Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי סובארו אאוטבק 2011

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה למוכר עם שאלה על אחריות על המדחס אינה הטרדה , אני חושב שזה מקובל מאוד במיוחד שעלות הכשל היא 5400 ש"ח.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, הרקוליטו כתב:

אני מרוצה מהרכב בכללי, הוא משרת את המטרה שלשמה הוא נקנה (להניע בבוקר להביא אותי לעבודה כשהדרך לא חשובה).

המקום שיש ברכב כשצריך להוביל משהו הוא מצוין. אני לא מצליח למצוא תנוחת נהיגה נוחה.

הציפיות שלך מרכב בן 14 הן גבוהות מדי. נקודת שיווי המשקל בין פחת (ירידת ערך) לבלאי (תיקונים) הוא לא עניין פשוט, אבל נראה שעשית את הבחירה כשרכשת את הרכב.

ד״א רכבי 4×4 של סובארו מראים את היתרונות שלהם כשיורדים מהאספלט. נסית להגיע לעבודה דרך ה"שדות"?

עריכה אחרונה על ידי borsood

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, הרקוליטו כתב:

לא, המנהל מוסך אמר שאין צורך.

התרמוסטט? אין צורך?
אם אין צורך למה יצרן הרכב שם אותו שם?

להוציא 5-6 על רכב כזה עתיק, נקרא לזה יישור קו זה סביר.
אבל אם הוא ימשיך להצריך תיקונים בקצב הזה אולי יהיה עדיף לעצור ולחשב מסלול מחדש

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

להחליף את המוסך, לא את האוטו.

מה זה "אין צורך". איזו חובבנות.

• אהבתי 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

סליחה שמתערב, אבל גם אני לא ממש מבין... תרמוסטט ש"נתפס" - בוטל.

בסדר.

האם הרכב יכול לנסוע? - ברור שכן. נוסע.

האם הגיוני שרכב ינסע ללא תרמוסטט? - לדעתי ממש לא.

איך זה הגיוני בכלל?... אתה מזמין צרות.

מפה:

"תפקידו העיקרי (והיחידי) של התרמוסטט הוא לווסת את כמות המים שעוברים מהנוע למערכת הקירור (הרדיאטור).
כאשר הוא סגור (המנוע קר) מי הקירור חוזרים ישירות למנוע וכאשר הוא פתוח (המנוע חם) מי הקירור עוברים לרדיאטור לקירור ואז חוזרים למנוע. (כמובן שיש את כל התחום שבין פתוח לסגור).
מה שקובע את מצב התרמוסטט הם מי הקירור עצמם.
אין סכנה שלא תדע מה טמפרטורת המנוע שלך שכן רגש החום נמצא אחרי התרמוסטט לפני הרדיאטור.
בכל מקרה מסוכן יותר למנוע לנסוע עם תרמוסטט תקול מאשר בלי בכלל !
בארץ, בטח בקיץ, ההשפעה העיקרית תהיה הזמן שיקח למנוע בבוקר להגיע לטמפרטורת העבודה שלו. מקווה שעזרתי. "

פורסם

אפשר לחשוב, כולה מערכת תרמודינמית שמורידים לה את הרכיב שאחראי על ויסות החום. מה כבר יכול לקרות?

להבנתי זה חלק שחליפי איכותי שלו עולה גרושים, לא כך?

בכל מקרה אני ממליץ בחום לעשות רענון למערכת הקירור. 

נגיד שיש לך 15 קילומטר לכיוון, וקיצרת דרך השטח, והופ - כשל ואוטו מתחמם. 

אאוץ'

ובחום של הימים האחרונים זה יכול להיגמר רע.

אתה צריך רכב שאתה סומך עליו, ותחזוקה מונעת היא הדרך הנכונה.

פורסם

החלפת טרמוסטט היא פעולה פשוטה, קלה וזולה. לנסוע עם תרמוסטטטרמוסטט פתוח זה לגרום לשחיקה מוגברת במנוע וממנה לשלל צרות אחרות, הדבר היחיד שזה מבטיח הוא שהמנוע לא יתחמם לכשל, מה שקורה עם טרמוסטט תפוס על מצב סגור/סגור חלקית. 

לגבי המזגן, עזוב את המוסך שלך וגם למי שזה תחום ההתמחות שלו. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה היה צריך לבטל תרמוסטט? יש בעיה אחרת?

מצטרף להמלצות על החלפת המוסך. זה כמו לשלם לרופא שיניים שיגיד לך לא לאכול על הצד של השן הכואבת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשמדחס של מזגן נתפס - יכולים להגיע לתוך הקרר חלקיקי מתכת - הם יכולים לסתום על הדרך את שסתום ההתרחבות, את ממיר החום, את המעבה ורצוי להחליף אותם ביחד עם המדחס ולבצע שתיפה של הצנרת הקיימת והמאייד. 

אז דבר ראשון שיבדקו את המדחס שפורק אם יש בוודאות חלקיקי מתכת. 

לגבי טרמוסטט - זה טרמוסטט פשוט לא האחד שהיום בארה"ב יש עליו TSB - למה לא להחליף? המנוע לא עובד בחום עבודה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...