Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמיק יד 02

Laker

פוסטים מומלצים

פורסם

במקביל לחיפושים אחרי אוטו אמין וראש שקט קרי סוזוקי SCROSS אני גם מתפתה להסתכל על VAGיות (שוב, למרות הטראומה מהביקורים במוסך) שיחליפו את האוקטביה 14' שלי.

מצאתי קאמיק יד 02, פרטיות בלבד, ק"מ לא גבוה, נראית שמורה וגם הסוחר מציע שנה אחריות על הגיר והמנוע (בודק אם זה כולל גם קלאצ'ים).

תמיד פחדתי לקנות רכב שהוא לא יד ראשונה או גג גג שנייה, אבל זו נראית אחלה אופציה.

בהנתן שהכול תקין מבחינת נתונים ודו"ח בלקר, ונגיד שגם אפשר לסגור על מחירון משוקלל במקסימום ובשאיפה אפילו פחות(הרכב נמכר מעל המחירון בדר"כ), יש סיבה טובה למה לא?  

פורסם

מכיר היטב אחד כזה. אין סיבה טובה למה לא. מולטימדיה בדגם הסטייל קצת מבולגנת, גם עוצמת המאוורר משום מה דרך המסך ( כל השאר בכפתורים פיזיים שזה יופי ), זה אם מחפשים משהו בכוח. אוטו חביב מאוד.

פורסם
לפני 1 דקה, רועי5 כתב:

מכיר היטב אחד כזה. אין סיבה טובה למה לא. מולטימדיה בדגם הסטייל קצת מבולגנת, גם עוצמת המאוורר משום מה דרך המסך ( כל השאר בכפתורים פיזיים שזה יופי ), זה אם מחפשים משהו בכוח. אוטו חביב מאוד.

הייתי מצפה שהמולטימדיה בסטייל תהיה אחת החוזקות של הדגם, למה מבולגנת? באמבישן עדיפה?

פורסם

קח בחשבון את אמינות הגיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...