Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחילת השבוע ''זכיתי'' להיות הנקניקיה בתאונת שרשרת.

רכב שהשתולל בכביש, גרם לתאונה מקדימה. רכבים בלמו כמובן, גם אני. בלמתי ועצרתי לפני הרכב שלפניי. הנהגת שמאחוריי לא הספיקה לבלום ונכנסה בי בחוזקה. כתוצאה מכך, נכנסתי ברכב שלפניי. (יש תיעוד ממצלמה אחורית של החלפת המסלולים של הרכב הפוגע והפגיעה עצמה, התיעוד נקטע מיד בפגיעה כי המטען יחד עם חצי רכב עפו מהמקום וזה מיד כיבה את המצלמה. המצלמה הקידמית לצערי, זזה במהלך היום בגלל צלון ולא שמתי לב שהיא מכוונת לדשבורד...)

ישבתי ברכב כמה דקות בלי לזוז , כל תכולת הרכב התבלגנה, המושבים מאחור נפתחו (רכב סטיישן) ואני חטפתי וויפלאש מהמכה מאחורה ומקדימה.

למקום הגיעה ניידת משטרה וגם שני אמבולנסים, מפתח אירוע משטרתי.

לאחר סיום האירוע, פיניתי את עצמי עצמאית למיון, שם עשו לי בדיקה כללית מאוד וצילומי רנטגן שיצאו תקינים.

נכון להיום, ארבעה ימים אחרי, יש לי כאבים הצוואר, בגב וביד שמאל ןקשיים להתכופף (או בעצם לחזור ממצב כפוף) וכן קושי להזיז תנועה מלאה את יד ימין.

היום אני אגש לרופא המשפחה לראות מה ניתן לעשות.

השאלה היא מה ההתנהלות מול ביטוח החובה במקרה של נזקי גוף?

אציין כי אני עצמאי שעובד פיזית וכמובן שמיום א' אני לא מסוגל לעבוד.....

 

בנוסף, הנהג מקדימה היה עם ביטוח וסגרנו בינינו פרטים. הנהגת מאחור ללא ביטוח, עם רכב לא שלה ונהגת חדשה.

מכייוון שהוזמנה משטרה (לא יודע מי הזמין) כל הפרטים נלקחו והוגשה תלונה על ת.ד.

היא מוכנה לשלם רק על הנזק מאחור וגם לתקן במקום שהיא תבחר למרות שהתאונה מקדימה באשמתה המלאה, בעוד שהמוסך שלי אמר שהנזק הכולל (קדימה ואחורה) הוא עילה להשבתה, מדובר בטויוטה ישנה, מחירי החלקים והעבודה גבוהים, המוסך במקרה גם מוסך הסדר של חברת הביטוח.

אני נוטה להפעיל ביטוח מקיף, למרות שאני יודע שזה יפגע בפרמיה שלי לשלוש שנים הבאות, מכיוון שאין סיכוי שהנהגת תשלם על כל הנזק.

 

דעתכם?

הנה, יישרתי קו עם כללי החתימה באתר....

פורסם (נערך)

נזקי גוף -אתה תובע את ביטוח החובה שלך. לרוב נעזרים בעורך דין לשם כך.הוא כבר יסביר לך את התהליך וינחה אותך.

נזקי רכב, אכן אתה תובע את הנהג שפגע בך והרכב לפנייך תובע אותך, כי אתה פגעת בו. פונים לחברת ביטוח שלך , מוסרים את כל הפרטים . ופועלים לפי ההנחיות שלה. בעקרון יש לך אשם תורם על אי שמירת מרחק מהרכב לפניך, לכן בהחלט ייתכן שזה יילקח בחשבון בעת התחשבנות בין חברות הביטוח

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)
לפני שעה, kangal כתב:

הנהגת מאחור ללא ביטוח, עם רכב לא שלה ונהגת חדשה.

מכייוון שהוזמנה משטרה (לא יודע מי הזמין) כל הפרטים נלקחו והוגשה תלונה על ת.ד.

היא מוכנה לשלם רק על הנזק מאחור וגם לתקן במקום שהיא תבחר למרות שהתאונה מקדימה באשמתה המלאה, בעוד שהמוסך שלי אמר שהנזק הכולל (קדימה ואחורה) הוא עילה להשבתה, מדובר בטויוטה ישנה, מחירי החלקים והעבודה גבוהים, המוסך במקרה גם מוסך הסדר של חברת הביטוח.

אני נוטה להפעיל ביטוח מקיף, למרות שאני יודע שזה יפגע בפרמיה שלי לשלוש שנים הבאות, מכיוון שאין סיכוי שהנהגת תשלם על כל הנזק.

 

דעתכם?

מניסיון שלי, 

הפעלתי ביטוח מקיף כשנהג נכנס ברכבי החונה. 

כל הממצאים שהיו, שלחתי לחברת הביטוח שתטפל בזה. 

 

מציע שתחפש מצלמות של העירייה שתיעדו את האירוע. אם יש אישור משטרה, תוכל להוציא את הסרטונים לפי תאריך/שעה וזה יהיה תיעוד נוסף. 

תרגיש טוב.

 

נ.ב גם נהגת חדשה, גם בלי ביטוח מקיף ו/או צד ג', וגם מתעקשת לתקן איפה שהיא בוחרת?  חוצפה!

 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

@fatboy1340 לפי התיאור לבחור אין אשם תורם. הוא עצר בזמן והרכב שמאחוריו דחף אותו לרכב שלפנים.

לא עניין פשוט להוכחה. האם בסרטון יש עדות למנגנון כזה, כמו שמיעת 2 מכות כשהראשונה מסונכרנת לפגיעה מאחור?

 

פות"ש: לגבי נזקי הגוף - מצא מרפאה שתטפל בך, הכיסוי הכספי ישולם על ידי ביטוח החובה שלך, על סמך דו"ח המשטרה. אגב, תקבל גם חשבון מבית החולים, תצטרך להמציא פרטי ביטוח ודו"ח משטרה (אני לא זוכר את כל הפרטים הטכניים) ובזה ייסגר החוב,לביה"ח.

 

לגבי הנזק לרכב - אתה יכול להפעילמאת הפוליסה שלך, השמאי יכתוב דו"ח ואם צריך ידאג להוריד את הרכב מהכביש. הבעיה היא זיהום העבר הביטוחי שלך. אפשרות אחרת היא להזמין שמאי שחכין דו"ח ולתבוע את הנהגת ובעל הרכב מאחור בעצמך, בתקווה שהתהליך ילך לטובתך.

 

וחשוב,מאוד - לתאם הכל עם סוכן הביטוח שלך למקרה שתשנה דעתך משך התהליך. ולדאוג לתיעוד מלא - להקליט כל שיחה, לשמור ולגבות כל סרטון, צילום, הקלטת שיחה וכו' בתיק מסודר ושמירה במחשב ובענן.

 

גם לנזקי הגוף דאג לתיק נפרד בו תשמור כל מסמך. דרוש דיסק של כל צילום, שכפל ותייק אותו, כי אם תגיע לתביעה כלשהי תצטרך לספק אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אינך אשם כלל. כמו שציינו מעלי הבעיה היא ההוכחה.

אם ברשותך הקלטה של 2 המכות (וניתן להבין כי עצרת לפני המכה הראשונה) הרי שהאשם הוא אך על הנהגת שמאחריך, גם אם הביטוח שלה טוען אחרת.

אם יש לך אורך רוח ועומק כיס, תוציא שמאות על הנזק (והרכב יושבת אם הנזק עולה על 60% מערכו במחירון לוי יצחק), ותבע את הנהגת.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...