Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סוזוקי קרוסאובר ( S- Cross) 1.4 טורבו בנזין.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התחלתי לקרוא קצת וראיתי שהיברידי חסכוני אם הנסיעות הן יותר פקוקות, ופחות בנסיעות ארוכות.

אפשר להגיד שהנסיעות שלי לעבודה הן פחות להיתקע, וגם אם כן זה ממש לא פקקים של מרכז לצורך העניין.

האם יהיה נכון לרדת מהרעיון של ההיברידי? זה ירחיב את האופציות?

פורסם

היברידי חסכוני גם מחוץ לעיר, רק בהפרש יותר קטן מאשר בעיר/ פקקים.

מציע שוב לשקול סוזוקי קרוסאובר שרשמתי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן, מאז שהמלצת יצא לי לראות מס' סרטונים עליה, כי האמת נראתה די מבטיחה.

אבל יש דברים שביאסו אותי.

דבר ראשון, אני 1.90. ראיתי סרטון של 1.85 שנהג ברכב, ואמר שהוא מרגיש שזה טיפה צפוף לו ברגליים (ושזה בגלל שהוא גבוה). אז מה אני אגיד?

דבר שני, נראה שהמושבים מאחורה די צפופים בשביל שלושה. אז כן, הסיכוי שאמלא רכב עם שלושה מאחורה הוא נמוך, אבל הוא עדיין קיים וזה די מבאס.

דבר שלישי, אין אוורור במושבים מאחור, גם - לא משהו קריטי אבל כן משהו שיכול להיות נחמד שיהיה.

פורסם
לפני 11 שעות, maor23 כתב:

בנוסף לכך, כחבר הייטקזון, יש לי הטבה באלדן של 30 אש"ח, ללא ריבית וללא הצמדה, ל30 חודשים. זאת אומרת לוקח 30, מחזיר 1000 כל חודש ללא אותיות קטנות.

הדבר הזה יכול לעזור לי לרכוש רכב, אמנם רק דרך אלדן, אבל בתקציב יותר גבוה, קרוב יותר ל100K.

תהיה בטוח שכשחברת ליסינג נותנת לך ״הטבה״ - זה בא על חשבון משהו אחר.
אני כמעט בטוח שכשתגיע לאלדן זה יהיה המצב - 
יגידו לך יש פה רכב שהמחיר שלו הוא x, הוא יהיה גבוה מהמחיר מחירון המשוכלל (״כי זה אלדן והרכב עובר השבחה מלאה ויש לך אחריות על 7 מערכות....״ - ככה יגיד לך הסוכן), אבל המחיר הזה נתון למו״מ. בסגירה יכולים להוריד כמה אלפים טובים (מנסיון), תלוי כמה הרכב מבוקש, כמה קילומטראז׳ יש לו וכו׳.
אבל אם אתה בא עם ההטבה של היטקזון, יגידו לך - זה המחיר נקודה. הרי אתה מקבל הטבה של מימון ללא ריבית!!
בדיוק כמו שהם עושים בטרייד אין - אומרים לך ״אנחנו נותנים לך הטבה אתה מקבל מחיר מחירון על הרכב הישן שלך!!״ אבל אתה גם משלם מחיר מחירון על הרכב שאתה קונה, בלי הורדה על ליסינג....
מה שאני בא להגיד - תקח את כל ההטבות האלה בערבון מוגבל. תבדוק כמה תכלס אתה משלם בסוף ותשווה למקומות אחרים.

פורסם

מה עם האקורד ההיברידית?
רכב מרווח עם לא מעט מקום, אמור להיות מספיק כח וצריכת דלק מעולה.
מבחינת התקציב כנראה צריך להתגמש מעט והם לא נפוצים במיוחד.

פורסם
לפני 7 דקות, axSupreme כתב:

מה עם האקורד ההיברידית?
רכב מרווח עם לא מעט מקום, אמור להיות מספיק כח וצריכת דלק מעולה.
מבחינת התקציב כנראה צריך להתגמש מעט והם לא נפוצים במיוחד.

בקושי נמכרת(אפילו ביד 2) והמחירים מתחילים מ130, נראה לי שזה כבר way too much

פורסם

אחרי עוד קצת שיטוטים בגוגל (וגם התייעצות בפייסבוק), מגיע להתייעץ גם כאן.

יש לי בראש מספר רכבים

סוזוקי קרוסאובר SX4 כפי שהציע החבר @vladclar

סקודה אוקטביה

יונדאי קונה היברידית

בגדול נשארתי עם השלושה האלה

כמו שאמרתי, באמת מתלבט אם כדאי לקחת רכב חדש מהחברה במימון/הלוואה מהבנק, או לחפש יד שנייה.

אם זה יד שנייה, אני לא יודע כמה ההיברידית שווה שכן הכל תלוי כמה שמרו עליה, וגם לגבי הסקודה שהבנתי שיש בעיית מצמדים.

מה דעתכם?

כשמדובר בשלושה האלו, על מה כדאי יותר להתמקד לדעתכם?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...