Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת מגירות כלים כתר

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע לגבי הארגז של כתר, אבל במבחני חוזק שרצים ברשת למשל שולחן עבודה כתר גובר על זה של וורקס למשל.

בארגזים דיוולט מציע חוזק גבוה יותר מסטנלי (מותג באותה קבוצה) וממתחרים דומים. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

נראה לי שאנשים נתפסו פה לזה שזילזלתי בפלסטיק :LOL:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

כן, זה פלסטיק סביר למיטב הבנתי. 

אבל אני מזכיר שאני משוחד לכיוון של העגלות מברזל, עם היכרות אינטימית איתן. לצרכים שלי הארגז פלסטיק הזה פשוט לא מתאים. גם בגלל שהוא מפלסטיק, ויש לי לא מעט ברזלים לדחוף לתוכו. 

למטרות של ניוד לרכב, זה כבר סיפור אחר לגמרי.

בכל אופן כפי שציינתי גם אם אצטרך אותו ברכב רק 5-10% מהזמן זו לא הבעיה שלי עם העגלה, הבעיה היא שאני צריך נידות תמיד, אני שם את הארגז כלי בחדר אחסון כפי שציינתי ואני מנייד אותו לכל מקום שצריך בין אם זה לסלון, עליית גג או שירותים.ולא מדובר בבית מפלס אחד. נראה לי קצת בעייתי לסחוב עגלת מתכת ששוקלת כמה עשרות קילוגרמים במדרגות חחחחח

מדובר בפלסטיק ברור לי, אבל באותו מידה גם הארגזי כלים שלי שרכשתי בהום סנטר הם פלסטיק ואפילו מניח שפלסטיק מהזולים והם משרתים אותי כמה שנים בלי בעיות. מה שמפריע לי זה פשוט הארגון, אני משתדל לשים את הכלים החשובים במגירה הזאת שיושבת למעלה לגישה קלה אבל מה נעשה לא תמיד הכל נכנס שם ושאר הכלים פשוט נזרקים וצריך לפשפש בערימה כדי למצוא מה שאני מחפש. 

פורסם

לצרכים שלך, פתרונות מודולריים כמו שציינו פה יהיו הפתרון המושלם. 

כן, זה מאד לא כיפי להזיז עגלה ממתכת במדרגות. מצד שני, גם פתרון שהוא לא מודולרי יכול להיות בעייתי באותה מידה- אתה לא צריך את כ-ל הכלים שלך כשאתה הולך לבצע משהו, אלא רק סט ספציפי ברוב המקרים, כך שלא תצטרך לסחוב את כ-ל המתקן כ-ל פעם שתרצה לעשות משהו. פה המודולרי ממש מושלם עבורך.

תן גיחה לחנות החביבה עליך, ותעיף מבט באיכות של הארגזים השונים שם, ותחליט איזו פירמה מתאימה לך יותר- מבחר של חלקים מודולרים, הגודל שלהם, איכות, ניידות, התאמה לזיווד אם באמת תחליט על זה אחר כך וכל זה. תקבל מושג יותר טוב בפני מה אתה בדיוק עומד. 

מה אני הייתי עושה במקומך?

אני חושב שכנראה הייתי מתארגן על ארגז כלים ענקי עם גלגלים, וגומר עם זה- מעבר לפתרונות האיכסון של "בשגרה". 

פשוט שם בארגז את מה שאני צריך עבור הפרוייקט שאני מטפל בו, כל פעם, וזהו. מסתובב רק עם הארגז האחד. 

לא מזמן רציתי ללכת לטפל בהתקנה של מצלמה ברכב, הייתי צריך לקחת איתי כמה דברים, ואין לי ארגז פנוי או רצון לפנות אחד באופן זמני. 

אז בניתי לעצמי TOOL TOTE בדיוק לדברים כאלו- לקחת את הכלים שאני צריך לאוטו. 

את "נסיעת המבחן" שלי איתו עשיתי בשבוע שעבר, הייתי צריך לתלות משהו במטבח- לקחתי את כל הכלים שאני צריך, שמתי בתוכו, ופשוט הייתי מבסוט מהנוחות ומהמחסור המורגש בצורך לעשות גיחות שוב ושוב ל"סדנה" שלי להביא עוד משהו. ועוד משהו. ואת זה ששכחתי... ועוד משהו אחד. 

פורסם

תיק לא מתאים לכל אחד, יש כאלו שלא מבינים איך הסתדרו בלי ויש כאלו שלא יבינו איך להסתדר עם. 

יש תיקי טכנאי לא רעים, אבל אני לא מסוגל לראות את עצמי משתמש בהם. אני חולק את הרצון לזיווד של הערכות עם פות"ש, ותיק לא הולך עם זה טוב.

פורסם

סתם זורק רעיון, לא בטוח שיתאים לצרכי פות"ש, אך אולי לטובת מבקרים אחרים בעתיד:

עגלת חוף כמו בתמונה הרצ"ב, באיכות סבירה, תעלה כ250-300 ש"ח, ותיתן מענה הולם לסחיבה קלה ואף לאכסון קבוע של כך וכך ארגזי כלים שונים ומשונים שכבר נאגרו אצלכם עם השנים

כמובן שניתן להעלות באיכות לעגלות יותר מקצועיות, אך המחיר בהתאם

בהצלחה!

20240815_150320.jpg

20240815_150320.jpg

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, yairw כתב:

הבחור רוצה ניידות, מציעים לו עגלת כלים.

אני מצאתי צעצוע חביב ולא יקר של סטנלי, יש כמה וריאציות שלו, בין 500 ל700 שקל אם מחפשים באינטרנט.

אני ספציפית קניתי כזה, כי זה התאים לי בול במידות לחדר, מתנייד בקלות ומתפרק בעת הצורך, רוב המחיצות במגירות ניתנות לשליפה

תריץ בגוגל 

image.thumb.png.e7524bc745880c99103b2af2748f118a.png

לא שיא האיכות, אבל מפתיע לטובה ביחס למחיר

כמו שכתבת, איכות הפלסטיק קצת מאתגרת, כך גם נאמר בסקירות זרות the plastic is quite flimsy . אבל הפתרון של 3 יחידות משתלבות כשהתחתון זה ארגז פתוח, זה הדבר הכי נוח.

סט דומה של דיוולט יקר יותר, זה נכון, אבל גם עמיד יותר וניתן לאבזר במגוון רחב יותר של יחידות, שאולי עם הזמן יתווספו. 

אם יש מקום איכסון (מחסן דירתי למשל) ניתן כפי שברווז מציע להרכיב את מה שאתה צריך למשימה ולקחת רק את השילוב שנדרש.

לי יש כמה מודולים של דיוולט ואני לוקח בכל פעם 2-3 לפי הצורך. בדרך כלל זה יחידה של כלים ועוד יחידה עם תאים שמכילה את המתכלים (דיבלים/ברגים/מסמרים/סיכות) 

משהו בדומה לזה :

image.png.b84bf52607ef62bc22c9c78674f4f3b3.png 

במשך הזמן הוספתי יחדות מגירה :

image.png.92d7f775ed6a4d41f547e3bc3e6d521c.png וגם  כזו image.png.68ca563586fbcbb215616a3ad395a24b.png

בסופו של דבר, זה סגר את כל נושט האיכסון והסידור של הכלים בצורה נוחה ונקיה.

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני מסכים איתך ובעצמי כבר פזלתי לתחום, אבל הבחור מחפש לחסוך.

לכל החברות הגדולות, ועוד כמה שפחות מוכרות יש את אותם הפתרונות, חלקם כבר שיחררו דור 2 ו3,

כל כך הרבה אפשרויות שנראה לי שלעד אהיה עם דיסוננס לאחר הקניה.

כנראה שבעתיד אתפתה גם ואשקיע בסט רציני

כבר חתמתי...

פורסם
בתאריך 15.8.2024 בשעה 18:22, zaf כתב:

@ברווז  נראה לי קם לך מתחרה לערוץ 

כן ירבו! אני בעד שיהיו סרטונים בעברית שתורמים ועוזרים ומסבירים לאנשים. 

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...