Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ס,
כרגע פיליפס "42 בת בערך 130 שנים.
מתחילה ברוב חוצפתה להראות לפעמים פסים קלים. מה גם שהכבלים (מהירים של סלקום) לפעמים גורמים לה לגמגם.
מה קונים היום? אין לי מושג על מה להסתכל ומה לבדוק.
תודה מראש לכל עיצה.

פורסם

מה התקציב, איפה הטלויזיה יושבת (סלון/חדר שינה/חדר עבודה) ומה המרחק ממקום הצפייה עד המסך?

מה השימושים העיקריים?

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

ביום שישי קניתי tcl 43" עבור אמא שלי והתקנתי בחדר השינה שלה.

עלתה 1199, מע׳ הפעלה אנדרואיד. התקנתי לה את האפליקציה של פרטנר טיוי שהיא מחוברת אליהם וכמובן נטפליקס. סה״כ איכות תמונה וצליל בסדר גמור.

החליפה טלויזיה ישנה שהיתה מחוברת לסטרימר של פרטנר. העפתי את כל הכבלים והחוטים ועכשיו הכל עובד על ווייפיי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הלכה לי בחדר שינה peerless בת יותר מ10. קפצתי לשופרסל רכשתי פילוט 42 אינץ ב750, יש פרטנר אז אין צורך בטלוויזיה חכמה.

יש לי בסלון פיילוט 55 כבר כמעט 10 שנים טפו טפו טפו

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

מרחק הישיבה הוא כ- 2 עד 2.5 מטרים.
לגבי תקציב - לא יודע. כמה עולים הדברים האלה כיום?
לדעתי עד 1500 - זה סביר? אולי 2000 ?
לגבי שימושים - לא הבנתי. וזאת הנקודה, שאני לא מבין הרבה. אני מניח שלראות טלוויזיה 🙃
אבל ברצינות - מה עוד ניתן לעשות כיום עם הטלוויזיות? יש לנו סלקום 1000 מ"ב. זה מה שאני יודע.

פורסם

שימושים הכוונה , האם זה לגיימינג / שידורי ספורט וכדומה או סתם לראות חדשות 

• אהבתי 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפני שעתיים, nepet כתב:

שימושים הכוונה , האם זה לגיימינג / שידורי ספורט וכדומה או סתם לראות חדשות 

רק חדשות ושאר התוכניות שהטלוויזיה בימינו מציעה.
לא ספורט, לא משחקים.
בינתיים מישהו במשפחה אמר לי שרק סמסונג או LG. שבמחירים כיום לא שווה לרכוש מותג אחר.

פורסם (נערך)

TCL תתן תמורה מצויינת לכסף.

לצרכים שלך כל מכשיר גנרי משופרסל או אושר עד יספק.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מוזמן להשקיע 15 דקות מזמנך ולקרוא קצת פוסטים על טלוויזיות כאן. לא חסר מהם.

תגיע למסקנה ש- TCL עושות עבודה מעולה (חברת ענק סינית שמייצרת פאנלים להמון חברות אחרות - הפאנל של הטלוויזיה הוא ה"שלדה" שלה), ולא פחות טובים מהם גם Xiaomi שהן מודרניות ומצויינות במחירים מעולים.

אם אתה לא אנין טעם אין מה להשקיע יותר מדי וגם Pilot זולה משופרסל או איזה מותג מדבקה מאושר-עד תעשה את העבודה עד שתשבוק חיים בעלות שלא תכאב מדי בכיס.

אין מה להתבלבל מעודף ההיצע והבחירה והמותגים.

תבחר גודל רצוי - לדעתי לסלון ממוצע כבר אין מה להסתכל על פחות מ- 55 אינץ' ועדיפות גם ל- 65 אינץ' (המקובל היום הוא כבר 75 אינץ' אם אני לא טועה).

תגדיר תקציב, נניח עד 2,000 ש"ח זה מעולה.

לך על זה אחרי סקר שוק קליל.

פורסם

תבחר 55 או 65. יש לכל החברות מסכים עד 2,000 שח שיתאימו לך.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...