Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעבר כזה היה חדש ראיתי פרסום על כך שישנם פריטים שמוזמנים מאלי אקספרס ונמצאים בישראל והמשלוח מהיר כי זה פה.

אז באמת הזמנתי איזה סטנד לאיפד ולקח לו להגיע אלי רק 28 יום שזה הרבה אחרי פריטים אחרים שהזמנתי באותה תקופה ממחסן סין.

לפני חודש חיפשתי מוצר בארץ עם מחיר שערורייתי של 770₪ שח, הפלא ופלא מצאתי

אותו באלי אקספרס ב 25$ ואז צץ לו בצד דגל ישראל כך שניתן להזמין את המוצר ממחסן ישראל והיה ממש מתאים לי שיגיע מהר (הנחתי אולי השתכללו מהפעם הקודמת) אז הזמנתי, עברו 5 ימים והוא אפילו לא נשלח, אז הזמנתי מוצר דומה ממוכר אחר ב 30$ ממחסן ישראל, העיקר שאחד מהם יגיע כבר, עבר שבוע לערך ואז ראיתי ששניהם נשלחו יום אחרי יום (שזה אומר שהראשון נשלח רק אחרי שבועיים), עבר חודש מאז ששניהם נשלחו ואף אחד מהם לא הגיע, מספר המעקב המוזר מראה שזה נשלח ולא מעבר לכך, בינתיים כמובן שקיבלתי את כל השטויות האחרים שכל בית בישראל מזמין באופן שוטף מאליאקספרס סין.

אז מה שווה המחסן ישראל הזה?

אשמח לתובנות נוספות או גם לשמוע אם זה קרה לעוד אנשים, צרת רבים נחמת יחיד ;) 

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הזמנתי פעם רתכת 160A של דקו (במחיר ממש זול - 120 ש"ח או משהו) גם ממחסן בישראל.

הגיע אחרי 5 ימים לפי דעתי.

אז כן, מסתבר שיש באמת מחסנים בישראל.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

"מחסן ישראל" אאל"ט בקפריסין.

המחסן לא יכול להיות פיזית בישראל כי אז יחולו על הסחורות שבו מכסים ומיסים כשל יבוא מסחרי (לעומת ייבוא אישי שחל על פריט שאתה מזמין).

• אהבתי 1
:turn-l:
פורסם

אצל עלי אין חוקיות. קיבלתי מהם מוצר אחרי 3 ימים וקיבלתי אחרי חודשיים.

מה שזמן האספקה חשוב לי אני הולך לחנות, משלם ולוקח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הזמנתי אוזניות זהות פעמיים, פעם לי ופעם לאישתי.
בהזמנה הראשונה היה משלוח מסין, לקח קרוב לחודש.

בהזמנה השניה השכלתי לבחור שילוח מישראל, הגיע תוך 3 ימים.

אז יש דברים בגו..

יום טוב גם לך

פורסם

יש מחסן בישראל. זה יחסית חדש (סביב שלושה חודשים) ומבחר המוצרים מצומצם.

יש גם עמוד באפליקציה שמציג ספיציפי את המוצרים והחנויות שנמכרים במחסן בישראל בצורה מסודרת ועוד יחד עם הכיתוב "המוצרים כבר בישראל, אין צורך לשלם עליהם מס".

יצא לי להזמין 4 בוסטרים שונים, חלקם מעל 100 דולר + עוד 2-3 מוצרים אחרים וכולם ללא יוצא מהכלל הגיעו בין 48 ל96 שעות לנקודת האיסוף בעיר וללא חיוב במס כמובטח.

בעמוד הבית של האפליקציה חפשו אייקון "5 Day delivery".

ממחסן עלי אקספרס בסין (מוצרי Choice, או כאלו שנכללים בקניה מעל 10 דולר משלוח חינם) מגיעים גם כן מאוד מהר, לרוב 7-14 יום אצלי.

• אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 7 שעות, yuvk כתב:

המוצרים מהמחסן בישראל:

באיזה דואר הם הגיעו? מה כתובת השולח?
שילמת עליהם מע"מ?

כולם הגיעו עם צ'יטה, לא זוכר מה היה כתובת השולח, לא שולם מע''מ על אף אחד.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אם את שמם של צ'יטה הזכרת - מישהו יודע איך מדברים עם מישהו שם בשירות?

וטיפ: לא לפספס אצלהם משלוחים.

המשלוח שלי נסגר כתוצאה מ'ספירת מלאי', מבחינת אליאקספרס הם קיבלו דיווח שהמוצר נאסף - ולא מצאתי שום דבר לדבר עם מישהו.

פורסם

כמובן שאני מכיר,

נותן להם את המספר מעקב - אוטומטית זה סוגר לי את הפניה כי המקרה סגור.

שבוע הבא אנסה דרך פייפאל לקבל החזר.

• תוכן חדש...