קאץ'.

מה שכן, כפי שרשמו, צריך לשים לב שרכבים כאלה הם בד"כ וותיקים, כלומר שכבו אצל היבואנית מספר חודשים, ובמקרים רבים, גם מעל שנה. 

מקווה שעזרתי במשהו

פורסם
לפני שעתיים, ntd כתב:

קורה שיבואני הרכב נתקעים עם מלאי רכבים שהם לא מצליחים למכור בזמן

זה לא תמיד המצב. 

יש מצבים שחברת ליסינג רוכשת מראש כמות מכוניות, נגיד 100 כאשר 70 מהן היא מתכוונת להשכיר/להחכיר ו 30 למכור כ 0 ק"מ. 

אלו לא מכוניות שעמדו הרבה זמן או שהיבואן נתקע איתן ולא הצליח למכור.

אני נוסע ברכב שנרכש במסלול 0 ק"מ, עברו רק משהו כמו 20 יום בין תאריך עליה לכביש לבין מכירה ליד 01.

פורסם

קח בחשבון גם שבד"כ כשאתה קונה מהיבואן יקחו לך גם תוספות על צבע והמחיר גם אינו כולל אגרת רישוי.
במחיר 0 ק"מ זה כבר הסופי אחרי הכל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...