Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כסאות עץ כסטנדרט 

ריפוד בתוספת תשלום

• אהבתי 2
  • מצחיק 3

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 27.4.2025 בשעה 07:53, yulianx כתב:

הזכרת לי שחזרנו עכשיו מרומניה,...שאל אותנו מה זה?😁 

בכל פעם שאני מגיע לבוקרשט אני שואל את עצמי בדיוק את אותה השאלה... מה זה? (החור הזה)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

באתר, כשמתחילים לעשות קונפיגורציה, אפשר לבחור לשדרג את החלונות לחשמליים.

בכל אופן, נשמע מגניב ביותר - אבל הנקודה לגבי בעייתיות שוק היד השניה נכונה מאוד. הרכב יצטרך להימכר במחיר מאוד מפתה כדי להתגבר על זה.

גם מעניין אותי איך עניין המושבים מאחור יעבור תקינה. לפחות אז אולי השאלה שחוזרת פה אחת לכמה חודשים (האם אפשר להפוך רכב מ-5 ל-7 מקומות) תתעדכן קצת :)

פורסם

TATA NANO נכשלה בהודו. (על פניו היא נראתה כל כך מתאימה  להודו ה"עניה")

אני אהיה מאוד מופתע אם רכב כזה יצליח ב USA.

אבל יש הפתעות בחיים.

הצלחה של רכב קטן וצנוע בארה"ב תהיה בהחלט הפתעה לטובה.

קשה לחשוב על רכב קטן וצנוע שבאמת הצליח בארה"ב . (מלבד חיפושית , גולף דור1)

(*) וכמובן פורד מודלT הרכב שהתחיל את הכל.

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי, אם איכות הבניה תהיה מתאימה לעולם הראשון והמחיר יהיה תחרותי, זה יצליח. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה מזכיר לי את הסמארטפון LG G5 - מודולרי...

לא להקשיב להודעות של שיווק, לקרוא בין השורות:
חלונות ידניים, ניתן לשדרג בתשלום נוסף.

יש גם את Citroen Ami - יוצא יותר זול 😆

קובץ:Citroën Ami 2020 (1).jpg – ויקיפדיה

פורסם (נערך)

ב-2015 שיווקו פה ניסאן אלמרה שיוצרה ללא חלונות חשמל.. היבואן התקין לה קדמיים בהתקנה מקומית..הזיה אחת גדולה.

חשבתי לסדר כזה להורים לפני מס' שנים, אבל בסוף החלטתי שזה הזוי מדי ליסוע עם ח"ח קדמיים בלבד ועוד באיכות של התקנת אפטר-מרקט..

אישית-כיום לא הייתי שוקל בכלל רכב ללא ח"ח

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

באיזו תקופה של לחץ קניתי סוויפט עם חלונות אחוריים ידניים. נמכרה כעבור 10 שנים תוך יום מהפרסום ועוד ב-10% מעל המחירון. אני לא בטוח שהידיות הסתובבו, או שנתקעו אחרי 10 שנים ללא שימוש.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בקקטוס החלונות האחוריים היו ידניים ואפילו לא נגללים, אלא נפתחים החוצה:

image.png.69000e29ed862a441c514f68f629cd42.png

מעולם לא הפריע לי או לנוסעים מאחורה - כמות הפעמים שאני נוסע עם חלונות פתוחים (כולל הקדמיים) היא ספורה.

פורסם

מאחור לא בעיה אמיתית

מקדימה... אני אפילו מתבאס לעבור מהפיגו לסוזוקי רק בגלל ההורדה וההעלאה האוטומטית שיש בפיגו וחסרה לי בסוזוקי

אבל בסוף הכסף מדבר

פורסם

אתם טסים לואו קוסט, נניח לאנגליה? מחיר הכרטיס זול. 

ואז אתם מוסיפים לטרולי. ולמזוודה. ולבחירת מושב. אולי למושב בשורה שלא תגיעו צולעים ליעד. ולצ'ק אין אונליין. ולקבל אימיילים (בחיי שפעם קניתי כרטיס שנדרשו 20 פאונד תמורת שירות "פרימיום" לקבל עדכוני טיסה באימייל). ולווייפיי בטיסה כי מערכת בידור אין. לטוס מטרמינל 1. ולכוס מים. וביעד הגעתם לשדה תעופה מרוחק שהתחבורה ממנו לא נוחה/יקרה, ובשעה שדפקה לכם יום מהחופשה. חסכתם אולי 50 פאונד מטיסה רגילה. מה שכן, לא היתה ידית פתיחה ידנית לחלונות...

אגב ה"לוקסוס" היחיד שאני לא יכול כנראה לוותר עליו ולחזור אחורה בזמן זה מושבים נוחים. כן אני מדבר אליך, סקודה קארוק. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

למי אכפת מהחלונות מאחורה? שלא יפתחו בכלל

חלון קדמי (ימני לפחות, או שניהם) אעדיף שיהיה חשמלי, אפשר לקנפג שיהיה את זה בזמן הקניה וכנראה שכולם יעשו את זה. נשמע לי שזה יותר גימיק להציע בכלל חלון ידני כי באמת זה יצר הרבה כותרות.

מזגן מכאני במקום כזה שקובעים טמפרטורה זה משהו שאני גם יוסיף כסף בשבילו.

מסך מולטימדיה במקום מחזיק לטלפון זה הדבר הכי מפגר שהומצא איי פעם, לשים באוטו שנוסע 20 שנה מסך שהוא מיושן לפני שהאוטו אצלך בכלל, ואז יש באגים של היצרן רכב, באגים של האנדרואיד אוטו, באגים של הסמארטפון, באגים של האינטגרציה בינהם ובאגים של החיבור. מעמד לטלפון + בלוטוט זה הכי נוח בעולם וזה מה שיש לי בכל המכוניות שיש\היו\יהיו לי, כל פעם שצריך להשתמש באנדרואיד אוטו אני מקלל את גוגל כל היום.

אבזור בטיחות נהיה מוגזם, ב2010 כבר היו מכוניות עם 8 כריות אוויר וesp ומאז שום דבר מועיל לא השתנה, אז אשמח לקבל את המינימום החוקי האפשרי.

מקריאה במקומות שאמריקאים מגיבים, בגדול אוהבים, כולם חולמים על טנדר פשוט וזול עם עיצוב מרובע נקי - אף אחד לא מחפש להוסיף את הגג לחלק האחורי, הם רוצים טנדר.. זה רק פה אתם רוצים. אבל הם לא ממש מתלהבים מזה שזה חשמלי, אם היה בנזין או דיזל כנראה שהם היו גומרים עליו כבר. החשמלי ממש מאכזב שמה כי בניגוד לישראל יש יותר מרחקים לנסוע אליהם. מקווה שיצליחו בגדול ושייצרו גם האצ'בק דומה וימכרו באירופה.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl
  • אהבתי 4

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• אחראי פורום
פורסם

מבחינתי הכל בקונטקסט.

חיפשתי כלי עבודה פשוט שיהיה ממוקד במשימות ושינוע? שיהיו חלונות ידניים, רדיו פשוט, מזגן מכאני.

לא יפריע לי לעומת רכב שאמור לשרת מטרות אחרות.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

יש הרבה אבזור שאפשר להוסיף לדגם הבסיס, חלונות חשמליים זה רק אחד. זאת שיטת המכירה.

גם גרמנים עושים את זה. יש דגם בסיס יחסית זול, אבל כל תוספת ביוקר. פה דגם הבסיס הוא פשוט מאוד בסיסי.

אתה מתחיל עם "קורקינט" ב-20 אלף דולר ומסיים עם רכב פנאי מאובזר מלא ב-70 אלף דולר. יש ביקוש גם ל"קורקינטים" בזול.

הבעיה היא בייצור הרבה יותר יקר של אין ספור קונפיגורציות. 

ארבע גלגלים זה בתוספת תשלום :) שלם ע"פ יכולתך, כאילו.

כמו חברות טיסה "LOW COST" שאתה משלם על כל דבר - טרולי, מזוודה, שתיה, אוכל ומסיים עם הוצאה יותר גבוה ממה שחשבתה, או יושב רעב וצמא עם תיק גב שלך בלבד.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...