Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנעול חכם לדלת כניסה

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, שביט כתב:

מקווה שזה לא בגלל שנשארו לך רק 4 אצבעות ביד אחת 

(ברוח שאליו השירשור מתקדם, תיכף ייכעסו עליך שיש אצלך במפעל שעון נוכחות עם אצבע ולא מערכת ממוחשבת להקלדת שעות 😆. ממליץ על סינריון 😆

4 כי אחת היתה חבושה כשהגדרתי.

ויש שעון כי שה לעובדי ייצור. שמים אצבע וממשיכים.

אחת ליום זה מתעדכן אוטומטית בחשב ומשם מועבר אחרי בדיקה ואישור של כל עובד על נכונות השעות לתוכנת השכר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, Derish כתב:

או להסתמך באופן מלא על טלפון ללא סוללה נשלפת.

אני מניח שאתה מתכוון ל power bank ולא סוללה נשלפת כמו שהיו לטלפונים טרום עידן הטלפונים החכמים. 
כבר מזמן לא ראיתי טלפון שהסוללה שלו נשלפת 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

עניין הסוללה הוא קריטי. למנעולים שיש להם חלק חיצוני (מבחינתי זה must לנוחות) - תעיפו מבט בguide שלהם. לרוב יש דרך מבחוץ לחבר מקור כח חירום אם הסוללה נגמרת בדיוק בגלל זה.

לגבי האיטיות של חלק מהמערכות - גם - בדיוק הסיבה שהחלפתי את הYale (ביחד עם חיי סוללה לא להיט - אבל נראה שהם היו מעולים לעומת חלק מהסיפורים פה ...).

אני לא אוהב את הבית שנפתח כשמתקרבים. זה נח - אבל מבחינתי לא מאובטח מספיק. אז מערכת שנפתחת מהר מהפלאפון (בלי אפליקציה) ושאפשר לתת מפתחות עם כל מני תנאים לאחרים (שעות , ימים , לבטל וכו) - זה היה must בשדרוג האחרון - ובקטע הזה + רמת האינטגרציה עם אפל שלייג עושה סלטות מעל המתחרים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני שעתיים, Derish כתב:

. יש מקומות בהם אני מעדיף לשלם במזומן ולא לחשוף את כרטיס האשראי או את פרטי הבנק שלי, 

בפיי/וואלט אתה לא חושף כלום. 4 ספרות, שגם הן שונות מאלה של כרטיס האשראי. ודי קשה להוריד לך את השעון מהיד (וברגע שזה קורה הוא ננעל).

המסקנה שלי מהדיון הנוכחי - לא רוצה מנעול חכם עם כל הסיבוכים שלו. נשאר עם הרב-בריח, שממילא צמוד לשלט של הרכב

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, sperial כתב:

בפיי/וואלט אתה לא חושף כלום. 4 ספרות, שגם הן שונות מאלה של כרטיס האשראי. ודי קשה להוריד לך את השעון מהיד (וברגע שזה קורה הוא ננעל).

באירופה ובארה"ב, גם מקומות שמקבלים כרטיסי אשראי לא תמיד עושים זאת עם NFC. אפילו בתחנת הדלק החביבה עליי פה ליד העיר הגדולה ברצלונה עדיין צריך להכניס כרטיס פיזי לחריץ ע"מ לשלם, קל וחומר באיזה חנות חצי-חוקית של פקיסטנים או במשאית אוכל באלבאמה. 

אני לא מבין את הצורך שלך ליירט כל הודעה שלי כאילו אני איזה מפגר שלא יודע איך טכנולוגיה עובדת. יש בעולם הזה אילוצים וסיטואציות שטרם נתקלת בהם וזה לגיטימי שאנשים מסויימים יתנהגו באופן שנראה לך לא הגיוני ע"מ להתמודד איתם.

לפני 50 דקות, YaronNahum כתב:

אני מניח שאתה מתכוון ל power bank ולא סוללה נשלפת כמו שהיו לטלפונים טרום עידן הטלפונים החכמים. 

התכוונתי לסוללה נשלפת של פעם, קלת משקל ומוחלפת תוך שניות. יש לי גם power bank בתיק הגב, אבל זה פתרון מסורבל שלוקח זמן ולא תמיד יש איפה לתקוע אותו.

סצנריו טיפוסי - טיסה שהתעכבה, רכב שכור של יונדאי/קיה ששקע ה-USB שלו בקושי נושם, ולפניי עוד ארבע שעות נהיגה ללקוח/בית מלון. לפני הטיסה לא היה לי זמן להטעין, במטוס לא היו שקעים (כי זה לואו קוסט אירופאי), וברגע האמת אני עם 15% סוללה שלא יספיקו אפילו לשעה. אם לא זכרתי לחבר את ה-power bank במטוס, אז בהצלחה עם זה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם
לפני 21 דקות, Derish כתב:

התכוונתי לסוללה נשלפת של פעם, קלת משקל ומוחלפת תוך שניות. יש לי גם power bank בתיק הגב, אבל זה פתרון מסורבל שלוקח זמן ולא תמיד יש איפה לתקוע אותו.

איזה טלפון מודרני יש לו סוללה נשלפת ? 
או שאתה עובד עדיין עם נוקיה ? 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני 6 שעות, Night Driver כתב:

טביעת אצבע מאוד בעייתי אצלי כי היא נתונה לשינויים תכופים עקב מפגשים בלתי מתוכננים עם דברים חדים ו/או חמים ו/או כבדים.

בשעון הנוכחות הזנתי 4 אצבעות ועדיין כשאני צריך לשמנות משהו בהגדרות אף אצבע לא עוברת ואני משתמש בתג.

בלי לפגוע... הבעיה אצלך

יש לי סביב ה 10 משתמשים, לכולם הוגדרה רק אצבע אחת... אפס תקלות.

יש גם קודן לחרום, בחיים לא השתמשתי בו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מודע לזה שהבעיה אצלי. חתך קטן לא מפריע אבל כשזה יותר רוב המכשירים לא מזהים.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם הכרטיס קופ"ח נכנס לאפל wallet אז עוד מעט גם את התג עובד תוכל לשים שם ואז אין בכלל בעיה.

תוכל להוריד את כל האצבעות.

פורסם

שעון נוכחות בnfc מהטלפון כבר קיים מזמן. ככה זה אצלי בעבודה.

גם תג אלקטרוני לפתיחת דלתות יש בטלפון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, stx כתב:

אם הכרטיס קופ"ח נכנס לאפל wallet

לא יודע באיזו קופה אתה, בכללית הוא לא נכנס לשום wallet... המקסימום זה לעשות "שירות בלי כרטיס" באפליקציה.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

גם תג אלקטרוני לפתיחת דלתות יש בטלפון.

הבעיה זה מה תעשה עם היויו.

לפני 2 דקות, Fazer כתב:

לא יודע באיזו קופה אתה

מכבי

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

טביעת אצבע מאוד בעייתי אצלי כי היא נתונה לשינויים תכופים עקב מפגשים בלתי מתוכננים עם דברים חדים ו/או חמים ו/או כבדים.

המכשירים (עם הפאנלים המלאים) החדשים התקדמו.

כל עוד אתה שומר על פרצוף שלם, יש גם זיהוי פנים... וזה בנוסף לזיהוי כף יד, כרטיס חכם (קטן), קוד מספרי, אפליקציה וכמובן טביעת אצבע.

תאמין לי אתה לא תישאר מחוץ לבית.

בנוגע לסוללה - נראה שגם שם יש התקדמות משמעותית ביותר (לא רק שהסוללה חזקה, יש מכשירים שמגיעים עם 2 סוללות, אחת במכשיר ואחת רזרבית).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האם בשביל לשלוט בNOKI מרחוק צריך רכיב גישור (שנרכש בנפרד) או שבגרסא האחרונה המנעול יודע להתחבר ישירות לראוטר WIFI בבית?

• תוכן חדש...