Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת מגירות כלים כתר

Aviv13467

פוסטים מומלצים

מישהו מכיר? אני רוצה משהו בסגנון של עגלת כלים שיש במוסכים רק משהו קומפקטי יותר. יש לי 3 ארגזי כלים מהום סנטר כאלו ועוד ארגז 60 ליטר פלסטיק שקוף לכל שאר הדברים שלא נכנסים בארגז הקטן/דברים שאני משתמש בהם פעם ב3 שנים.

image.thumb.png.ec27048f129c63c18602ee6c0978f242.pngimage.png.9dd80ebf266a25e0ffe37e5eed514413.png

כל פעם שאני עושה איזה עבודה כלשהי אני מוצא את עצמי נסחב עם כמה ארגזי כלים במיוחד אם זה משהו מחוץ לבית ואז צריך להוריד בנגלות לרכב... שלא לדבר על זה שלא תמיד אפשר שזה יהיה מסודר כי פשוט רוב הכלים זרוקים בתוך הארגז ללא כל סדר או ארגון. הארגז של הבוקסות עוד איכשהו מסודר כי מצליח להכניס את כל הבוקסות בתאים שלמעלה אבל זה לא מסודר לפי הסדר וצריך לפעמים לנחש עד שמוצאים את הבוקסה הנכונה. יש כלים גם שפשוט לא נמצאים בארגז כלים שהם שימושיים מאוד כי הם לא נכנסים שם (למשל כל המפתחות רינג, יש להם קייס פלסטיק שזרוק בארגז 60 ליטר הגדול) אני רוצה לקנות כזה ולסדר בתאים עם כל מיני ארגוניות כאלו או אפילו לחתוך ספוג למי שמכיר

image.png.5c12ba6602bd28fb4e965f8190b4c532.pngimage.png.b643fdf8a550669b62bd842a6763fafa.pngimage.png.205f00d92df78ee963637ebfd2e1b618.png

היתרון הוא גם שזה מודולרי כך שניתן להוסיף או להחליף מגירות בהתאם לעבודה הנדרשת.

מה אומרים? העלות היא באזור ה500 שקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר שמופיע באתר של כתר שונה ממה שכתבת פה לגבי המערכת אחסון הזו

ראיתי את המערכת הזו

https://il.keter.com/items/2394847-keter-connect-rolling-system

בעמוד הפייסבוק/אינסטגרם של "זה פרקטי" היתה גם הנחה, מאז נגמרה הסחורה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות, DareDevil כתב:

המחיר שמופיע באתר של כתר שונה ממה שכתבת פה לגבי המערכת אחסון הזו

ראיתי את המערכת הזו

https://il.keter.com/items/2394847-keter-connect-rolling-system

בעמוד הפייסבוק/אינסטגרם של "זה פרקטי" היתה גם הנחה, מאז נגמרה הסחורה..

בקמחי כלי עבודה ב439 שקל, בכל מקרה מה ששלחת זו מערכת אחרת. מכיר את המערכת של המגירות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, Aviv13467 כתב:

מכיר את המערכת של המגירות?

לא מכיר ספציפית את המוצר הזה אבל בהחלט עגלת כלים חשוב שתהיה איכותית כלל האפשר. זה לא מוצר שמחליפים כל שנתיים שלוש.

אם התקציב מאפשר הייתי מרחיב את ההשקעה לאזור ה2000 שקל ומחפש באזור הזה.

סיגנט זה פירמה סבירה להתחיל איתה. כמובן שיש יותר זולים אבל להמליץ עליהם, אני לא מספיק מכיר.

https://www.workimhi.co.il/items/608956-ארון-7-מגירות-עם-מיסבים-שחור-SIGNET

בת'כלס הייתי מחכה שיותר מומחים ממני יתנו את דעתם.

ועוד יותר חשוב שלא שאלתי קודם, האם השימוש הוא נטו עבודה על הרכב או שיש מצב שאתה יוצא מהבניין עם כלים לתקן במקום אחר, i.e בבית של ההורים, משפחה מורחבת וכו'??

כי אז טרולי עם ארגזים יהיה יותר טוב מאשר עגלת כלים.

ועוד דבר חשוב, מידות של מפתח דלת, מעלית וכו', בבית ולכל מקום שאתה מתכנן להגיע עם העגלה. תבדוק לפני שאתה רץ לקנות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 דקות, DareDevil כתב:

לא מכיר ספציפית את המוצר הזה אבל בהחלט עגלת כלים חשוב שתהיה איכותית כלל האפשר. זה לא מוצר שמחליפים כל שנתיים שלוש.

סיגנט זה פירמה סבירה להתחיל איתה. כמובן שיש יותר זולים אבל להמליץ עליהם, אני לא מספיק מכיר.

בת'כלס הייתי מחכה שיותר מומחים ממני יתנו את דעתם.

ועוד יותר חשוב שלא שאלתי קודם, האם השימוש הוא נטו עבודה על הרכב או שיש מצב שאתה יוצא מהבניין עם כלים לתקן במקום אחר, i.e בבית של ההורים, משפחה מורחבת וכו'??

כי אז טרולי עם ארגזים יהיה יותר טוב מאשר עגלת כלים.

ועוד דבר חשוב, מידות של מפתח דלת, מעלית וכו', בבית ולכל מקום שאתה מתכנן להגיע עם העגלה. תבדוק לפני שאתה רץ לקנות.

כיוונתי ספציפית למשהו קטן יותר ולא ממש עגלת מוסך כי אני לפעמים רוצה להיות נייד עם הכלים. ובכל אופן החניה אצלי בבית (בית פרטי) אומנם חניית בטון אך אין שער לכן היא פתוחה תמיד מכיוון אחד לכן למרות שהאזור לא סובל מגניבות, לא יודע עד כמה בא לי להשאיר את כל הכלים שלי בחניה. אני שם את כל הארגזים בבית בחדר מחסן ופשוט לוקח מתי שאני צריך לחניה לתקן דברים ברכב או לכל מקום אחר.

אני פשוט לא ממש אוהב שכל הכלים זרוקים בפנים, יותר רלוונטי לגבי מפתחות (צינורות, רינג, שוודי..), בוקסות פליירים וכו' מניח שאם ארכוש את המערכת הזאת של כתר אולי גם אקנה את הטרולי לשאר הדברים שלא ממש חשוב הסדר והארגון שלהם כמו מברגה מפתח רטיטה מוט מומנט וכו וכו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תסתכל בKSP נראה לי שיש שם אפילו בקצת יותר זול,

זה אחלה רעיון בטח עדיף על מה שיש לך עכשיו, גם אני באותו סיפור ונראה לי שגם ארכוש משהו כזה.
https://ksp.co.il/item/16144-69132

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל עגלות כלים טובות לניוד בתוך מבנה או בשח ישר אבל לא ממש מיועדות לניוד בחוץ.

יש לי במפעל 3 מהמשפחה הזו https://www.brandtools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=16101&catId=10

הן לא גדולות ומאוד נוחות (עלו לי בסביבות 900 שקל ליחידה כולל הכלים בפנים. שתי המגירות התחתונות ריקות). עומדות אצלי ליד מכונות והכלים אפילו מחזיקים מעמד לא רע (השיקול שלי היה הסידור הפנימי שמבטיח שתמיד יהיה הכלי הנחוץ כשעם הזמן כלים ימותו ויוחלפו לאיכותיים יותר. בפועל הם מחזיקים סבבה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

פותש ציין שהוא רוצה את זה נייד כדי שיוכל לזרוק את זה באוטו בנגלה אחת. 

פותש יקר, אתחיל בלומר- אני משוחד לכיוון של העגלות כלים, בדיוק מהסוג ש DAREDEVIL נתן אליו לינק- הכנתי לא מעט כאלו ללקוחות (מזוודים בכלים, בתוך ספוגים) בשנים האחרונות. כך שדעתי על הפלסטיק של כתר היא מאד משוחדת לכיוון של "פלסטיק זה עבור PEASENTS". 

חשבתי בעבר (ל-2 דקות בערך) על העגלה הזו (או מאד דומה לה) בעצמי, כפתרון עבורי, וירדתי ממנה בגלל שהיא פלסטיק ואני צריך משהו קבוע, גדול יותר ועמיד יותר לצרכים שלי. 

למה שציינת, מהיכרותי עם כתר, המוצר יהיה סבבה לחלוטין, אבל אין לי היכרות מעמיקה איתו.

לפני שעה, Night Driver כתב:

יש לי במפעל 3 מהמשפחה הזו https://www.brandtools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=16101&catId=10

קצת הפתעת אותי פה. האנטר לשימוש במפעל? 

אני כבר לא זוכר מה מגיע בערכות כלים שלהם, אבל אישית אני לא קונה את הכלים של האנטר לשימוש ביתי, שלא לדבר על כחלק מהעבודה.

שיהיה ברור, אני מכיר את הספק היטב ואני מחבב ומעריך אותם, אבל אני לא מתחבר לאיכות של המוצרים שלהם. 

אחרי שזה נאמר, המידע שיש לי לגבי האיכות שלהם נכון ללפני כמה שנים טובות, ואני כן יודע שהם כל הזמן מנסים להשתפר ולהתייעל ומהיכרותי איתם, אני מניח שזה תופס גם לגבי האיכות של המוצרים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, ברווז כתב:

קצת הפתעת אותי פה. האנטר לשימוש במפעל? 

לא של האנטר אלא של חבר שלו SMITH. נקנו ב 700 שקל בשביל העגלה והספוגים מתוך מחשבה שתוך חצי שנה הכלים מתים ומוחלפים לסיגנט. בינתיים כבר יותר משנה הם לא רוצים למות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סמיט טולס זה שם היבואן, האנטר זה שם המותג.

בדיוק כמו שפלד הם שם היבואן וסיגנט הוא שם המותג.

והנקודה שלי היא לא לגבי המוות של הכלים, אלא לגבי איך הם חיים כשהם חיים... 

לאורך השנים, למדתי נקודה שמנחה אותי- כלים זולים מצריכים ממך להיאבק גם בעבודה שאתה רוצה לעשות אבל גם בכלי עצמו.

עם כלים איכותיים יותר, אתה לפחות (לרוב) לא צריך להיאבק עם הכלי. 

יש המון מקרים שבהם ההבדל לא נראה לעין כל כך- הכלי נראה איכותי ועובד סביר, אבל אם תיקח ליד כלי איכותי יותר, תבין מיד איפה היצרן עיגל פינות וריבע עיגולים.

עד היום כל כלי זול שהחלפתי באחד איכותי, תרם לי להבין למה הכלי היה זול- וכמו שאמרתי זה לא תמיד ברור לעין. 

תכנון יותר חכם, העברת כוחות נכונה יותר, ארגונומיה טובה יותר, חומרים איכותיים יותר (לא מתפורר אחרי שנה\לא מתקלף\לא נהיה דביק), פחות רטט\אימפקט בזמן השימוש שמועבר ליד, לפעמים ההבדל הוא בגודל פיזי (בוקסות זולות עבות משמעותית מבוקסות איכותיות; אם אתה צריך להידחק למקום צר עם בוקסה, ואין לך אחת דקה מספיק שהמקום תוכנן עבורה, יש לך בעייה... ומקווה שיש לך משחזת בשביל להוריד עובי דופן מהבוקסה + זמן וכסף לחפש אחת חדשה כי אחרי הורדת העובי היא לא תחיה הרבה זמן), אפילו דברים שנראים פשוטים ומובנים לחלוטין על פני השטח כמו בוקסה הם מוצרים שיש בתוכם טכנולוגיות וחידושים (מינורים, כי כמה כבר אפשר לחדש בבוקסה, אבל עדיין הטכנולוגיה מתקדמת ורואים דברים מעניינים לפעמים) לעומת הכלים הזולים יותר, שדי נותרים אותו הדבר ללא שום שינוי או חידוש (או במקרה הטוב, שינוי קוסמטי נטו).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל זה ברור וידוע. בגלל זה גם אמרתי שהמטרה היא העגלה עם החלוקה ולא הכלים.

כעגלה ליד מכונות אני צריך ממנה בעיקר את האלנים והרינג פתוח לעיתים רחוקות גם מברג. המטרה שלה לא להסתובב לחפש אלן 5 או מברג שענים.

כלים כמו מפתחות פניאומטיים או חשמליים זה סיפור אחר לחלוטין עם שיקולים שונים לחלוטין.

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשימוש פות״ש אין ממש צורך בעגלת מוסך, במיוחד שהוא מבקש לנייד ברכב.

אני מחזיק ב סט של דיוולט TSTAK.  כאשר היחידות מוצמדות על עגלה שנקנתה באמזון בחצי מהמחיר שמבקשים בארץ. 

יש כזה למשל:

https://www.master-tools.co.il/product/סט-ארגזי-אחסון-3-קומות-DEWALT-DWST-83411-1?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwq_G1BhCSARIsACc7Nxp0WKJBnYvgmUJqegIhyNeHpxv-CzVs1ja3A7sslJLdCKu29syGD_caAqihEALw_wcB

והוספתי גם יחידה עם מגרות .

https://www.workimhi.co.il/items/4959598-ארגז-עליון-TSTAK-שתי-מגירות-DEWALT-STANLEY

אפשר לשחק עם ההרכב לפי צורך/נוחות :

image.thumb.png.cc1c0b16393e07752135fbfe3cd4938c.png

סטאפ דומה למה שאני מחזיק.

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, ברווז כתב:

וירדתי ממנה בגלל שהיא פלסטיק

מאחר ואני לא איש פלסטיקה, ולא ממש נכנסתי לעומק בעניין סוג הפלסטיק בעגלת כתר. שווה לבחון אולי מדובר בפלסטיק עמיד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבחור רוצה ניידות, מציעים לו עגלת כלים.

הבחור רוצה זול, שולחים אותו לקנות בכפול 4 ממה שהקציב.

אני מצאתי צעצוע חביב ולא יקר של סטנלי, יש כמה וריאציות שלו, בין 500 ל700 שקל אם מחפשים באינטרנט.

אני ספציפית קניתי כזה, כי זה התאים לי בול במידות לחדר, מתנייד בקלות ומתפרק בעת הצורך, רוב המחיצות במגירות ניתנות לשליפה

image.thumb.png.2a964301f6e2fcf40e4ca1956a21ef09.png

תריץ בגוגל 

image.thumb.png.e7524bc745880c99103b2af2748f118a.png

לא שיא האיכות, אבל מפתיע לטובה ביחס למחיר

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

שווה לבחון אולי מדובר בפלסטיק עמיד.

כן, זה פלסטיק סביר למיטב הבנתי. 

אבל אני מזכיר שאני משוחד לכיוון של העגלות מברזל, עם היכרות אינטימית איתן. לצרכים שלי הארגז פלסטיק הזה פשוט לא מתאים. גם בגלל שהוא מפלסטיק, ויש לי לא מעט ברזלים לדחוף לתוכו. 

למטרות של ניוד לרכב, זה כבר סיפור אחר לגמרי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...