Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו יודע מה קרה לקארזון?

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת. 

כמה ימים אני מנסה להיכנס והוא לא מזהה את המייל שלי ואני לא מצליח להירשם עם מייל אחר.

מישהו נתקל בזה?

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

כן , גם אצלי זה ככה! , לא ניתן להתחבר לחשבון ולא ניתן לצפות יותר בדוחות רכב.

חשבתי אולי נחסמתי בגלל שהפקתי יותר מדי דוחות וזה לא מצא חן בעיניהם , אבל אני מבין שזה לא רק אצלי...

פורסם

באסה.

אם למישהו זה עובד, והוא יכול להריץ לי מספר רכב אני יותר משמח! זה רכב שממש על הכוונת ובתהליכי סגירה, אבל הייתי שמח גם להריץ חיפוש בקארזון (תמיד האתר הזה נתן לי אינדיקציות מצוינות), מעבר לדוח סליקה שכבר הוצאתי

פורסם (נערך)

@עצלן 

לפני 55 דקות, natco כתב:

אם מותר לשאול- מה היתרון שלו על האתרים האחרים (משומשת וכו')?

בהרבה מקרים הוא פשוט נותן הרבה יותר מידע - מודעות מהעבר, תמונות וכבר יצא שגיליתי על החלפת מנוע באמצעות האתר.

אחלה שירות האתר נותן

תודה רבה ל @עצלן על הזרה!

עריכה אחרונה על ידי GaT
  • מעניין 1

פורסם

אני מחובר עדיין ויכול לבדוק בשבילך אם תרצה, אגב ניסיתי להתחבר עם מייל אחר ואני מצליח להתחבר אז אולי הבעיה בצד שלכם, נסו אולי להיכנס דרך הטלפון (לא דרך וויפי דרך חיבור סלולר), יכול להיות שהוא מזהה תנועה חריגה וחוסם אותך אבל קשה לי להאמין שהעמסתם כל כך הרבה, בטח סתם תקלה אקראית.

לפני 32 דקות, natco כתב:

אם מותר לשאול- מה היתרון שלו על האתרים האחרים (משומשת וכו')?

נותן קצת יותר מידע ממשומשת שיכול להיות קריטי, תיעוד של מודעות ישנות וטסטים שנותנים מידע מעבר כגון ק"מ, מחיר, יד, סוג מוכר, הוא בנוסף גם מציין בראש הדף ממצאים שעשויים להיות מרתיעים כגון היסטוריית ק"מ/בעלות חריגה.

לדוגמה קח מודעה מיד 2 של סיויק האצ'בק מספר 58168301, מהמודעה אני רואה שלרכב הוצהר 138,000 ק"מ - גבוהה אבל לא חריג.

במשומשת כתוב על טסט אחרון במאי 2024 תועדו 135,250 ק"מ, בלי מידע מעבר לזה.

אבל בקארזון נגלית היסטוריית ק"מ תמוהה,

תוך שנתים הרכב גמע 128,419 קילומטר, אך בחלוף 4 שנים מאז הטסט הראושן שלו הרכב עבר רק 6,000 קילומטר במהלכם הרכב פורסם עם 2000 קילומטר פחות מהמודעה הקודמת ועבר 4 סוחרים ו2 ידיים.

1.jpg.3c6569228ca984d446b5dccb3a441ca0.jpg

• אהבתי 1
  • מעניין 3
  • רעיון טוב! 2
פורסם

נסיתי למחוק עוגיות, גלישה incognito, עם וויפיי, בלי וויפיי, מהמחשב ומהנייד וואלה אם הייתי יכול להוציא את התקע של האתר מהשקע הייתי מנסה גם את זה

שלחתי להם מייל, נראה מה הם יענו (אם יענו)

פורסם (נערך)

קארזון לצערי לא מדויק, לםעמים יש בו נתונים פשוט לא נכונים (הציג לי רכבים שהתעניינתי בהם כיד 2/3 והם היו יד 1 - קרי 00 בעלים קודמים). היה מקרה אחד שהיה כתוב שהרכב היה אצל סוחר ואז מישהו אחר היה יד 2 וברישיון כתוב 00 ובמוסך היבואן הוציאו את כל ההיסטוריה מהיום הראשון שהרכב עלה לכביש. זו לא סתם טעות זה ממש מידע שגוי בעליל. אני לא יודע מאיפה הם מביאים נתונים אבל לא אחת היו שם טעויות שאומתו עם רישיון רכב, אלא אם כמה אנשים שהתעניינתי ברכב שלהם זייפו רישיון רכב מה שלא סביר בעליל. במשומשת לא יצא לי להתקל בדברים כאלו. 

אני כן מסכים שמודעות עבר וכו' זה אחלה. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו אתה צודק לחלוטין לגבי  הידיים. כבר קרה לי שראיתי חילופי ידיים לא הגינויים. אבל, האפשרות למצוא מודעות מהעבר זה מעולה. תמונות של הרכב, מי הידיים הקודמות, שינויי קילומטר, באיזה מחיר הוא פורסם. 

אבל כן, צריך לקחת בעירבון מידע כזה או אחר שאתה לא יודע בוודאות לאמת אותו.

לפני 3 שעות, -UC- כתב:

נראה שחזר

עדיין לא עובד אצלי

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...