Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המושבים באיזור קיבלו שמות באותה רוח - שתולה, נטועה, שומרה, זרעית.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 10.6.2026 בשעה 21:17, דובצע כתב:

מה העונש בארופה לנהג שעלה על נתץ?

בעקבות שאלתך בדקתי - הטווח גדול, אבל ברוב המדינות בהן בדקתי מדובר ב-100-200 אירו. בחלק מהמדינות יש דירוג של חומרת העבירה, למשל בגרמניה העונש יכול לנוע בין קנס 25 אירו לקנס כבד בתוספת שלילת רישיון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, eladts כתב:

לא אירופה, אבל פה בבוסטון עבירה ראשונה היא אזהרה, שניה $25, שלישית $50 וכו' עד לתקרה של $125.

https://www.mbta.com/projects/automated-camera-enforcement-program

יפה אז רואים שהפעם השניה יותר חמורה כי יש הבנה שהפעם הראשונה יותר בטעות

לפני שעתיים, sperial כתב:

בתוספת שלילת רישיון.

יפה אז רואים שיש פה עניין תחבורתי מעבר לכסף

שאלה הבאה-האם (א) בארופה הרשות שגובה היא הרשות ששמה את המצלמה והיא אותה הרשות שמסמנת את התשתיות

או (ב) רשויות שונות

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

העניין התחבורתי הוא קודם כל פגיעה בזכות הציבור לתחבורה ציבורית יעילה. וכמובן ענייני בטיחות, כמו בסרטון שהוזכר.

פורסם (נערך)

אם רצית תשובה, אני מניח שאפשר למצוא פה.

חסר כסף. אז לוקחים מאיפה שאפשר.

image.thumb.png.a7cf38f84426edd5d895f8eeaacc4490.png

לפני 5 דקות, sperial כתב:

העניין התחבורתי הוא קודם כל פגיעה בזכות הציבור לתחבורה ציבורית יעילה

1. גובה הקנס גבוה מדי. 500 ש"ח זה יום עבודה של לא מעט אנשי מכירות שטח ומהנדסי שירות בתחילת דרכם (500 ש"ח נטו).

תחשוב מה איש מכירות שטח צריך לעבור באותו יום, ועל טעות אחת כזו נמחק לו היום.

2. כיוון חשיבה בלבד: אם היו באמת רוצים אפשר היה לבדוק אם יש פקק או לא לפי אלגוריתמים וצילומים מסוימים ואז בעצם לראות שאם אין פקק בכלל, אפשר לתת קנס מופחת. אבל אולי זה בעיה כי יש להם רמזורים משלהם? כמו שיש בחיפה?

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

העניין התחבורתי הוא קודם כל פגיעה בזכות הציבור לתחבורה ציבורית יעילה. וכמובן ענייני בטיחות, כמו בסרטון שהוזכר.

לפי זה היה צריך לתת לכול רכב שמצולם 2 נקודות-לדוגמא

לפני 6 דקות, גולדן191 כתב:

אם רצית תשובה, אני מניח שאפשר למצוא פה.

חסר כסף. אז לוקחים מאיפה שאפשר.

image.thumb.png.a7cf38f84426edd5d895f8eeaacc4490.png

הרעיון מובן. השאלה החשובה היא אך נציל את עצמנו מהמושחתים האלה בעירייה

פורסם (נערך)

אם אני מקבל קנס כזה שוב, אני שולח מייל למבקר המדינה. מסביר, אני לא איש הייטק, ולא יכול להיות שלמעשה יום עבודה הלך לפח. יום עבודה לא קל בכלל.

לא יצאתי למסעדת יוקרה פה. 

תורידו את הקנס ל 200 ש"ח, כמובן בהתחשב בכך שאין פקקים בשלב הזה במקום הזה. אני זוכר..

אבל כמובן שאנסה מאד להימנע מזה.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

סבבה רק לא פתרת את הבעיה אם נהג חס וחלילה יחתוך לנתיב שלך מחשש לקנס 

יענו העירייה לא רק לוקחת לך כסף. אלא גם מוכרת את החיים שלך לכסף

• מבאס 1
פורסם

@דובצע כבר הסבירו לך - האכיפה, לפחות בחלקה, עירונית - ועל כן אינ נושאת נקודות. אכיפה משטרתית חייבת להיות זהה, לכן גם היא ללא נקודות.

בעיית החיתוך (קיפוח זכות, סטיה תוך הפרעה לתנועה, סיכון לתנועה ועוד כמה סעיפים) אמורה להיפתר באמצעות התמרורים המקדימים. למיטב ידיעתי אין מצלמות המתאימות לאכיפת עבירה זו, למעט ״שומרי הדרך״. כמובן שנהג חולמני או כזה שאינו מתחשב בסביבתו יעשה מה שהוא רוצה ואז יסכן את עצמו ואת שכניו לדרך.

באירופה לפחות חלק מעבירות בנת״צ נושאות נקודות - כל מדינה ותקנותיה. בכלל - התייחסות מכבדת לתחב״צ. יש מדינות בהן אם תפריע לאוטובוס לצאת מתחנה תחטוף. וצריך להתחשב לא רק באוטובוסים אלא גם בטראמים שלעתים נוסעים באמצע הכביש ומורידים ומעלים נוסעים בלי רציף - הנהגים צריכים לאפשר להולכי הרגל את המעבר בין הטראם למדרכה.

לגבי גובה הקנס - התלונות שלך מוכיחות דבר אחד - הוא השיג את מטרתו.

פורסם
לפני 33 דקות, sperial כתב:

- האכיפה, לפחות בחלקה, עירונית - ועל כן אינ נושאת נקודות

הרסו את האכיפה בקיצור בשביל לתת אותה לעירייה-כי כשהיה אצל המישטרה היו נקודות גם בתמונה

לפני 34 דקות, sperial כתב:

לגבי גובה הקנס - התלונות שלך מוכיחות דבר אחד - הוא השיג את מטרתו

מה מטרתו?

פורסם (נערך)
בתאריך 22.1.2025 בשעה 21:05, Mediali כתב:

וגם לא היתה לי סיבה לנסוע בנתיב כי הכביש היה פנוי בשעה 10:30.

אז למה להיות על השמאלי? 

אם אתה על השמאל זה או בגלל שאתה צריך לעקוף או כי צריך לפנות שמאלה.

אין שילוט שרלוונטי מבחינת יעד הנסיעה שמנחה אותך להיות על השמאלי. 

ואם אתה לא מכיר את הכביש וירושלים אינה יעד קבוע אצלך אז אדרבה תאט קצת תחזור לנתיב הימני ותראה שאת. מבין לאן אתה נוסע.

ככה אולי גם היית שם לב לצבע על הכביש.

אשתי חטפה 3 דוחות נת"צ בירושלים בתקופה של חודש מילואים שלי (נתיב ימני). הייתה רגילה לצאת בשעות מסוימות ובגלל שלא הייתי יצאה יותר מאוחר מהבית בשעה שהנת"צ מוגדר כנת"צ.

עריכה אחרונה על ידי urich
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, urich כתב:

אז למה להיות על השמאלי?

אני יגלה לך

בירידה התלולה מאוד של הקסטל הכי בטוח להיות בשמאלי כי יש אנשים שניזכרים ללכת ימינה לכיוון הכניסה שדרך המינהרה (או מנסים לעקוף תנועה צפופה שנוסעת ב2 נתיבים ימינה על ידי להמשיך ישר ב3 נתיבים ישר ובסוף להשתלב. לפעמים על ידי חסימת נתיב ימני ישר מה שמשליך על 3 הנתיבים ישר) החדשה ככה שכשאתה בשמאלי אתה ברור ממשיך ישר לירושלים/למלכודת עירייה שתמנו לך

הרי בעיקול לא נוח לעבור נתיבים ככה שלהישאר בנתיב שלך זה הדבר שניראה הכי בטוח/בטיחותי 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כלאמר, ההוא נוהג חרא אז בגלל זה ההוא נוהג חרא אז בגלל זה...

אז שכולם יקבלו דוחות.  (על התקווה שהם לא ינהגו חרא וויתרתי מזמן). 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...