Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט הסבה של 205 לבאגי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבילי לא חשוב מה תעשה בין אם תשפץ את האוטו במצבו הנוכחי ובין אם תהפוך אותו לבאגי...

העיקר שתשים תמונות עוקבות!!!!!

מכל האנשים פה שיש להם ערך סנטימנטלי למכונית הזאת... לי יש ערך רב מאוד למכונאות! ויש להתחשב במיעוטים!!! (לא שאני מבין יותר מידי במכונאות אני רק שיא המתעניין!...)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

Guest תמיר .א.
פורסם

איזה ניסיון? אל תצחיק אותי אתה יודע כמה לחברים שלי יש 205. לשבת 3 מאחורה זה בצפיפות מרובה.

בגולך MK2 אפשר לשבת 3 עם מרווח... אתה רוצה שכמה מהפורום חברים שלי עם 205 יגידו לך את זה פה?

גם מבחינת אורך... אין מקום בגרוש באוטו הזה כול היושבים מאחורה מצטמקים.

גולף MK3. היא ב15 ס"מ יותר צרה מהMK2 בתוך הרכב. אם אתה רוצה צילום עם מדידה אני יוכיח לך

אנחנו מתקינים בגולף של חבר מערכת והיה לו לפני MK2 התא מטען גם קטן קצת יותר.

סובארו לגאסי.......ניראת ארוכה אהה? ב20 ס"מ יותר ארוכה מהגולף MK2.

עכשיו. בקשר לבאגי. גם מאז שחבר קנה MK3. אמרתי לו שיעיף את הMK2 ויעשה מימה איזה באגי בצחוק. אבל זה רכב הרבה יותר כבד מפאג'ו.

תמיר

פורסם

מבלי להכנס לסוגיה הממש מאוסה כבר של הראלי (כן טוב, לא טוב, חצי טוב, רבע עוף...What-fu**in-ever ... ), הרכב לא הולך להיות באגי מוצלחת כי הוא הנעה קדמית וגם כי רוב המשקל יושב מקדימה... באגי טובה היא בד"כ כזו עם מנוע אחורי או מרכזי מאחרי המושבים, חלוקת המשקל שלהן טובה בהרבה והופכת אותה לאטרקטיבית ומבדרת יותר לנהיגה.

אבל, רכב כזה, בלי רישוי ובטח לא במצב מזהיר מבחינת קוסמטיקה (פנימית וחיצונית) שהיא דבר שדי יקר לתקן, יכול להפוך לאחלה של רכב מירוץ לראלי ספרינט או משהו בסגנון, תוכל להצטרף לחבר'ה שכבר מתאמנים ולהתחיל לעסוק בספורט מוטורי באופן פעיל - והכי חשוב - באופן מקצועי יותר ולא כמו עוד חאפר שבנה באגי בחצר :wink:.

מוטי.

פורסם
מבלי להכנס לסוגיה הממש מאוסה כבר של הראלי (כן טוב, לא טוב, חצי טוב, רבע עוף...What-fu**in-ever ... ), הרכב לא הולך להיות באגי מוצלחת כי הוא הנעה קדמית וגם כי רוב המשקל יושב מקדימה... באגי טובה היא בד"כ כזו עם מנוע אחורי או מרכזי מאחרי המושבים, חלוקת המשקל שלהן טובה בהרבה והופכת אותה לאטרקטיבית ומבדרת יותר לנהיגה.

אבל, רכב כזה, בלי רישוי ובטח לא במצב מזהיר מבחינת קוסמטיקה (פנימית וחיצונית) שהיא דבר שדי יקר לתקן, יכול להפוך לאחלה של רכב מירוץ לראלי ספרינט או משהו בסגנון, תוכל להצטרף לחבר'ה שכבר מתאמנים ולהתחיל לעסוק בספורט מוטורי באופן פעיל - והכי חשוב - באופן מקצועי יותר ולא כמו עוד חאפר שבנה באגי בחצר :wink:.

מוטי.

מילים כדורבנות

באמת אני מת להשתתף באימוני ראלי

אבל נגיד שיש לי את הפיז'ו והיא מתוקנת והכל טוב ויפה

אני לא מתכוון להשלים 6 טסטים ולעשות לה ביטוח רק בשביל לקרוע לה את הצורה באיזה

מסלול ראלי באיזור נידח באמצע הארץ

איך אני יגיע עם הרכב?

אין סיכוי שאני ישלם בעבור הגרירה, בקושי יהיה לי כסף לשלם לדלק ולשאר ההוצאות על הרכב

אז מה אני אמור לעשות עם הרכב?

ואין סיכוי שאני ימכור אותו או ייתן אותו, אני ממזמן מחפש פרוייקט שאני יוכל לעבוד עליו

וזה פשוט מושלם.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

למה שלא תמכור את האוטו למישהו שמעריך את האוטו הזה או באמת צריך חלקים ממנו ואתה תמצא לך עצמך פרוייקט אחר כולם יצאו מרוצים מהעניין אלא אם אתה באמת הולך להחזיר 205 למצבה המקורי.

פרוייקט כזה יעלה לך הרבה כסף יותר ממה שאתה חושב ולכן אני לא חושב שכדאי לך לקפוץ על זה אם זה הכסף של ההורים שלך. יש הרבה אנשים בPSI שמוכנים להשקיע כסף במכונית כזאת תעשה טובה לכולנו ותפנה אחד מהם לאוטו הזה...

פורסם

מה גם , שאין ברירה - רכב מוכן לראלי ( שאלון חליווה דיבר בזמנו על 20-30 אלף לא כולל רכב לרכב הבסיסי ביותר למיטב זכרוני ) לא יכול לסוע על כביש , חייבים לגרור.

או בקיצור , רכב לראלי אתה לא תכין , לפחות לא בכסף הזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...