Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט הסבה של 205 לבאגי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

Guest תמיר .א.
פורסם

פרק את האמאמא שלה כולה אוטו..ועוד פאז'ו.... יותר מידי מושפים בפורום ראלי שמה ראלי. כולה רכב עגלה ישן.

יאאלה תפרק לה ת'פח. דאבל ג'נט מקדימה תראה איך היא תרביץ.

יהיה יותר קל להפוך אותה לאיזה באגי שתיסע שבוע מאשר אוטו שצריך להשקיע עליו 700 חלקים, להוציא יותר מידי מהכיס על אוטו שאולי במשך השנים עשו עליו פיפי... קיצור עזוב שטויות.

וכל אילו שיש להם איזה 205 או 106 שמתים על התחת של האוטו שלהם ואמרים שהוא מיוחד ונדיר

אם היה לכם איזה אוטו אחר קצת יותר חדש הייתם מעפים קבינימט את הפאז'ו המתפרקת הזו.

תמיר

פורסם
פרק את האמאמא שלה כולה אוטו..ועוד פאז'ו.... יותר מידי מושפים בפורום ראלי שמה ראלי. כולה רכב עגלה ישן.

יהיה יותר קל להפוך אותה לאיזה באגי שתיסע שבוע מאשר אוטו שצריך להשקיע עליו 700 חלקים, להוציא יותר מידי מהכיס על אוטו שאולי במשך השנים עשו עליו פיפי... קיצור עזוב שטויות.

וכל אילו שיש להם איזה 205 או 106 שמתים על התחת של האוטו שלהם ואמרים שהוא מיוחד ונדיר

אם היה לכם איזה אוטו אחר קצת יותר חדש הייתם מעפים קבינימט את הפאז'ו המתפרקת הזו.

תמיר

נראה לי שאני מדבר בשם כל הפורום כשאני אומר: אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר??? מה זה קשור למכוניות אחרות??? זהו רכב נדיר שאם משקיעים בו הוא יכול להיות בנזו**! ואם כבר מדברים על מכוניות אחרות אין עוד רכב כמו פיג'ו GTI או ראלי!!

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

תמיר את נהגת ב205 ראלי? או בכל אוטו צרפתי ספורטיבי?

חשבתי כך :roll:

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם

לאאאאאאאאאאא

אם יש לו שלושה פסים על המכסה מנוע אל תגיד ברכב הזה תלטף אותו תעניק לו אהבה.

אבל אל תהרוס אותו ותשבור אותו!!!!

זה ראלי!!#@$$^%^*&&^%

נדיר!!!!!

פורסם

תמיר

העיקר שאין לנו אסטרו גדולה ומסורבלת שצריך לגרור מאחוריה מיכלית דלק ספייר ;)

נתראה בסיבוב ... :)

פורסם

אז הבנתי שירדת מעניין הבאגי, זה כבר צעד חשוב.

עכשיו לגבי ה205- אני במקומך הייתי לוקח אותה (כמובן אחרי כל ההסכמים עם הבעלים) ומחזיר אותה לימיה הטובים אחרי שיפוץ מסיבי והשקעה-אם יש לך ידע וכלים תוכל להוזיל עלויות ברמה משמעותית, אם לא תיקח אותה לאיזה סדנה או מוסך טוב שאתה מכיר, תסגור מחיר עם האחראי ותחזור אחרי חודש-חודשיים לקבל רכב חדש שיתן לך הנאה וכיף.

חוץ מזה, אם תשפץ אותה ותחזיר אותה למצב טוב תוכל בעוד כמה שנים למכור אותה ברווח גדול (כמו שעושים כיום עם כל המיני:x ).

בכל מקרה דווח לנו.

1.8T 8)

פורסם

תמיר

תגיד לי בחור,

אתה עוד אחד מאלה שניסו למצוא רכב ספורטיבי טוב ולא הצליחו, או שסתם כואב לך שיש אנשים שמחפשים חלקים ורכבים בנרות ?

מה בדיוק הבעיה שלך ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

תמיר

נותר רק לרחם עלייך ולהבין שאין לך שמץ של מושג בעולם המוטוריקה. ושתגיע לסיבוב עם ההונדה טייפארס המשופרת שלך אני מאחל לך רק מזל.

DSCF901111111105_resize1.jpg
Guest תמיר .א.
פורסם

לכול המחכמים... אין לי אסטרו אין לי הונדה ולא בטיח.

יש לי גולך 92. לא מהירה ולא חזקה אבל הרבה יותר נוחה ומרווחת מכול 205 או 106 צפוצה.

כולה פח. מי הדבע שישקיע על האוטו הזה שהוא ישב 6 שנים. מאילה זה אוטו שיכול להיות אספנות.

אבל זה לא. זה כולה עוד פאז'ו על הכביש.

לעניין. בחיים לא חיפשתי אוטו ספורטיבי לא אפקטיבי בשבילי.

כואב לי שאנשים פה מתחילים לבכות על חתיכת ברזל שצריך להחליף ולתקן 70% רק כדי שהוא יתחיל לנסוע נורמלי. כי זה לא אספנות ! זה סתם פאג'ו

אם לא בא לך לעשות באגי......תקנה אותה ותמכור אותה לאנשים שבא להם לבזבז כסף מיותר על עגלה

במקום להביא אוטו נוסע ולהשיקע את הכסף בדברים אחרים.

תמיר

פורסם

א. חביבי אני חושש שאתה בפורום הלא נכון.

ב. אפילו פיג'ו אתה לא מצליח לכתוב בלי שגיאות, מה שמרמז עליך דבר או שניים.

ג. עיין כאן:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=69240

וגם כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=72823

שיהיה לך יום נעים.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גבר אני מציע לך לשפץ את הרכב (אם זה באמת ראלי או GTI) למרות שאני אישית לא אוהב את הרכב זה ידוע בתור אוטו ספורטיבי ונדיר מאוד למצוא אחת במצב טוב...

ככה שאם תשפץ אותה תוכל להנות ממנה ואז למכור אותה...

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

תמיר , מניסיון עם גולף כזו MK2 , היא סופרמיני בדיוק באותה הרמה כמו ה205 , היא לא נוחה או מרווחת יותר , זה לא הגולף המנופחות היותר מאוחרות , היא סופר מיני ואפילו לא מוצלחת כמו ה205ים בשנים האלו ובסגמנטים האלו של השוק ( אני מבטיח לך שגם ממש לא נוחה כמו 205 תקינה )

עכשיו מבחינת נדירות , זה לא רחוק מאם משהו היה מוצא GTI16V ( גולף , דור שני :) ) ומציע לעשות ממנה באגי ( עזוב שאני מסכים שהגולף רכב עדיף , אבל מבחינת הכמות רכבים על הכביש ).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...