Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, רק לפני הכל הסבר על הכותרת - מוכן לשלם 60K על רכב במידה וצריך לדוגמה לבצע טרייד אין, אבל אם מדובר על עסקת מימון ישירות מהחברה, יכול להיות גם יותר מזה (עד 2.5K חודשי מבחינתי זה אכיל).

לא פוסל טרייד אין, שכן אין לי סבלנות לנסות למכור פרטית את הרכב.

אז ככה:

מתחיל לחשוב להחליף את הרכב שלי (הונדה סיוויק האצבק 2011).
כמה דברים שחשוב לציין: אני נשוי טרי, אנחנו חושבים על ילדים ולכן העדיפות לרכב גדול עם תא מטען גדול.
חשוב שיהיה אוטומטי.
חשמלי לא בא בחשבון כרגע, כן הייתי רוצה היברידית אבל לא מצאתי רכבים גדולים בתקציב שלי (ותקנו אותי אם אני טועה).
אם לא היברידי, אז חסכוני בדלק כמה שיותר.
נכון להיום הנסיעות לא יותר מדי כבדות ולא יותר מדי ארוכות, אפשר להגיד שכמה פעמים בשבוע כ80 ק"מ הלוך חזור, לרוב ללא פקקים מוגזמים(לא פקקים של מרכז נגיד ככה).
פעם ב... נתקל בעליות שדורשות סחיבה משמעותית(העליות של פרויד בחיפה למי שמכיר).
חשוב גם שלא יהיה רכב גניב מדי (כמו לדוגמה הטויוטה קורולה)

אני יכול להגיד שאם הייתי צריך לבחור לבד כנראה שהייתי הולך על סקודה,
אבל זאת הסיבה שבאתי לפה, אולי אתם תדעו לייעץ לי אחרת ולתת לי כיוון מחשבה נכון.

עריכה אחרונה על ידי maor23
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תנסה להמנע כמה שיותר ממימון כי אתה לפני שלב ההוצאות הכבדות באמת (ילדים).

הייתי מחפש אוריס סטיישן, פריוס מהדור האחרון, קיה נירו או יונדאי איוניק. עבור חלק מהדגמים תצטרך להגדיל את התקציב.

• רעיון טוב! 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עד שיהיה לכם 2 ילדים הסיוויק אמינה וחסכונית… בתקציב לא יבוא משהו גדול בהרבה או חסכוני בהרבה… בטח שלא עם ביטוח זול (מה שהגדרת ״לא גניב״) לדעתי אם לא עושה בעיות להשאיר עם כל הרצון לחדש

~הונדה ג׳אז הייבריד 2014~ ז״ל

כרגע ~ הונדה סיוויק האצ׳באק 2016 

פורסם
לפני 11 שעות, redroze כתב:

תנסה להמנע כמה שיותר ממימון כי אתה לפני שלב ההוצאות הכבדות באמת (ילדים).

הייתי מחפש אוריס סטיישן, פריוס מהדור האחרון, קיה נירו או יונדאי איוניק. עבור חלק מהדגמים תצטרך להגדיל את התקציב.

האוריס מכוערת. אני אומר הכי גלוי ואמיתי, בא לי גם יופי.

על הקיה נירו חשבתי, אבל הסתכלתי עליה והיא נראית לי נורא קטנה מאחורה.

האיוניק אני מתאר לעצמי שאתה מדבר על הדגם של לפני החשמלי, מה שהיה לרוב בליסינג.

יהיה קשה למצוא כזו, וגם אם כן בטח אלו יהיו רכבים ש"נשחטו", לא?

לפני 10 שעות, הייהייהיי כתב:

עד שיהיה לכם 2 ילדים הסיוויק אמינה וחסכונית… בתקציב לא יבוא משהו גדול בהרבה או חסכוני בהרבה… בטח שלא עם ביטוח זול (מה שהגדרת ״לא גניב״) לדעתי אם לא עושה בעיות להשאיר עם כל הרצון לחדש

הסיוויק אמינה, אבל כבר מעייפת. שנתון ישן מדי, עוד שנה אצטרך להמציא אישור בלמים אחת ל.. ואני רוצה להימנע מזה.

בנוסף לזה, הרכב מאוד נמוך וקשה לאשתי, בטח ובטח כשתיכנס להריון.

פורסם (נערך)

אני בסיטואציה די דומה, עם סיוויק האצ׳ 2011 ותקציב דומה, רק במקום המקום לילדים, הבעיה שלי היא שהחניה לא יכולה להכיל רכב גדול בהרבה מהסיוויק.

אני לא מצאתי כלום בתקציב ששווה שדרוג, המחירים עלו ואם פעם יכלת לקנות רכב בן 10 ב-30k, היום אתה קונה רכב בן 10 ב50.
אם אתה מוכן להתפשר על נראות ומוכן להתגמש מעט תקציבית, לסוזוקי יש את הקרוסובר, ספציפית הדגם 1.4 טורבו האוטומטי.
הוא אמין, לא גניב, הביטוח זול והוא עושה 1-14 בממוצע.

עריכה אחרונה על ידי axSupreme
פורסם

מה עם hrv? מנוע של הסיוויק האצ׳באק דור 10 רק בלי טורבו …. אמינה, חסכונית (יחסית כן?), לא עם שוק כזה מטורף אז קל למצוא בנחת, תתאים לצרכים שלך בול

פורסם
לפני 4 שעות, הייהייהיי כתב:

מה עם hrv? מנוע של הסיוויק האצ׳באק דור 10 רק בלי טורבו …. אמינה, חסכונית (יחסית כן?), לא עם שוק כזה מטורף אז קל למצוא בנחת, תתאים לצרכים שלך בול

האמת חשבתי עליו, אבל מרגיש לי שהוא כבד מדי. גם לא טורבו, 1400 וגם 130 לעומת 1600 ו140(עם ההאצבק הנוכחית). קצת ירידה לא? חוץ מזה שזה באמת רכב יותר גדול וגבוה.

איזה שנתונים יותר מומלצים ממנו? שוב, במחשבה שאני לא הולך על מימון.

אגב, ראיתי שHRV חדשה, במימון, יוצאת יחסית יקר, אבל אם אני מסתכל נגיד על סקודות למיניהן במימון, יוצא יותר זול.

שוב, קצת מפחיד לקחת מימון, אבל לשם ההשוואה...

לפני 5 שעות, axSupreme כתב:

אני בסיטואציה די דומה, עם סיוויק האצ׳ 2011 ותקציב דומה, רק במקום המקום לילדים, הבעיה שלי היא שהחניה לא יכולה להכיל רכב גדול בהרבה מהסיוויק.

אני לא מצאתי כלום בתקציב ששווה שדרוג, המחירים עלו ואם פעם יכלת לקנות רכב בן 10 ב-30k, היום אתה קונה רכב בן 10 ב50.
אם אתה מוכן להתפשר על נראות ומוכן להתגמש מעט תקציבית, לסוזוקי יש את הקרוסובר, ספציפית הדגם 1.4 טורבו האוטומטי.
הוא אמין, לא גניב, הביטוח זול והוא עושה 1-14 בממוצע.

כן, המחירים היום בעייתים ממש.

הסתכלתי על הסוזוקי, אני לא אוהב את הצורה... קשה לי להתחבר ואם יש משהו שאני לא רוצה להתפשר עליו זה הנראות

פורסם
לפני 3 שעות, maor23 כתב:

האמת חשבתי עליו, אבל מרגיש לי שהוא כבד מדי. גם לא טורבו, 1400 וגם 130 לעומת 1600 ו140(עם ההאצבק הנוכחית). קצת ירידה לא? חוץ מזה שזה באמת רכב יותר גדול וגבוה.

איזה שנתונים יותר מומלצים ממנו? שוב, במחשבה שאני לא הולך על מימון.

אגב, ראיתי שHRV חדשה, במימון, יוצאת יחסית יקר, אבל אם אני מסתכל נגיד על סקודות למיניהן במימון, יוצא יותר זול.

שוב, קצת מפחיד לקחת מימון, אבל לשם ההשוואה...

כן, המחירים היום בעייתים ממש.

הסתכלתי על הסוזוקי, אני לא אוהב את הצורה... קשה לי להתחבר ואם יש משהו שאני לא רוצה להתפשר עליו זה הנראות

אם חדש, ממש לא hrv. מחיר מטורף לאוטו בינוני… 

פורסם

תבדוק פורד פוקוס משנת 2020. מגיעה במספר גרסאות, אולי תצטרך למתוח מעט את התקציב. 

ילדים זה ברכה אבל לא צריך להשתגע. כל רכב מתאים לזוג פלוס תינוק כי רוב העגלות מתקפלות ונכנסות בתא המטען ולדעתי אין חובה ללכת עם העדר ולרכוש קרוסאובר. תא המטען של הפוקוס יחסית מרווח. 

פורסם
לפני 16 שעות, Moshe c כתב:

תבדוק פורד פוקוס משנת 2020. מגיעה במספר גרסאות, אולי תצטרך למתוח מעט את התקציב. 

ילדים זה ברכה אבל לא צריך להשתגע. כל רכב מתאים לזוג פלוס תינוק כי רוב העגלות מתקפלות ונכנסות בתא המטען ולדעתי אין חובה ללכת עם העדר ולרכוש קרוסאובר. תא המטען של הפוקוס יחסית מרווח. 

כתבתי למעלה שגם נראות חשובה לי, ואני מצטער אבל היא ממש מכוערת חחח

פורסם
לפני 4 דקות, maor23 כתב:

כתבתי למעלה שגם נראות חשובה לי, ואני מצטער אבל היא ממש מכוערת חחח

קיצר תזכר על תקציב ותעדכן אותנו מה הוא

פורסם
בתאריך 6.10.2024 בשעה 16:26, maor23 כתב:

שלום לכולם, רק לפני הכל הסבר על הכותרת - מוכן לשלם 60K על רכב במידה וצריך לדוגמה לבצע טרייד אין, אבל אם מדובר על עסקת מימון ישירות מהחברה, יכול להיות גם יותר מזה (עד 2.5K חודשי מבחינתי זה אכיל).

לא פוסל טרייד אין, שכן אין לי סבלנות לנסות למכור פרטית את הרכב.

מימון וטרייד אין זה שני עניינים שיש להם עלות משמעותית.

סיוויק 2011 זה רכב סחיר מאוד לשנתון שלו. ועדיין בטרייד אין תקבל עליו פרוטות.

תמיד צריך סבלנות מסויימת במכירה. אבל צריך הרבה יותר ממנה אם המטרה היא למכור במחיר טוב.

אם אין לך סבלנות אז נסה למכור לבד במחיר זול. זה לדעתי יהיה מהיר ממה שאתה חושב וכלכלי בהרבה מהטרייד אין 

בתאריך 6.10.2024 בשעה 16:26, maor23 כתב:

חשמלי לא בא בחשבון כרגע, כן הייתי רוצה היברידית אבל לא מצאתי רכבים גדולים בתקציב שלי (ותקנו אותי אם אני טועה).
אם לא היברידי, אז חסכוני בדלק כמה שיותר.
נכון להיום הנסיעות לא יותר מדי כבדות ולא יותר מדי ארוכות, אפשר להגיד שכמה פעמים בשבוע כ80 ק"מ הלוך חזור, לרוב ללא פקקים מוגזמים(לא פקקים של מרכז נגיד ככה).

יש נטיה לרבים לתעדף ביתר את עניין החסכון בדלק. 

נראה שהנסועה הצפויה אינה משמעותית אז הייתי מוריד את זה בסדר העדיפויות. מה גם שרכבים חסכוניים (לדוגמא היברידים) עולים יותר. וזה שווה למי שנוסע הרבה ובספק אם שווה לך

פורסם

בדקת כמה עולה ״מימון״? גש לבנק ובדוק כמה תעלה לך הלוואה (לפי סכום ומשך פירעון מתאים לצורך רכישת הרכב). אני מניח שתרד מהרעיון.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

בדקת כמה עולה ״מימון״? גש לבנק ובדוק כמה תעלה לך הלוואה (לפי סכום ומשך פירעון מתאים לצורך רכישת הרכב). אני מניח שתרד מהרעיון.

מה זה משנה, הוא משלם עד 2500 ש"ח כל חודש (על אותו משקל של מתדלק ב-100 ש"ח).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 18 שעות, הייהייהיי כתב:

קיצר תזכר על תקציב ותעדכן אותנו מה הוא

אני סגור לגמרי. אם זה עכשיו רכב יד שנייה, בטרייד אין, בתשלום שלי מלא וישיר - מוכן עד 65K, אפשר גם טיפה יותר.

אם זה מימון, עד 150K, לא יותר מזה. כדי שאוכל לחיות גם עם התשלום החודשי וגם עם המקדמה+סיום.

לפני 16 שעות, razi_pazi כתב:

מימון וטרייד אין זה שני עניינים שיש להם עלות משמעותית.

סיוויק 2011 זה רכב סחיר מאוד לשנתון שלו. ועדיין בטרייד אין תקבל עליו פרוטות.

תמיד צריך סבלנות מסויימת במכירה. אבל צריך הרבה יותר ממנה אם המטרה היא למכור במחיר טוב.

אם אין לך סבלנות אז נסה למכור לבד במחיר זול. זה לדעתי יהיה מהיר ממה שאתה חושב וכלכלי בהרבה מהטרייד אין 

יש נטיה לרבים לתעדף ביתר את עניין החסכון בדלק. 

נראה שהנסועה הצפויה אינה משמעותית אז הייתי מוריד את זה בסדר העדיפויות. מה גם שרכבים חסכוניים (לדוגמא היברידים) עולים יותר. וזה שווה למי שנוסע הרבה ובספק אם שווה לך

לגבי זה שהסיוויק סחיר, מסכים. אבל כמו שכתבתי, אין לי סבלנות ואין לי רצון להיכנס עכשיו לשוק הפרטי.

להתחיל לתאם עם אנשים, לקחת את הרכב לבדיקות, לנסיעות מבחן.

כמו שיכול להיות שהראשון כבר יירצה וככה ייחסך ממני הטרטור, ככה גם יכול להיות ש6 לא ירצו וזה זמן וכסף.

לגבי החלק האחרון שכתבת, אני מסכים במידה רבה מאוד. אז מה האופציות אם כך?

לפני 16 שעות, sperial כתב:

לפני 11 שעות, redroze כתב:

מה זה משנה, הוא משלם עד 2500 ש"ח כל חודש (על אותו משקל של מתדלק ב-100 ש"ח).

בדקתי במראית העין. נכנסתי לאתרים של החברות הרשמיות(צ'מפיון לדוגמה) וראיתי כמה הם מבקשים במימון.

לגמרי משהו שאני יכול לעמוד בו, אבל זה גם כמובן תלוי רכב(שיעמוד בתקציב של עד 150K +-, לא מעבר כי מעבר זה תשלום חודשי חונק).

לגבי הלוואה בבנק, דווקא אני חבר הייטק ויש לי מעט הטבות.

בנוסף לכך, יש גם הטבות בחברות כמו אלדן וכד', לסכומי כסף ספציפיים ללא ריבית וללא הצמדה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...