Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

אני צריך להחליף 2 צמיגים לרכב.

חשבתי על Goodyear eagle sport 2 או על klebber dynaxer hp4. שניהם דומים במחיר. 

מחפש משהו נוח ולא יקר מידי. האם הצמיגים האלה מומלצים? איזה צמיג עדיף? יש צמיג אחר מומלץ בטווח המחירים של 500 לצמיג? 

פורסם

שני הצמיגים לא רעים.

הם בערך באותה הרמה. אף אחד לא תהיה נפילה.

אישית הייתי בודק,  האם יש במלאי Goodyear Effigrip Perfomance. 

לפי הפרסומים , ההפרש מזערי.

https://tires4u.co.il/tire/23675/215-55r17-94v--effigirip-perf-tl

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה יהיה? 3 שרשורי צמיגים באותה מידה בזמן האחרון (ובעמוד הראשון של תת הפורום).

הגודייר קיים לכאורה רק עם קוד 98W כרגע. אלא אם לצמיגיה כזו או אחרת יש מלאי משלה לזה עם קוד 94V.

אבל, ממה שרואה, הדרישה היא ממילא לקוד עומס ומהירות 98W? @oleg_kra שים לב לענין כפי שמופיע ברשיון הרכב ולא ציינת קודם. מדובר בדרישת מינימום חוקית.

פורסם
לפני 8 דקות, Tom_22 כתב:

מה יהיה? 3 שרשורי צמיגים באותה מידה בזמן האחרון (ובעמוד הראשון של תת הפורום).

הגודייר קיים לכאורה רק עם קוד 98W כרגע. אלא אם לצמיגיה כזו או אחרת יש מלאי משלה לזה עם קוד 94V.

אבל, ממה שרואה, הדרישה היא ממילא לקוד עומס ומהירות 98W? @oleg_kra שים לב לענין כפי שמופיע ברשיון הרכב ולא ציינת קודם. מדובר בדרישת מינימום חוקית.

ברישיון רכב רשום 94v. 

אכן אמרו שאין את ה Effigrip במלאי בכלל, אז הזמנתי זוג של eagle sport. 

פורסם

אני רוכב על goodyear eagle sport 2, הם על הרכב שלי כבר חודש.

לפניהם היו לי טויו פרוקסס ספורט ישנים, בערך בני 4, ומלפנים צמיגים סיניים בני כמה חודשים שקניתי איתם את הרכב והחלפתי עכשיו לפני החורף.

ההבדל בין הסיניים והטויו היבשים משמעותי, הצמיג שקט ומרגיש אוחז מאוד. אבל אחיזה מעולם לא היתה הבעיה אצלי כיוון שהרכב הנעה כפולה קבועה.

הצמיג עלה יותר מ500 שקל, למיטב זכרוני שילמתי 640 שקל לצמיג כולל איזון והרכבה כמובן.

רציתי אפישנט גריפ- אין בארץ למידה שלי (255/45 -18) 

רציתי אסימטריק 5 ואין בארץ למידה שלי, למעשה יש מחסור של צמיגי גויידייר בכל מיני מידות בתקופה האחרונה.

אופציה נוספת היא קונטיננטל פרימיום קונטקט, למיטב ידיעתי גם הם יעלו לך קצת יותר מ600 שקל לצמיד אבל מדובר גם בצמיג מצויין.

פורסם
לפני 5 שעות, Roycohen1979 כתב:

אני רוכב על goodyear eagle sport 2, הם על הרכב שלי כבר חודש.

לפניהם היו לי טויו פרוקסס ספורט ישנים, בערך בני 4, ומלפנים צמיגים סיניים בני כמה חודשים שקניתי איתם את הרכב והחלפתי עכשיו לפני החורף.

ההבדל בין הסיניים והטויו היבשים משמעותי, הצמיג שקט ומרגיש אוחז מאוד. אבל אחיזה מעולם לא היתה הבעיה אצלי כיוון שהרכב הנעה כפולה קבועה.

הצמיג עלה יותר מ500 שקל, למיטב זכרוני שילמתי 640 שקל לצמיג כולל איזון והרכבה כמובן.

רציתי אפישנט גריפ- אין בארץ למידה שלי (255/45 -18) 

רציתי אסימטריק 5 ואין בארץ למידה שלי, למעשה יש מחסור של צמיגי גויידייר בכל מיני מידות בתקופה האחרונה.

אופציה נוספת היא קונטיננטל פרימיום קונטקט, למיטב ידיעתי גם הם יעלו לך קצת יותר מ600 שקל לצמיד אבל מדובר גם בצמיג מצויין.

תודה, הרכבתי כבר שני eagle sport 2.

כמובן שבפנצריה ניסו לשכנע אותי להחליף גם את 2 הקדמיים שנועלים primacy 4 בני שנתיים...

פורסם
לפני 10 שעות, Tom_22 כתב:

נשאלת השאלה למה לא להשקיע עוד 200-300 ש"ח בשביל זוג פרימסי במקום.

הבנתי שהם מתייבשים מאוד מהר. 

הרכב כרגע נועל זוג פרימסי מקדימה בני שנתיים (שאומר שהיו על הרכב בפועל פחות) והם ממש יבשים כבר.. 

• רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...