Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, KipodYam כתב:

להבין אם אתה צריך באמת היברידית. כמה אתה נוסע ובאיזה איזור ומה צריכה הדלק של ההונדה (שלא זוכר שהן חסכוניות במיוחד יחסית להיבריד)

אני נוסע בסביבות 60 ק"מ כל יום בעיקר בכבישים בין עירוניים 

פורסם

הונדה ג'אז בנזין רכב מאוד חסכוני יחסית לרכבים מקבילים , אבל מרגיש חלש ורועש בכבישים בינעירוניים.

אם זה לא מפריע לכם,ך והרכב מספיק מרווח מבחינתכם,  הייתי פשוט  מתקדם לג'אז בנזין יותר חדשה. זה רכב ייחודי מאוד ושימושי.

שוב חוזר על המלצתי על קיה נירו או טויוטה אוריס האצ'בק היברידית .

האמת, בכמות כזאת של בנסיעות רכב משפחתי בנזין,  כמו טויוטה אוריס האצ'בק ( יש גם דגם בנזין 1.6) לא ירושש את הכיס, ולא יהיה סיכון של החלפת סוללה היברידי. 

טויוטה כזאת בשקט מגיע ל 300 אלף קילומטרים עם טיפולים בלבד. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

כן, דגם בנזין עם מנוע 1.3 שמכוון לחסכון, פועל על סל"ד גבוה ( רעש) ועם גיר רציף שמסרס עוד יותר את הביצועים.

קיים דגם היברידי ממש מהשנים האחרונות במספרים קטנים.

הוא פחות חלש, אבל לא ראיתי שום רכב כזה למכירה, החדש יקר להחריד.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בהתחשב בכך שאתם ממליצים שלא אבחר ברכב היברידי איזה רכבי בנזין מתאימים לדעתכם לתנאים הבאים?

רכב בטיחותי

חסכוני בדלק

זיהום אוויר נמוך

מרווח מאחורה (3 בני נוער)

פורסם

מה התקציב?

כל יום אתה מסיע 3 מתבגרים? הם גדולים בגוף? מסיע 5 דקות לבית ספר או שעה? נסיעות ארוכות בהרכב מלא - כל כמה זמן?

3 אנשים מאחורה - צריך לחפש מושב רחב, שהאמצע שלו לא נראה כמו גבעה.

בגלל שאתם נוסעים בעיקר בין עירוני, אני הייתי מחפש אוקטביה 2019 נדמה לי, כמה שיותר שמורה וכמה שיותר מטופלת טוב, מנוע 1.5 הצריכת דלק סבירה, מאוד תלוייה בנהג ! יש גם מנוע 1 ליטר. אתם נוסעיפ במישור? ה1 ליטר פחות חזק ,בטח ברכב עם 5 נןסעים, אבל אומרים שאמין מאוד. 

לדעתי יש ביקוש נמוך אליהן, לפני כמה חודשים, היו המוןןןןן אוקטביות 2020 בעיקר 1.5 בכל החברות ליסינג הגדולות, ששכבו להן כמו פגר ללא רישוי כי נגמר הרישיון ואין קונה.

אוקטביה 2018 לדעתי זה מנוע 1.2 או 1.4, נדמה לי מולטימדיה פחות טובה בגרסאת הליסינג.

שים לב שיש 2020 מודל ישן ויתכן שיש 2020 מודל חדש שעלה לכביש החל מסוף השנה. אותו מנוע, אותה תיבת הילוכים, לחדש יש מערכת מיקרוהיברידית, תיקון שלה זה צרות.

אםשר גם יונדאי אלנטרה לא היברידי , לא זוכר עד מתי הגיע קיה פורטה.

אם רוצים מרחב ממש טוב, הכיוון זה סיטרואן C5 aircross שלושה מןשבים נפרדים עם מסילות נפרדות.

הבעיות - מנוע 1.2 לא להתקרב, אם כן לוודא טיפולים רק ביבואן, לחתוך במחירון ולשים כסף בצד למנוע חדש.

מנוע 1.6 אין הרבה צרות, צריכת דלק לא להיט, אבל רכב טוב.

מנוע 1.5 דיזל, יש צרות עם ראש מנוע, הכל טוב עד שהמנןע מת,  כמו כן מיכל אוריאה מתקלקל ועולה איזה 10 אלף אם לא באחריות. היתרונות - צריכת דלק נמוכה.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 23.2.2025 בשעה 08:22, KipodYam כתב:

מה התקציב?

כל יום אתה מסיע 3 מתבגרים? הם גדולים בגוף? מסיע 5 דקות לבית ספר או שעה? נסיעות ארוכות בהרכב מלא - כל כמה זמן?

בגלל שאתם נוסעים בעיקר בין עירוני, אני הייתי מחפש אוקטביה 2019 נדמה לי, כמה שיותר שמורה וכמה שיותר מטופלת טוב, מנוע 1.5 הצריכת דלק סבירה, מאוד תלוייה בנהג ! יש גם מנוע 1 ליטר. אתם נוסעיפ במישור? ה1 ליטר פחות חזק ,בטח ברכב עם 5 נןסעים, אבל אומרים שאמין מאוד. 

לדעתי יש ביקוש נמוך אליהן, לפני כמה חודשים, היו המוןןןןן אוקטביות 2020 בעיקר 1.5 בכל החברות ליסינג הגדולות, ששכבו להן כמו פגר ללא רישוי כי נגמר הרישיון ואין קונה.

אוקטביה 2018 לדעתי זה מנוע 1.2 או 1.4, נדמה לי מולטימדיה פחות טובה בגרסאת הליסינג.

שים לב שיש 2020 מודל ישן ויתכן שיש 2020 מודל חדש שעלה לכביש החל מסוף השנה. אותו מנוע, אותה תיבת הילוכים, לחדש יש מערכת מיקרוהיברידית, תיקון שלה זה צרות.

אם רוצים מרחב ממש טוב, הכיוון זה סיטרואן C5 aircross שלושה מןשבים נפרדים עם מסילות נפרדות.

הבעיות - מנוע 1.2 לא להתקרב, אם כן לוודא טיפולים רק ביבואן, לחתוך במחירון ולשים כסף בצד למנוע חדש.

מנוע 1.5 דיזל, יש צרות עם ראש מנוע, הכל טוב עד שהמנןע מת,  כמו כן מיכל אוריאה מתקלקל ועולה איזה 10 אלף אם לא באחריות. היתרונות - צריכת דלק נמוכה.

לא כל יום אני נוסע בהרכב מלא, רוב הזמן זה רק אני, אבל רוצה שבמידת הצורך נוכל לנסוע בהרכב מלא 

פורסם
בתאריך 19.2.2025 בשעה 19:25, ליאור פ כתב:

אני נוסע בסביבות 60 ק"מ כל יום בעיקר בכבישים בין עירוניים 

מצטרף לאחרים שלא שווה להשקיע ברכב היברידי. הם מבוקשים ועולים בהתאם.

פורסם
בתאריך 23.2.2025 בשעה 08:22, KipodYam כתב:

מה התקציב?

איבדתי אותך, הצעת הרבה רכבים ובכל אחד רשמת שיש בעיה כלשהי :-),

יש משהו מומלץ בלי בעיות?

פורסם

בלי בעיות זה סוזוקי קרוסאובר 2017+, מנוע 1.4 טורבו בנזין + גיר אוטומטי.

רכב הרבה יותר זריז מאשר ג'אז.  לא חסכוני באותה המידה כמו הונדה שלך, אבל בהחלט חסכוני ביחס לרכבים מקבילים.

לא רשמת מאיזה שנתון ג'אז שלך.

יש גם הונדה HR-V, לא חזקה כמו רכבי טורבו בנזין,  אבל תרגיש סביר אחרי ג'אז. 

אני בכוונה לא רושם רכבים ארוכים וגדולים יותר.

פורסם
לפני 20 דקות, vladclar כתב:

בלי בעיות זה סוזוקי קרוסאובר 2017+, מנוע 1.4 טורבו בנזין + גיר אוטומטי.

רכב הרבה יותר זריז מאשר ג'אז.  לא חסכוני באותה המידה כמו הונדה שלך, אבל בהחלט חסכוני ביחס לרכבים מקבילים.

לא רשמת מאיזה שנתון ג'אז שלך.

יש גם הונדה HR-V, לא חזקה כמו רכבי טורבו בנזין,  אבל תרגיש סביר אחרי ג'אז. 

אני בכוונה לא רושם רכבים ארוכים וגדולים יותר.

ג'אז 2017

פורסם (נערך)

מה הבעיה עם ג'אז 2017?

כבר כמה פעמים רשמת שאתם מחפשים רכב באותו הגודל.

זה רק מחסור בכוח?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם (נערך)

ג'אז רכב מצוין.
לקחת בחשבון עלויות תחזוקה גבוהות מהרגיל, בעיקר בשל צורך בהחלפת נוזל ממסרת רציפה כל 30,000 ק"מ. נוזל בלמים כל 45,000. מסנן דלק ב 75,000. מצתים 105,000. כאשר בשל היחודיות של החלפת הנוזל ממסרת (שחובה להקפיד, זה קריטי לשימור תקינותה), מומלץ לטפל ברשת היבואן.

עריכה אחרונה על ידי BassDriver

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...