Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלפים CARS245

מעבר לפיתרון נפתר ע"י amosbmw,

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 1.6.2024 בשעה 22:13, שחר 1 כתב:

ההזמנות נשלחו בהפרש של פחות מ72 שעות אחת מהשניה?

שני חיישני חמצן הוזמנו בהפרש של דקה. טסו יחד, שוחררו יחד ונמסרו יחד.

הסיבה שהפרדתי אותם כי חישוב המשלוח היה פחות בנפרד - וחשבתי שאולי לא ייקחו מיסים ובאמת כך היה. 

בתאריך 1.6.2024 בשעה 22:19, מרק10 כתב:

האם חברת השילוח EMS גובה תשלומים נוספים ממך בארץ מעבר לעלות המשלוח ששילמת ?

מה שהכי מרגיז - לקח להם שבוע לחשב את זה. עיכוב הזוי לחלוטין. בדואר רגיל מחשבים תוך יום.

image.thumb.jpeg.cebad0d5b5664008374db8fc45398be6.jpeg

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, amosbmw כתב:

שני חיישני חמצן הוזמנו בהפרש של דקה. טסו יחד, שוחררו יחד ונמסרו יחד.

הסיבה שהפרדתי אותם כי חישוב המשלוח היה פחות בנפרד - וחשבתי שאולי לא ייקחו מיסים ובאמת כך היה. 

מה שהכי מרגיז - לקח להם שבוע לחשב את זה. עיכוב הזוי לחלוטין. בדואר רגיל מחשבים תוך יום.

image.thumb.jpeg.cebad0d5b5664008374db8fc45398be6.jpeg

מה הייתה העלות הכוללת של החלקים שהזמנת ?

לפני 29 דקות, ד ו ד כתב:

@amosbmwבסופו של סיפור  מסקרן כמה חסכת ברכישה הזו.  השילוח ב EMS זו בחירה שלך, או קביעה של המוכר.

שירות המשלוחים של EMS הוא הכי זול כאשר לא ניתן לשלוח בדואר רגיל כלומר אתה יכול לבחור בין EMS/UPS/פדקס.

מנסיוני גם על חלקים שגובים עליהם מיסים עדיין זה יצא לך יותר זול ב-50 אחוז לפחות.

רכישת חלקים מקורים של VAG בארץ עולים פי 5 וגם יותר מהמחיר שלהם באתר CAR245.

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 36 דקות, מרק10 כתב:

מה הייתה העלות הכוללת של החלקים שהזמנת ?

אם אתה שואל על החבילה הזאת שהגיעה בEMS, אז זה יצא 1770 שח הסחורה המשלוח והמיסים. 4 משולשים LEMFÖRDER לסרן קדמי.

אם אתה שואל כמה עולים כל חלקי הרכב שאני מזמין, אין לזה סוף ואני לא רוצה לחשב בכלל. אשתי תזרוק אותי מהבית.

לפני כשעה, ד ו ד כתב:

בסופו של סיפור  מסקרן כמה חסכת ברכישה הזו.  השילוח ב EMS זו בחירה שלך, או קביעה של המוכר.

חסכתי לעומת מה? אני לא מכיר ספקים ישראלים שמחזיקים את המוצרים שאני מחפש, ובטח לא כאלה שיש להם אתרי אינטרנט.

אני משווה בין אתרים מלטביה, גרמניה וארה"ב.

אני קונה הכל מחו"ל חוץ משמנים, צלחות בלימה וצמיגים. וגם את שלושת אלה הבאתי מידי פעם מחו"ל.

בהזמנה הזאת סוג של אי אפשר לבחור דואר רגיל. אבל אם הייתי קונה כל משולש בנפרד אז הייתי מצליח. אבל לא היתה לי סבלנות לזה.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, ד ו ד כתב:

מסקרן כמה חסכת ברכישה הזו

חוסכים לא מעט, אבל לפעמים זה לא רק החיסכון, אלא חוסר יכולת להשיג את החלק בארץ,

קבל השוואה לאחת ההזמנות שביצעתי מהאתר:

image.thumb.png.38f3534d6f890b6175b6463a1d9a5a77.png

לא להיבהל, AIR FILTER הכוונה לכל קופסת האוויר של פילטר האוויר (היה אצלי סדק) ואפילו הפתיעו וזה הגיע עם פילטר אוויר חדש מקורי.

208$ לכל חלק (מקורי של וולוו) +23$ משלוח

440$ = היום זה 1560 שקל

לא זוכר כמה שילמתי מס, אבל זה אמור להיות עוד כמה מאות

בוא נראה כמה מאיר רוצה על החלקים האלה (שהוא לא מחזיק במלאי בכלל):

image.thumb.png.67baa50cee56c888aa2f5bcec962d7d6.png

image.thumb.png.93520cc888960f8c39e76f2f9182adef.png

כמעט 2800 שקל, בלי משלוח

ושוב, דחפו אותי לזה, הייתי מוכן לשלם יותר על הנוחות שזה פה בארץ וזמין,

שלחתי חבר מהעבודה שגר ליד מוסך מורשה של וולוו וביקשתי ממנו שייקנה לי מהם קויל, סירבו למכור לו, רק מי שמטפל אצלהם מקבל גישה למחסן.

image.png

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)

תשובה @amosbmw אני נוהג תמיד להשוות עליות  רכישה בארץ לעומת חול, כמה שזה מפתיע  היו מקרים שההפרשים  הקטנים הצדיקו קנייה מקומית. לפעמים מרכיב הדחיפות  בהשגת החלק נכנס למשוואה ואני מקבל החלטה בהתאם. בדרך כלל הרכישות בחול ועד היום לא היו בעיות.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

תחזוקת מנע עוזרת להפחית משמעותית את הצורך בפתרונות דחופים,

הרכב עבר יישור קו מאסיבי לאחר הרכישה ומאז אני קשוב לכל רחש ורעידה,

מצאתי קרע קטנצ'יק בגומי של אחד הבול-ג'וינטים ממוטות הקישור - מיד הזמנתי חדשים

הקופסת פילטר אוויר שהזמנתי מעלה, יש סדק בהברגה של אחד הברגים של המכסה, נשאר רווח פיצפון שמאפשר לראות קצת מהמסגרת של הפילטר - קונה חדש, לא מחכה לאסון

חיישן מפלס גובה שמן, אפשר לחיות גם בלעדיו, מעל מאה שנה אנשים בודקים שמן ידנית, אפשר פשוט לנתק את הקונקטור של החיישן והוא מפסיק לתת התראות שגויות (החיישן שלי היה תקול) - קונה חדש מקורי

פעמיים הלך לי קויל, בהפרש זמן גדול יחסית, בפעם השנייה שזה קרה כבר הזמנתי 6 קוילים, 2 תמיד באוטו יחד עם כלים ועוד 4 בבית לחירום

אני יכול להמשיך, אבל מסתבר שאני צריך לעשות עוד דברים בחיים 😁

כבר חתמתי...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי חבילה שהזמנתי תוך 3 שבועות. הזמנתי שני מסנני שמן שונים וסט רפידות קדמיות לפיג'ו מתוצרת MEYLE גרמנית. 
קצת חששתי שהכיתוב בפתק המשלוח על בלמים יגרום לבעיות בתור חלק בטיחותי המצריך אישור.

אינני יודע אם זה במקרה או במכוון אבל בלי שכלל ביקשתי הכיתוב של האתר בפירוט המשלוח היה כללי לגמרי ובעוד שבשורות המסננים התיאור היה מדויק לגמרי בתיאור הבלמים

רק הופיע :"  .......MEY-025'

20240626_103146.jpg

20240626_124303.jpg

20240626_124310.jpg

• אהבתי 2
פורסם

אני קונה ב CARS245 דיי הרבה ופעם ראשונה שאני נתקל בבעיה ואני סופר מאוכזב.

למי שיש רכב של PSA מהעשור האחרון יודע שהסנן אויר למזגן מורכב מ-2 יחידות מלבניות קטנות. כתוצאה משיקולים של מקום\תיכנון\וכו' היצרן פיצל את המסנן אויר למזגן ל-2 חתיכות שנכנסות דרך פתח צר ו"יושבות" אחת על השניה.

בעבר קניתי מהם סננים של VALEO (עם פחם) שהיו VFM נדיר. הסנן הגיע בקופסת קרטון ובפנים 2 יחידות. לציין שאצל כל היצרנים התחליפיים (לרבות המקורי כמובן) ברור לכם ש"סנן אויר למזגן" הוא 2 יחידות מלבניות. אין פה בכלל עניין של ויכוח או שאלה.

הזמנתי במשלוח האחרון 3 סטים של VEMO. זה היה במטרה לבדוק איך הם כי הם הכי זולים (כמו ה VALEO שכבר לא במלאי והיה פשוט מעולה !!! יותר מה VEMO ) אחד לברלינגו, אחד ל 3008 ואחד נוסף לטיפול הבא.
במקום 3 סטים הגיעו 3 יחידות בודדות.

טו מייק אלונג סטורי שורט, הם לא מוכנים לשלוח עוד 3 יחידות בשביל להשלים את הסטים וטוענים שהתיאור של המוצר שגוי (רשום בתיאור תכולת החלק\מק"ט\וכו' : PAIR = זוג).
מוכנים לזכות אותי על 50% (זאת אומר להשאיר אותי עם סט וחצי, שלמעשה רק עם 2 יחידות אני יכול לעשות פילטר אחד, ולמעשה "חצי פילטר" לשלם עליו ולזרוק לפח).

מעבר לעובדה שהם לא מוכנים לשלוח את מה שחסר, הדבר הכי מעצבן זה העיקביות שלהם והאמונה בשקר (!!!!) שהפילטר אומנם מכיל 2 יחידות אבל המחיר באתר הוא ליחידה בודדת אחת !!! כאילו, יש מישהו שמחליף חצי פילטר ? הרי היצרן בעצמו (VEMO) וגם היצרנים אחרים, כולם עוטפים 2 יחידות באריזה אחת (ולא משיקולי נוחות או שינוע !!!) ואין בשום מקרה מכירה של יחידה בודדת (חצי פילטר) אלא תמיד זוג.

לציין שלאורך כל ההתכתבויות גיליתי סבלנות רבה ואמרתי: קורה לפעמים שקורות טעויות...אולי עובד חדש, אולי טעות אנוש. אפשר לתקן הכל, זה קורה. תשלחו לי בבקשה את 3 היחידות הנותרות. לצערי, נתקלתי בקיר בטון !

כמו ישראלי טוב, לא ויתרתי ובמייל האחרון (אתמול בערב) דרשתי "שיחת מנהל" בוואטסאפ (Voice call) עם האחראי על החנות. עכשיו נותר לחכות ולראות אם הם יתייחסו לדרישה או לא.

שורה תחתונה - מאוד מאוכזב (האכזבה היא מזה שאני קונה שם הרבה, מרוצה מהמוצרים, אבל השירות במקרים כאלה מוציא לך את החשק). לא הייתי מייחס לזה חשיבות ומתאכזב אם היו אלטרנטיבות אחרות שהיו גורמות לי לשכוח אותם מהר, וזה מבאס מאוד.

איציק

• מבאס 4

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

בהחלט מאכזב,

לצערי שירות סביר,שלא לדבר על שירות טוב,

נהיה משהו שפשוט הולך ונכחד בהרבה מקומות.

ואכן בהעדר אלטרנטיבה הולמת מבחינת עלות תועלת,

הזמנה מהם היא סוג של רולטה קטנה מתברר(חבר  גם קיבל לא בדיוק את מה שהזמין באחת ההזמנות שלו).

עריכה אחרונה על ידי Gauss
  • אהבתי 1
פורסם

@Gauss כנראה שאתה צודק, ולמרות זאת - כמעט כ-30 הזמנות כבר מאחוריי.

לא היו בעיות אף פעם - ובתור נותן שירות מהסוג הזה אתה תמיד מסתכל גם על העיקביות של הלקוח (בדיוק כמו במוסך) גם אם הלקוח שלך לפעמים קצת טועה.
כשהלקוח קליינט קבוע שלך, אתה יודע (וצריך) לצאת מחוץ לקופסא, אתה מבין בתור נותן שירות שהוא לא בא לעקוץ אותך.

התחלתי לקנות מהם בעקביות לפני קצת יותר משנה וחצי, כמעט שנתיים (הרבעון האחרון של 2022). המאסה הרצינית 2023-2024. הזמנתי גם לעצמי אבל גם עזרתי לחברים (הזמנתי עבורם) חלקים מכל הסוגים. בממוצע הזמנה אחת לחודש, אפילו יותר.

מעבר לעניין העקביות יש גם את עניין היושרה: אתה רואה שזה קיט. סט. זוג. PAIR. איך שלא תקרא לזה. מה הבעיה להגיד טעיתי, סליחה, ולשלוח 3 יחידות ? 
האם שווה לך לאבד קליינט שאתה מרוויח עליו בגלל טעות שלך שתעלה לך במקרה הרע כמה דולרים ? (הפגיעה שלך היא כמה דולרים על המשלוח, לא על המוצר. אני שילמתי על סטים, לא על בודד).

שים לב לנוכלות -
באתר של VEMO המק"ט לקיט הזה (V22-31-5001) מכיל תמונה של 2 הסננים.

מה עשו הנוכלים(?):

מחקו מהתמונה סנן אחד ופירסמו בחנות (כרגע "לא במלאי") את אותו המק"ט אבל עם סנן אחד - כאילו רומזים לך "אתה צריך לקנות 2 חבוב".

https://cars245.com/en/item/vemo-V22315001-filter-interior-air/

https://vierol-shop.de/en/product/V22-31-5001?search_id=e83cc51b0d4845b69965c5d0d74c250f

אל תחשוב שאני פראייר, פניתי גם ל VEMO במייל עם נושא התרמית הזו.

איציק

תמונה של WhatsApp‏ 2024-06-26 בשעה 19.23.52_a35b027d.jpg

תמונה של WhatsApp‏ 2024-06-28 בשעה 10.53.18_da64cf05.jpg

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

הצדק איתך,

ולכן זה רק יותר מתסכל,

לא ברור מה מוביל עסקים בהתנהלות קצרת רואים כזו..

אני מנחש שהמקרה שלך "טופל" על ידי "פועל פשוט" ולא מישהו עם סמכות ניהולית אמיתית, כי זה הרי  ממש בסיסי להבין שעדיף להם לא להפסיד לקוח משלם עקבי במקרה כזה.

מנגד אולי עלה להם השתן לראש בגלל שהם יודעים שמבחינת מחיר הם הרף התחתון, ולכן הם התחילו להרשות לעצמם לזרוק בנושא השירות.

מעניין איך השיחת מנהל תתפתח.

עריכה אחרונה על ידי Gauss

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...