Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קצת פסיכולוגיה בגרוש אבל תמיד הייתי משלם 20 דולר לחוסם הזה.

עכשיו זה 40 לשנה או 4 לחודש. זה לא הסכום כמו זה שכשהם מחליטים כמה לשלם המודעות הצרכנית שלי מתעוררת....

אגב, מהמוצר עצמו אני מרוצה.

השאלה שלי היא, זה מה שהולך היום או שיש אפליקציות עדיפות?

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תשלום לחוסם פרסומות? פעם ראשונה שאני שומע על זה.

אפשר לחסום גם ללא תוסף על ידי שינוי בהגדרות ה DNS של הדפדפן.

בכרום, הגדרות > פרטיות ואבטחה > אבטחה > השתמש בDNS מאובטח >  הוסף ספק DNS

בURL תזין dns.adguard-dns.com

ואתה מסודר

• מעניין 1
פורסם

אפרופו adguard אפשר גם לשלם להם פעם אחת לכל החיים (יש רשיונות דיי זולים) ולקבל חסימה איכותית גם באייפון לדוגמא

פורסם
בתאריך 2.6.2025 בשעה 16:13, MZN כתב:

אפרופו adguard אפשר גם לשלם להם פעם אחת לכל החיים (יש רשיונות דיי זולים) ולקבל חסימה איכותית גם באייפון לדוגמא

לאור ההמלצה, קניתי באתר GA2 רישיון LIFETIME ל-3 מכשירים בעלות של מעט פחות מ-14$ (באתר הרשמי המחיר הוא 150+ ש"ח).

פורסם
בתאריך 2.6.2025 בשעה 10:22, sorvall כתב:

זה קצת פסיכולוגיה בגרוש אבל תמיד הייתי משלם 20 דולר לחוסם הזה.

עכשיו זה 40 לשנה או 4 לחודש. זה לא הסכום כמו זה שכשהם מחליטים כמה לשלם המודעות הצרכנית שלי מתעוררת....

המודעות הצרכנית שלי התעוררה לפני כמה שנים, כשגם אחרי שכבר שילמתי הם המשיכו להקפיץ באופן רנדומלי ואגרסיבי למדי טאבים שמבקשים ממני 'לתרום' להם... ux fail פר אקלסנס. 

מאז פשוט הפסקתי לשלם ושילכו קיבינימט, או שהעובדים שלהם ילמדו לדבר זה עם זה.

בתאריך 2.6.2025 בשעה 12:43, BeBest כתב:

אפשר לחסום גם ללא תוסף על ידי שינוי בהגדרות ה DNS של הדפדפן.

הבעיה בשיטה הזאת היא שלא ניתן להפעיל או להשהות את החסימה באופן זמני, מה שעלול לפגוע בפונקציונליות של אתרים מסויימים. כנ"ל לגבי חוסמי עוגיות (מטרד רציני באירופה) וחוסמי פרסומות/ספונסרים ליוטיוב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, guya72 כתב:

לאור ההמלצה, קניתי באתר GA2 רישיון LIFETIME ל-3 מכשירים בעלות של מעט פחות מ-14$ (באתר הרשמי המחיר הוא 150+ ש"ח).

אפשר בבקשה הסבר יותר מפורט עבור הדיוטות כמוני?

כמו כן, האם זה יעבוד באפליקצית יוטיוב באנדרואיד? או באפליקציית יוטיוב בטלויזיה חכמה?

פורסם

לא ברור לי, אני שנים עם adblock, מלבד מודעה אחת שקופצת בדמות טאב כל פעם שהתוסף מתעדכן (פעם ב...), אין שום בעיה מבלי לשלם, חוסם מצויין, אשמח להבין למה אתה נדרש לשלם

Miata ND2

פורסם

הוא לא נדרש, פשוט יש להם גרסה בתשלום עם פיצ'רים נוספים:

image.thumb.png.513f2bbb5ea6676efb3450060a4b1c21.png

לחלופין, אפשר פשוט לתמוך בעשייה שלהם עם תרומה נקודתית/תקופתית - זה מה שאני התייחסתי אליו בתגובה לעיל.

פורסם (נערך)
בתאריך 2.6.2025 בשעה 11:22, sorvall כתב:

או שיש אפליקציות עדיפות?

תעבור לדפדפן brave. דפדפן עם חוסם פרסומות מובנה, עובד מושלם גם ביוטיוב.

עריכה אחרונה על ידי שחר 1
  • אהבתי 2

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

אחלה כלי אבל לא מתאים לכולם, במיוחד למשתמשי safari או firefox ששומרים שם את כל המועדפים והסיסמאות שלהם. (brave מבוסס על chrome)

אישית, משתמש בו ליוטיוב בלבד, יחד עם התוסף sponsorblock שיודע לחתוך אינטגרציות פרסום מתוך הסרטונים עצמם.

• מעניין 1
פורסם
לפני 21 שעות, Derish כתב:

הוא לא נדרש, פשוט יש להם גרסה בתשלום עם פיצ'רים נוספים:

image.thumb.png.513f2bbb5ea6676efb3450060a4b1c21.png

לחלופין, אפשר פשוט לתמוך בעשייה שלהם עם תרומה נקודתית/תקופתית - זה מה שאני התייחסתי אליו בתגובה לעיל.

אוקיי, אחלה, אבל פות״ש מלין על כך שהמחיר עלה והוא לא מעוניין להמשיך, לא חשב פשוט להמשיך בתכנית *החינמית* ואז לתרום כמה שהוא מעוניין באופן נקודתי? אני עם החינמי והכל חסום ב 99 אחוז, בנוסף אפשר להוסיף את uBlock לצורך ההשלמה, אך לא חייב

Miata ND2

פורסם

האמת שכן, רבע שעה עבודה בחיפוש והתקנה של עוד כמה תוספים והוא יקבל את כל אותם פיצ'רים בחינם. אבל אם הוא יפתור את כל הבעיות שלו לבד, אז מה אנחנו נעשה כל היום? 😄

פורסם
בתאריך 4.6.2025 בשעה 23:46, Derish כתב:

הבעיה בשיטה הזאת היא שלא ניתן להפעיל או להשהות את החסימה באופן זמני, מה שעלול לפגוע בפונקציונליות של אתרים מסויימים. כנ"ל לגבי חוסמי עוגיות (מטרד רציני באירופה) וחוסמי פרסומות/ספונסרים ליוטיוב.

בדיוק כמו שאתה מפעיל ניתן גם לכבות.

השיטה הזו חוסמת דומיינים של ספקי פרסומות ידועים שזה בערך 90% מהפרסומות שיש בכל האתרים, כך שלא אמורה להיות בעיית תצוגה או דברים שנחסמים שלא לצורך.

היתרון הנוסף הוא שאין צריכה מוגברת של סוללה בניגוד לשימוש במעבד לבצע חישובים וחסימה לפי סט חוקים מוגדר בadblock.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...