Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קיבלתי את האישור המותנה להחזקת כלי ירי. 

מחפש המלצות למטווח באיזור ראש העין - פ״ת 

בנוסף, איפה כדאי לקנות נשק? עד 1? יד 2?

אני מאד בוסר בנושא. אז כל המלצה תתקבל בברכה 🔫 

כפיר הג'ינג'י

פורסם

לגבי חנות - בפתח תקווה יש לך את ארומה ארמס.
אני גם בבירורים לגבי מקום לרכוש אקדח, נראה שיש להם מחירים טובים.
לגבי מטווח לא יודע. אחת הבעיות שהמטווחים "קונסים" אותך במקרה שאתה לא רוכש מהם את הנשק, אז בדוק טוב כמה יעלה לך קורס בלי קניית נשק ואם, אולי תרכוש כבר במטווח.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לפני 16 דקות, farkash7 כתב:

לגבי חנות - בפתח תקווה יש לך את ארומה ארמס.
אני גם בבירורים לגבי מקום לרכוש אקדח, נראה שיש להם מחירים טובים.
לגבי מטווח לא יודע. אחת הבעיות שהמטווחים "קונסים" אותך במקרה שאתה לא רוכש מהם את הנשק, אז בדוק טוב כמה יעלה לך קורס בלי קניית נשק ואם, אולי תרכוש כבר במטווח.

לפני שזה יאוחד עם השרשור המקביל כדי שהוא ישים לב - לפי מה שהבנתי לארומה ארמס אין מטווח, אז אתה מגיע רוכש אקדח שולחים אותך להרצליה להכשרה ואתה חוזר לסניף, משהו מתסבך.

שווה להגיע אליהם אחרי הכשרה רק.

פורסם

אכן אם לא הייתי ברור. ארומה ארמס היא חנות בלבד.
בגלל זה רשמתי שאת המטווח צריך לבדוק - אין להם מטווח.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני יכול להמליץ על מטווח וחנות נשק, שנמצאים בחולון - "להב" שמם (אמנם לא באיזור המבוקש, אם כי לא רחוק כ"כ).

איני יודע איך החנות שלהם (מבחינת תמחור - צריך כמובן בכל מקרה להשוות מחירים), אבל בכל הפעמים שביקרתי שם (מטווחים), היחס היה ענייני וטוב מאוד (ואני מקווה שגם כך היחס בחנות המכירות שלהם).

alfa 156 2.5.

פורסם

+1 ל "להב" בחולון.

אפשרות נוספת באזור גוש דן:

"בול" ת"א.

לא יודע איזה אקדח אתה תכווןן לרכוש,  יש להם אקדחים תוצרת הארץ,  גם נקראים "בול". נשק מעניין ( כל עוד לא לוקחים אותו לחול) , 

סוג של תואם "גלוק " 17/19 מבחינת גודל, אביזרים. אבל יותר נוח לאחיזה. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אבק, בוץ, חול.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לך את בית אריה לא רחוק מראש העין, מקום בסדר גמור וכך גם המחירים. קח בחשבון שעם כל העומס כיום רצוי מאוד לבוא מוכן עם ידע מראש לגבי דגם האקדח בו אתה מעוניין. 

פורסם

בית אריה בהחלט מקום מומלץ, אבל כדאי להתקשר קודם לברר אם יש להם במלאי את האקדח שחשבת עליו (אם חשבת). 

בעצם, זה תמיד מומלץ🙃

• תוכן חדש...