Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי שעת טיסה - האם מישהו מגן עליי?

yaniv572

פוסטים מומלצים

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

בחברת ההשכרה.

לא מכיר שחברות ההשכרה עושות צד ג, אלא אם כן יש משהו מינימלי מהחוק.

נדמה לי שרק בארהב זה קיים, נקרא שם SLI. לא מוצא מקבילה באירופה.

שוב, לא מדבר על נזק לרכב ששכרתי אלא לרכב אחר או תשתית.

ושוב 2, מעולם לא שמתי לב לזה. והחברות ביטוח הישראליות מבצעות בכלל החזר השתתפות עצמית, שזה 2500יורו. שום דבר על צד ג בזמן נהיגה. כלומר צד ג שלהם, זה סוג של דרכתם למישהו על הרגל. הפלתם זקנה במעבר חצייה. אז או שאני מפספס משהו, או שיש פה בעייה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביטוח צד ג׳ חובה במדינות רבות ובכל מקרה הוא סטנדרטי. יוצאתֶמהכלל היא ארה״ב. הנה הסבר באתר אופרן

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, flytomars כתב:

תוסיף לזה אחוז בלתי נתפס של חרדים שתופסים סטוראג' כפול כי כמובן שהכובע גם צריך מזוודה, וכמובן שחייבים לאכול טונה (במקרה הטוב) או דג מסריח אחר (במקרים היותר נפוצים), נשמע שאני איזה גזען שונא חרדים - אין לי שום בעיה איתם, רק לא להיות סגור איתם בתא מעופף למשך 4 שעות

מה שאכלתי לידך היה מהפריט של הלאונג’ באל אל, כך שטענות (שוב) לאל על.

לפני 17 שעות, Derish כתב:

בחיי שאני לא מבין את הרדיפה הזאת אחרי החיסכון. רבאק, חצי מהמשתתפים בדיונים האלה הם בעלי עסקים ורופאים ואנשי הייטק - מה מוביל אנשים כאלה לשקול טיסה עם בלובירד או וויז? תשאירו את זה לחוטבי העצים ושואבי המים ותהנו מהעושר שבשבילו עבדתם כל השנים

התענוג הגדול ביותר זה לדסקס עם החילוני שיושב לידך (זה מהטונה) על מחיר הכרטיס: הוא לא מצליח להפנים בשום אופן איך אני שילמתי 300$ והוא 550$ על אותו הכרטיס והמקום. פתאום כל הסטראוטיפים על החרדים מהפורום הפוליטי מתגשמים מול עיניו.....

• מצחיק 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף פעם לא דנתי עם נוסע לידי בעלויות כרטיס הטיסה או המלון. לא מעניין כמה שילם ולא עניינו כמה אני שילמתי.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף פעם לא דנתי עם נוסע לידי בעלויות כרטיס הטיסה או המלון. לא מעניין כמה שילם ולא עניינו כמה אני שילמתי.

אתה לא יהודי מספיק. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאלה שמישהו אמר עליהם שהם שכחו מה זה להיות יהודים. יכול להיות שהוא התכוון לזה.

• מבאס 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 שעות, flytomars כתב:

החיסכון זו תופעת לוואי, תן לי וויז עשר פעמים על פני אל על (לא שעכשיו יש לי ברירה, כל הטיסות הקרובות שלי אל על)

טיסה קודמת שילמתי עוד על אקסטרה לג רום באל על - קיבלתי מקום ליד החלון כשיש אקסטרה רק לרגל אחת, רגל שניה תוסיף לזה אחוז בלתי נתפס של חרדים שתופסים סטוראג' כפול כי כמובן שהכובע גם צריך מזוודה, וכמובן שחייבים לאכול טונה (במקרה הטוב) או דג מסריח אחר (במקרים היותר נפוצים), נשמע שאני איזה גזען שונא חרדים - אין לי שום בעיה איתם, רק לא להיות סגור איתם בתא מעופף למשך 4 שעות :P

הזמנת טיסה שממריאה/נוחתת בשבת/יום טוב, פוטרת אותך מעונשו של זה

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 5 דקות, fatboy1340 כתב:

הזמנת טיסה שממריאה/נוחתת בשבת/יום טוב, פוטרת אותך מעונשו של זה

ברור, זה שיקול.

מצד שני כמו שכתבתי - השנה טסתי על טהרת האל-על אז זה לא משאיר לי אפשרות כזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין כמו לנחות שישי בערב/לילה.

יציאה זריזה יחסית ואין פקקים הביתה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין כמו לנחות שישי בערב/לילה.

יציאה זריזה יחסית ואין פקקים הביתה.

אופס...

גם אין רכבת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, sperial כתב:

גם אין רכבת.

אני תמיד משאיר רכב בשדה. מעדיף לשלם יותר ולא לחכות למונית או לרכבת ולהיגרר עם מזוודות.

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בדיוק להפך. שונא לנהוג בשעות מוזרות. מישהו מהמשפחה מקפיץ אותי לחוף הכרמל - 7 דקות כולל רמזורים, סוחב את המזוודות 30 מ' ויושב בניחותא במזגן, בלי העצבים של 2/6/20/1 וחיפוש חניה ב-15, או גרוע מזה - 26.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשיא העומס 60 דקות אני בנתבג בלי להטריד אף אחד שיבוא לקחת או להקפיץ אותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי המרחק מחיפה לנתב"ג כפול מהמרחק מאשקלון (120 לעומת 60 ק"מ). אני לא מכיר את מפת הפקקים שלך, את שלי די טוב.  הסתברות גבוהה להתקע ב-2 או 6 אחרי נתניה. גם בנהיגת לילה ההפרש במרחק הופך את הנהיגה לחיפה הרבה יותר קשה.

חוץ מזה, ההתנהלות מ\אל החניונים, עם השאטל שתדירותו לא מספקת, גוזלת לא מעט זמן.

אז לנסיעות של סופ"ש בהחלט אסע ברכב, כי אין תחב"צ. אבל באמצע השבוע? שום סיכוי.

אגב, בשבוע שעבר הייתי כמה ימים בלי רכב, גיליתי את נפלאות התחב"צ לעבודה. הבעיה היא שממקום המגורים שלי אני צריך לעשות backtracking עד לרכבת\מטרונית, מה שגורם בזבוז זמן שהופך את הנסיעה לארוכה מידי. אבל, מי יודע, אם התוכנית של מירי רגב תצא לפועל אולי בעוד 3 חודשים אתחיל לנסוע חינם והתחשיב ישתנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה ידוע לכם על הביצועים של ארקיע לאחרונה? אני שוקל להביא את אמא דריש לביקור בברצלונה ותוהה אם הם אמינים מספיק (בלי קשר לזה שאני אישית לא אוהב לטוס איתם).

מלבד החברות הישראליות אני רואה שגם vueling ו-bluebird טסות על הקו הזה, אבל יש לי נסיון גרוע עם שתיהן ולכן ההתלבטות היא בין ארקיע לאלעל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...