Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים בכביש משובש,מזדה 3 2016 האצ'בק ספורט

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Tom_22,

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 6.3.2025 בשעה 17:14, דור-ל כתב:

זה מגן חתולים, PE1118766 מקט שלו

:rofl:

לדעתי השם הוא לכאורה מגן של חיישן ממיר קטליטי, ובאנגלית Catalytic Converter או בקיצור Cat. למרות שלא רואה ממש קשר למיקום מתחת למתלה האחורי 🤔

בתמונה שצירפת יש 3 ברגים שמחזיקים אותו במקום.

אולי הם רק לא כל כך נגישים ונמצאים מאחורי חלקי מתלה.

לא ממש מצאתי הסבר ספציפי לגביו, אבל לא עברתי על כל הדפים שם, רק אלו שנגעו למתלה אחורי ומערכת פליטה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש כיוון יותר סביר ולאחר שראיתי כמה סרטונים ביוטיוב שמציגים את המצב הכי קרוב לרעשים שאני שומע,האיזור זה המתלים האחוריים שהחלקים הפוטנציאלים הם מוטות מייצבים(50 שקל חליפי באוטומודיעין שבחולון)בושינג שחוק,או אם יש תפוח אחורי במתלה,המכונאי יבדוק חופשים מחר,יעדכן.

אחרי הרעשי תקתוק מהקליפרים שניפתרו,יש רעשים נוספים בירידה ממדרכה או ירידה מפס האטה,כנראה תותבים קדמיים או בושינגים ממה שאני מבין מהסרטונים שעברתי עליהם לאחרונה

יעדכן בהמשך

מתלים אחוריים.jpg

צילום מסך 2025-03-17 203751.jpg

m7kj.jpg
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 10.3.2025 בשעה 14:45, Tom_22 כתב:

:rofl:

לדעתי השם הוא לכאורה מגן של חיישן ממיר קטליטי, ובאנגלית Catalytic Converter או בקיצור Cat. למרות שלא רואה ממש קשר למיקום מתחת למתלה האחורי 🤔

בתמונה שצירפת יש 3 ברגים שמחזיקים אותו במקום.

אולי הם רק לא כל כך נגישים ונמצאים מאחורי חלקי מתלה.

לא ממש מצאתי הסבר ספציפי לגביו, אבל לא עברתי על כל הדפים שם, רק אלו שנגעו למתלה אחורי ומערכת פליטה.

בשעה טובה ומוצלחת אני מעדכן שהתקתוקים מאחורה הסתיימו גם,בולם אחורי מרעיש של בילשטיין הוחלף לאחר 30 אלף קילומטרים,גם התושבת בולם הוחלפה לחליפית,בדיעבד הייתי ממליץ לקנות חדשה מקורית.

שמתי בולמים אחוריים של מונרו ותושבת בולם אחורית חליפית,מצרף את התמונות של התושבת כולל המק"ט,חשוב לסגור את הבולם לתושבת כמו שרואים בתמונה ולסגור חזק.

20241219_083427.jpg

20241219_083439.jpg

תמונה של WhatsApp‏ 2025-03-24 בשעה 20.25.17_5c38a5f7.jpg

• אהבתי 2
m7kj.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...