Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה מוצאים 5008 פרימיום ?

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני כבר מעל חודש וחצי מחפש 5008 פרימיום , מנוע 1.6 בנזין 180 כ"ס 2018 - 2020 עם ק"מ נמוך. עברתי על כל האתרים של חברות הליסינג כולל לובינסקי, שלמה סיקסט וכל החברה הטובים . אני מרפרש ביד 2 ובמרקט של פייסבוק על בסיס שעתי. ונאדה. מדי פעם אנשים מגיבים לי בפרסום שאני מחפש שהם קנו לא מזמן באופרייט ליס, באלדן, בלובינסקי. אני משתגע איך הם מצאו ואני לא. בכל החברות ליסינג יש רק מנוע 1.2 למכירה ובכמויות (בלובינסקי למשל יש 50 כאלה למכירה לפחות עם מנוע 1.2). אולי מפה תבוא הישועה. אולי מישהו מכיר מישהו מאיזה חברת ליסינג ומכיר רכב שעומד להפלט לשוק (1.6 אני מזכיר 😀)

בבקשה תעזרו לי. תודה לכולם .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/y2vturwn

נראה שזה עונה על הדרישות שלך. אבל לפי מה שכתבת אני מניח שכבר נתקלת במודעה אז לא ברור לי למה לא?

image.thumb.png.e8caf333131360426f452111ddaa0528.png

אגב, יש רק 270 כאלו על הכביש. אז בהתחשב בכך שאתה גם מחפש עם קמ"ז נמוך, אתה מחפש רכב באחוזון ה50 ומטה - כלומר יש בקירוב 150 רכבים רלוונטים עבורך.

אם ישראל ישראלי מחליף בממוצע רכב כל 3 שנים, זה אומר שבממוצע אחת לשבוע עולה מודעה של רכב כזה למכירה.

פורסם
לפני 3 דקות, EliC25 כתב:

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/y2vturwn

נראה שזה עונה על הדרישות שלך. אבל לפי מה שכתבת אני מניח שכבר נתקלת במודעה אז לא ברור לי למה לא?

image.thumb.png.e8caf333131360426f452111ddaa0528.png

אגב, יש רק 270 כאלו על הכביש. אז בהתחשב בכך שאתה גם מחפש עם קמ"ז נמוך, אתה מחפש רכב באחוזון ה50 ומטה - כלומר יש בקירוב 150 רכבים רלוונטים עבורך.

אם ישראל ישראלי מחליף בממוצע רכב כל 3 שנים, זה אומר שבממוצע אחת לשבוע עולה מודעה של רכב כזה למכירה.

מכיר. ראיתי את המודעה. אני לא מתחבר לשחור. 

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אז אם נוריד סטטיסטית גם את כל הרכבים השחורים, יש מודעה רלוונטית עבורך שתעלה אחת לשבוע וחצי +-, אם בכלל (כי חלק מהרכבים יעברו מתחת לראדר, מפה לאוזן וכו').

בהצלחה

פורסם
לפני 3 דקות, EliC25 כתב:

אז אם נוריד סטטיסטית גם את כל הרכבים השחורים, יש מודעה רלוונטית עבורך שתעלה אחת לשבוע וחצי +-, אם בכלל (כי חלק מהרכבים יעברו מתחת לראדר, מפה לאוזן וכו').

בהצלחה

וזאת בדיוק הסיבה שכתבתי פה. כי ראיתי שביד 2 לא מתקדם. חשבתי אולי תהיה למישהו פה הברקה.

פורסם

ננסה לעשות סדר:

5008 פרמיום 2018-2020 עם מנוע 1.6 הספק 180 כ"ס קיימות 321 כאלה שאינן בצבע שחור

מתוכן 5 אצל סוחרים

2 בבעלות ליסינג

6 בבעלות חברה

308 פרטיות.

2018 לא ממש רלוונטי כי קיימים שני כלי רכב בלבד.

• אהבתי 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כנראה שהקילומטראז' / מחיר של הכלים המוצעים למכירה פחות מתאים לפות"ש.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

המנוע עם ה180 כ"ס נכנס ל5008 רק באמצע 2019 מה שמשאיר אותך בלי 2018 ובלי חציון ראשון של 2019.

אם אתה שואל אותי ולא דחוף לך סן רוף תלך על אקטיב או אקטיב פאק אחרי מתיחת הפנים. יש קצת יותר מבחר...

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

כנראה שהקילומטראז' / מחיר של הכלים המוצעים למכירה פחות מתאים לפות"ש.

בדיוק!

לפני כשעה, TZR84 כתב:

המנוע עם ה180 כ"ס נכנס ל5008 רק באמצע 2019 מה שמשאיר אותך בלי 2018 ובלי חציון ראשון של 2019.

אם אתה שואל אותי ולא דחוף לך סן רוף תלך על אקטיב או אקטיב פאק אחרי מתיחת הפנים. יש קצת יותר מבחר...

לדעתי ההבדלים בין רמות הגימור לא מסתכמות רק בגג נפתח. מה עוד שאני עוקב אחרי רכבים למכירה ודגמים שהם לא פרימיום נמצאים בלוחות המון זמן ומציגים ירידת מחיר תלולה. 

פורסם
לפני 13 דקות, bigbosf כתב:

לדעתי ההבדלים בין רמות הגימור לא מסתכמות רק בגג נפתח.  

יש עובדות. המושג "לדעתי" לא נכון כאן.

ההבדלים:

לעומת ה-Active יש ב-Premium:

- בקרת שיוט אדפטיבית

- בקרת סטיה מנתיב עם היגוי אקטיבי (התרעה בלבד באקטיב)

- זיהוי כלי רכב ב"שטח מת" עם היגוי אקטיבי

- אורות גבוהים אוטומטיים

- טעינה אלחוטית

- גג שמש פנורמי

- ריפוד בד משולב עור (בד בלבד באקטיב)

- מושבים קדמיים עם כיוונון חשמלי

- חימום במושבים הקדמיים.

מבחינתי האופציה היחידה שחסרה לי ב-Active היא בקרת שיוט אדפטיבית.

האופציה קיימת ב-Active Pack אבל רמת הגימור הזאת קיימת רק משנת 2021.

לפני 37 דקות, bigbosf כתב:

אני עוקב אחרי רכבים למכירה ודגמים שהם לא פרימיום נמצאים בלוחות המון זמן ומציגים ירידת מחיר תלולה. 

הפוך גוטה הפוך מחירים נוחים הופכים העיסקה להרבה יותר אטרקטיבית עבורך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 34 דקות, zvit כתב:

הפוך גוטה הפוך מחירים נוחים הופכים העיסקה להרבה יותר אטרקטיבית עבורך.

יש סיבה למה הרכב לא נמכר והמחיר צונח. כשאני ארצה למכור הגורל שלי יהיה זהה. 

פורסם

מה שקונים בזול, מוכרים בזול.

לשוק 7 מקומות בתקציבים נמוכים יש חוקים משלו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...