Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנעול חכם לדלת כניסה

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הקונטרול לוקס

היה איזה מבצע באכלוס של הפרויקט שלנו ולא מעט אנשים הזמינו. בהמשך נשמעו לא מעט תלונות על השירות של החברה (בעיות אספקה, זמינות טכנאים לתיקונים לא טובה).

וכן שהסוללה אינה מחזיקה זמן רב.

פורסם

בהקשר הזה - אחת הפונקציות חובה מבחינתי זה האופציה לחבר סוללה מבחוץ לפתוח אותו אם הסוללה נגמרת. יש כל מני מנגנונים מפורטים של 9 וולט בישנים ועד פשוט usb מוחבא.

(התראות סוללה יש ברובם)

אגב בקטע הזה - השלייג החדש שלי לוקח בסיבוב את הYale.

הYale היה צריך החלפת סוללות כל 6 חודשים כמו שעון, השלייג איבד פחות מ15 אחוז על הזמן המקביל.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 7 שעות, Nakamichi כתב:

לגבי הקונטרול לוקס

תראה, שכן שלי מאוד מרוצה, והוא לא אחד שחוסך בביקורת אם צריך.

אני מניח שיש כאן גם אלמנט של התקנה, למרות שעל פניו מדובר במשהו דיי פשוט.

....וכן - צריך גם מזל.

בנוגע למקסילוק; התקדמנו.

הגרסה החדשה הישראלית מגיעה עם צילינדר אחר ונשארת עם המנגנון המקורי של הדלת. צילינדר שמים את מה שמגיע באריזה.

יש הוראות ברורות, התקנה לא קשה.

המכשיר מגיע עם 2 סוללות ליתיום חזקות שנטענות ב type c (אחת במכשיר ואחת רזרבית).

התיפעול הכללי הוא מהמכשיר עצמו (הסרה והוספה של משתמשים וכו).  האפליקציה נותנת רובד נוסף (סיסמא זמנית, שיוך לשם משתמש שיופיע ב log, שיחת אינטרקום דו כיוונית, פתיחה מרחוק וכו). הכל דרך האפליקציה של tuya שהיא ה- Smart home המפורסמת ( אייקון של בית לבן על רקע כחול).

בהקשר הזה יותר אהבתי את האפליקציה של TTlock ונראה שיש שם יותר פיצ'רים וזה חוסך את ההתעסקות בתפריט של המכשיר עצמו.

נראה בהמשך

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

הנוקי נראה אחלה מוצר.

שאלה למי שכבר התקין - המכשיר לא רועש?

וגם - איך מגדירים הרשאה מוגבלת לעוזרת?

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם

המכשיר רועש במידה, כפי המצופה ממערכת המונעת ע״י מנוע חשמלי וגלגלי שיניים.

לא ממש נורא אבל פרמטר להתחשב בו.

למי שרגיש, ניתן כמובן להשתמש במפתח מכני מבחוץ ובטבעת הנעילה מבפנים בשעות הלילה המאוחרות.

לגבי ׳הגדרת עוזרת׳ או כל משתמש אחר, ניתן להגדיר באם יכול לשלוט מרחוק (הרשאה לבני הבית), האם הדלת תפתח אוטומטית בהתקרבות מבחוץ או טווחי זמן כמו בתמונה.

על המוזמן/ת להתקין את האפליקציה ולאשר הזמנה.

ניתן בכל עת לבטל הרשאות או לשנות הגדרות.

במידה ומדובר בעוזרת המגיעה בשעות לא קבועות, עדיף לפתוח מרחוק עפ״י דרישה ממנה.

image.jpeg

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

אם החלטת להתפשר על מנעול מתלבש אז נוקי 4 פרו. יש עולם שלם של אנשים שמתעסקים בבית חכם והוא הכי מומלץ, יש לו קישורית בתקן חדש matter, יש לו wifi מובנה וbt. יש לו רכיבים חיצוניים שמתחברים אליו באופן אלחוטי כמו קודן עם / בלי טביעת אצבע, חיישן דלקת פתוחה/סגורה ובאפליקציה עצמה יש עוד המון אפשרויות של פתיחה אוטומטית כשמתקרבים, פתיחה מרחוק ומתחבר להום אסיסטנט למי שזה מעניין אותו.

https://ksp.co.il/mob/item/316889

מידיי פעם יש דילים כאלו ואחרים שמורידים את המחיר

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

יש לי נוקי 3 ויש לוו כמה בעיות אצלי:

1. הפתיחה האוטומטית כשמגיעים הביתה עובדת ב50% מהפעמים 

2. בהקשת קוד בקודן, מעל 50% מהפעמים המנעול ישן, ולוקח לו כעשר שניות להתעורר ואז הוא נותן סיבוב קצר לצד ההפוך וצריך להקיש את הקוד שוב. סהכ לוקח כמעט 30 שניות עד שהדלת נפתחת

3. בהתחלה הסוללה היתה מחזיקה כמה חודשים, עכשיו אחרי כשנה וחצי, צריך להטעין לילה שלם, כל שבועיים שלושה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לזיהוי האוטומטי לוקח זמן בחלק מהמקרים ובאמת רחוק מלהיות מושלם ועדיין פטנט לא רע.

הסוללות אצלי אחרי שנתיים בדיוק כמו פעם. הטענה פעם בכמה חודשים

רעש... כן... לא משהו חריג

אין לי קודן (זה גם לא חושף את קיום הנוקי למי שנמצא מחוץ לדלת)

סה"כ עובד יפה מאוד.

לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

לא יותר פשוט כבר לסובב מפתח?

אני כבר שנתיים בלי מפתח בכיס.

שלט של הרכב עם keyless 

מפתח כמו מזומן זה מוצר נכחד

שמתרגלים זה ממכר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 19 דקות, סולל הדרך כתב:

אני כבר שנתיים בלי מפתח בכיס.

שלט של הרכב עם keyless 

מפתח כמו מזומן זה מוצר נכחד

שמתרגלים זה ממכר

אני מסתובב כמו שרת של פעם.

צרור של המפעל עם 12 מפתחות והצרור הרגיל שיש בו 2 של הבית, אחד של הגג, אחד מועדון דיירים, אחד חדר עגלות ו 2 של ההורים שלי. על כל זה המפתח של האוטו (קילס אבל עדיין צריך את המפתח עצמו).

ומה אתה עושה אם הגעת הביתה ובדיוק המנעול החליט למות או שהסוללה שלו התרוקנה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמו שנכתב אני יוצא מהבית רק עם טלפון. בלי מפתח ובלי ארנק. מקסימום מפתח של הרכב בלבד (לא צרור).

גם נגמרו הימים של לחפש איפה הילדים השאירו את המפתח שלהם ולהשאיר מפתח בארון חשמל כי הם שכחו לקחת.

כשאני הולך לעבודה יש לי מפתח בתיק של המחשב. אשתי גם הולכת עם צרור. אני חושב מדי פעם על המקרה שבו אנחנו יוצאים בלי מפתח ונתקעים, אבל בינתיים זה לא קורה והמנעול מפגין אמינות. אפשר לשקול להשאיר מפתח גיבוי אצל קרוב משפחה או חבר.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 27 דקות, Night Driver כתב:

ומה אתה עושה אם הגעת הביתה ובדיוק המנעול החליט למות או שהסוללה שלו התרוקנה?

אכן בעיה... לשמחתי לא קרה לי

מפתח אצל השכנים או במקום מוסלק זאת אפשרות.

אני מקפיד להטעין בכל פעם שאני מקבל התראה והמכשיר מעולם לא מת פתאום, אבל זאת בהחלט בעיה 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

יש לי נוקי 3 ויש לוו כמה בעיות אצלי:

1. הפתיחה האוטומטית כשמגיעים הביתה עובדת ב50% מהפעמים 

2. בהקשת קוד בקודן, מעל 50% מהפעמים המנעול ישן, ולוקח לו כעשר שניות להתעורר ואז הוא נותן סיבוב קצר לצד ההפוך וצריך להקיש את הקוד שוב. סהכ לוקח כמעט 30 שניות עד שהדלת נפתחת

3. בהתחלה הסוללה היתה מחזיקה כמה חודשים, עכשיו אחרי כשנה וחצי, צריך להטעין לילה שלם, כל שבועיים שלושה.

1. זה תלוי מאוד גם בטלפון שלך. כל מכשיר מנהג קצת שונה, צריך לראות שהגדרות "מיקום מדוייק" פעיל והפוליגון מוגדר נכון.

2. לא מכיר, בנוקי 4 פרו עם קודן עם טביעת האצבע עובד יפה

3. בניגוד לכל יתר המנעולים שהסוללה מובנת, כאן הסוללה נשלפת. פשוט קונים חדש אם הסוללות נגמרו. על הסוללות רשום תאריך ייצור, תבדוק כצה שנים עברו. קורה שאתה קונה נוקי חדש וגיל הסוללות כבר שנה פלוס

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לפני 12 דקות, Opel Astra GSI כתב:

תלוי מאוד גם בטלפון שלך. כל מכשיר מנהג קצת שונה, צריך לראות שהגדרות "מיקום מדוייק" פעיל והפוליגון מוגדר נכון.

אייפון. הכל מוגדר טוב. לפעמים זה עובד מצוין ולפעמים פחות.

לפני 12 דקות, Opel Astra GSI כתב:

פשוט קונים חדש אם הסוללות נגמרו

כן, מן הסתם אקנה מארז סוללות חדש ואשתמש בקיים רק כשהחדש יהיה בטעינה.

לפני 26 דקות, Night Driver כתב:

אצלי יש נוהל שכן. 2 מפתחות אצל 2 שכנים.

נו, אז אתה מסודר.

לפני 21 דקות, סולל הדרך כתב:

מקפיד להטעין בכל פעם שאני מקבל התראה והמכשיר מעולם לא מת פתאום, אבל זאת בהחלט בעי

זו עוד נקודה מעצבנת. לא יודע למה, אבל למרות שאני זה שמגדיר הכל ומתעסק עם המנעול, ההתראות על סוללה נמוכה מגיעות לטלפון של אשתי דווקא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...