Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הייתם קונים רכב חדש עם חלונות ידניים?

Fazer

פוסטים מומלצים

Slate (שאחד מהמשקיעים שלה הוא אחד ג'ף בזוס) הכריזה על הרכב העתידי שלה, טנדר שמגיע בצורה מאוד בסיסית, אפילו ללא מערכת אינפוטיינמנט (תשתמשו בטלפון שלכם במקום), אבל המחיר שאמור להתחיל מה 20 ומשהו אלף דולר בארה"ב אמור להיות נמוך משמעותית ממחיר של דברים מקבילים. שוב, הכל תאורטית כיון שמרגע ההכרזה ועד שרכבים כאלו אשכרה ימכרו לצרכנים... ובכן, המרחק רב מאוד.

• מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לא יודע עד כמה זה קריטי אם המחיר ברמת מאוד נמוך, תכלס זה לא צריך לפתוח חלון במשך כמה שניות לעומת חלון חשמלי. אבל שוב, מה המחיר של משהו מקביל לזה?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשהיינו קטנים היינו מתלהבים ממכוניות עם חלונות חשמליים כי זה היה מיוחד.

כשהילדים הגדולים שלי היו קטנים, הם נסעו מידי פעם עם אמא שלי ז"ל שהיתה לה פולו עם חלונות ידניים מאחור. והם התלהבו מזה.. כי זה היה מיוחד.

• אהבתי 3
  • מצחיק 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזכרת לי שחזרנו עכשיו מרומניה, ונסענו במונית דאציה ישנה, הבן שלי בן 10 ראה את ידית ושאל אותנו מה זה?😁 

• מצחיק 2

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל עניין של צרכים, מחיר ותמורה.

לא כל אחד קונה אייפון 17 מגה סופר פלוס. יש גם מי שקונה סיניפון ב-200 ש"ח בלי מצלמת טלה ומצלמת מאקרו.

בדיוק כפי שלפני 10 שנים נמכרה בארץ איביזה AM5 והיה לה שוק.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קראתי את הידיעה אתמול, נראה מעניין מאוד. 

זה טנדר קטן, אורך 4.4 מטר וימכר גם SUV וגם מדברים  על קיט הסבה מטנדר ל SUV שימכר אפטרמרקט. 

כרגע יש רק רנדרים ודגמי תצוגה, אין אפילו רכב אחד נוסע ככה שעד ליצור סדרתי, אם וכאשר, הדרך ארוכה.

לגבי השאלה "אם הייתי קונה רכב עם חלונות ידניים?".

הפלוס העיקרי של חלונות חשמליים הוא בזה שאפשר ממושב הנהג לפתוח את כל החלונות שאי אפשר להגיע למנואלה שלהם בלי לצאת מהרכב או בלי לעשות תרגילי אקרובטיקה.

בחלון הנהג אין לי בעיה לסובב מנואלה. 

אז בהנתן זה טנדר ויש רק חלון נוסף אחד ובהנתן יש מזגן ולא ממש הרבה פותחים את החלון הימני, לא הייתה לי שום בעיה לרכוש רכב חדש עם חלונות ידניים.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

ב2009 שהביאו לפה את האלטו הידנית עם חלונות אחוריים שבכלל לא נפתחים קנו לא מעט.

במחיר הנכון הכל ימכר, ובטוח ימציאו לזה קיט חלונות חשמל למי שזה חשוב לו יותר מהטווח נסיעה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למרות שאני מצעירי הפורום, אני עדיין אוהב את המכניקה הפשוטה ברכב ולא את הרכבים הטכנולוגים

מבחינתי הכי כיף לגלגל במערכת בשביל להעביר תדר ברדיו, לסובב כפתור בשביל להדלק מזגן, שהרכב לא נותן לי מכות עם עברתי נתיב בלי לאותת

הבאסה היחידה ברכב שלי שהוא עם עם חלונות ידניים,

זה שבמחסום אני צריך כל פעם לפרוק את הכתף בשביל להראות שאני לא מחביא את הגופה של נסראללה מאחורה

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואחרי הכל, 

האם מישהו יוסיף 20,000$ רק בשביל חלונות חשמל?

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

ממה שרואים באתר שלהם זה מעבר לחלונות חשמל.

תצטרך להוסיף רמקולים בנוסף על הסמארטפון שלך אם תרצה לשמוע מוזיקה. שלא לדבר על שורת מושבים שניה, הגג הסגור וכל הדברים הנוספים שהופכים את זה לרכב שימושי יותר מטנדר עם 2 מושבים. השאלה כמה המכונית תעלה אחרי כל התוספות האלה.

על פניו הם פשוט לקחו את הנורמה מלפני 60 שנה שמכונית זאת קופסה עם מנוע, הגה וארבע גלגלים וכל דבר נוסף כמו רדיו, שעון, מראה ימנית ומצית סיגריות נחשב תוספת איבזור, ומוכרים לך את זה כמשהו חדשני פורץ דרך. מצד שני, הם באמת מציעים את זה בזול ולא מנסים למכור לך חירטוט מינימליסטי אופנתי במחיר מופקע.

יהיה מעניין.

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגישה שלהם לטעמי נכונה ליד ראשונה, אבל מי שיקנה עם קונפיגורציה שמתאימה לו יתקשה למכור את הרכב ביד שניה.

אני למשל בשמחה הייתי מוותר על חלונות חשמליים מאחורה ועל מערכת בידור, אבל לא על רמקול או מחזיק לכוסות - אשתי כנראה בדיוק הפוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פה זה כבר נשמע אחרת. 

רכב "להרכבה עצמית", נשמע כבר טוב יותר. 

כל אחד יבחר מה חשוב לו ברכב, ועל זה הוא ישלם. 

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/תכירו-את-slate-רכב-חשמלי-בהרכבה-עצמית

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

השאלה כמה זה יעלה בגרסה "נורמלית" עם גג, מושבים אחוריים, חלונות חשמל, מסך...

אם זה יתקרב למחיר של רכב רגיל, שאנשים יעדיפו להוסיף קצת כסף ולקבל מכונית עם דלתות לכל הנוסעים וטווח נורמלי, זה לא יצליח. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

השאלה כמה זה יעלה בגרסה "נורמלית" עם גג, מושבים אחוריים, חלונות חשמל, מסך...

אם זה יתקרב למחיר של רכב רגיל, שאנשים יעדיפו להוסיף קצת כסף ולקבל מכונית עם דלתות לכל הנוסעים וטווח נורמלי, זה לא יצליח. 

יש לי תחושה שזה יהיה ככה.

לוקחים את מודל הלואו קוסט בטיסות ומעבירים אותו לעולם הרכבים.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...