Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

היי הסתכלתי על דוח סליקה של רכב בו מצויינת ירידת ערך בסכום ולא באחוזים (תמונה עם החץ). מה זה אומר?
אני מוסיף עוד תמונה לרכב אחר שראיתי וברחתי עם ירידת ערך באחוזים, כמו שאני רגיל לראות בדוחות סליקה. אני מוסיף את התמונה רק לצורך השוואה.

Screenshot 2024-10-01 at 9.14.15.png

Screenshot 2024-10-01 at 9.15.29.png

פורסם

התביעה עדיין לא סגורה.

כמו בכל מקרה אחר - אליך לראות דו״ח שמאי ולהבין מה הנזק.

באיזה רכב (דגם ושנה) מדובר? אם מדובר ברכב שערכו גבוה גם הפחתה באחוזים נמוכים תתבטא בסכום יחסית גדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

תודה, זה מאזדה cx5 2019, התביעה מ04.2021 והדו״ח סליקה משנה שעברה... הגיוני שעדיין התביעה פתוחה?
בנוסף 2311₪ זה סכום זעום לעומת מאזדה cx5 בת שנתיים (בזמנו). האם אני יכול לגזור מזה את האחוזים לפי המחירון המשוער דאז? או שזה יכול להשתנות?

פורסם

שוב - צריך לראות את דו״ח השמאי, שכולל גם חישוב משוקלל של ערך הרכב ערב התאונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

כל החלק הזה של ירידת הערך ותגמולי הביטוח בדו"חות בסליקה מאוד לא מסודר ולא ברור בדיוק איך מחשבים אותו.

אני בטוח שנדמה לך שזה קשור לירידת הערך האמיתית, אבל זה ממש לא. מניסיון.

לחברות הביטוח אין כ"כ הסברים לפערים העצומים לפעמים בין המספרים שרשומים בדו"ח הסליקה לעומת דו"חות השמאי והתשלום בפועל. 

 

גם בתביעות סגורות אגב, לפעמים מופיע רק מספר ללא אחוז וכו'. 

 

מה שאתה רואה פה טוב לדבר אחד - לדעת שהייתה תאונה ובתאונה הייתה גם ירידת ערך. למידע נוסף תבקש לראות את דו"ח השמאי כפי שנאמר מעליי. 

פורסם

תודה חברים, פניתי למוכר והוא השיג את הדוח שמאי. הייתה תאונת צד. עשו על הרכב עבודת פחחות וכיוון מתלה אחורי, ולבסוף צבעו את 2 הדלתות, הכל מפורט בדוח שמאי. בד״כ תביעות כאלה נסגרות אוטומטית אחרי 3 שנים אז כנראה הייתה בעיה טכנית אבל כעת התביעה סגורה.
 

Screenshot 2024-10-05 at 13.01.01.png

פורסם

צריך לראות את הדו״ח השלם שבו מצולם הנזק ומפורטות עבודות התיקון. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

תודה ספירל. כרגע מצאתי רכב אחר עם דוח נקי לגמרי... קצת מחשיד אבל אקח לבדיקה אם נתקדם.
כרגע גייסו את אחי ללבנון 😕 אז נשתמש ברכב שלו עד שיחזור ואז נקנה.

לפי מה שאני רואה מאזדה CX-5 יורדת כל חודש במחירון בין2-3 אלף (תלוי שנתון).

אז מקווה שעד אז יהיה שוק ויתר נחמד

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...