Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים בכביש משובש,מזדה 3 2016 האצ'בק ספורט

דור-ל
מעבר לפיתרון נפתר ע"י Tom_22,

פוסטים מומלצים

בתאריך 26.12.2024 בשעה 20:43, Tom_22 כתב:

לא נראה שחסר דבר.

התושבת בולם כולל גומי/כרית מגיעה יחד עם הבולם להבנתי, במק"ט המקורי. למרות שניתן לרכוש בנפרד תושבת תחליפית.

לגבי רעשים, כל חלק פלסטיק, כל קליפס, כל חיווט, כל חלק חופשי בצורה כזה או אחרת יכול לייצר רעש וזמזומים כאלו ואחרים. כולל מתחת לרכב (למשל מגינים למיניהם). זו משימה לא פשוטה לעיתים לאתר נקודתית רעש כזה או אחר. 🤷‍♂️

חלק מרעשי התקתוק והנקישות מגיעים ממצב שהרפידות לא יושבות במקום שלהם כמו שצריך,כנראה בלאי גבוהה,יש מצב שלאחר מכן מסתיים בשעה טובה הסיפור 

Screenshot_20250106_115009_Samsung Internet.jpg

• מעניין 1
m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 20.11.2024 בשעה 11:36, Matan1515 כתב:

אהלן דור,

אני גם הגבתי כאן לשרשור.. יש לי רעשים כאלה מוזרים - מאזדה 3 ספורט סדאן 4 דלתות. לא יודע אם זה בוודאות אותו רעש. הכל התחיל מאז שהוחלף משולש ימין

במוסך עברו על כל האוטו קומפלט אומר שאין חופשים והכל תקין. אפילו החליפו שוב את אחד המוטות מייצבים שחשדו בו.

אני עוקב בהדיקות אחרי השרשורים והתופעות שאתה מתאר, אתה גם נראה לי בן אדם שהוא טכני ויודע לאן לגשת.

הרעשים קצת הזכירו את הרעש שהעלת בסרטון עם הרדיאטור הקודם.. אתה אומר שחיזקת וסגרת את הפינה.

במה אתה חושד כרגע?

אפשר לאמר שהסתיימה הבעיה אצלי בשעה טובה,תעקוב אחרי ההודעות האחרונות מאיפה היה מקור הרעש ברכב שלי ותנסה לבד לדפוק על הגלגל עם הרגל לוודא שהרפידות לא זזות אצלך בתוך הקליפר ואז בכביש לא חלק הם רוקדות ומרעישות,צירפתי מקט שאולי יהיה ניתן להשיג מאתרים בחוץ לארץ בזול יותר,תודה לכולכם במיוחד לטום התותח על.

20250107_092022.jpg

• אהבתי 1
m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, NTZSV כתב:

הרפידות אצלך ברכב היו מורכבות בלי פחיות?

יאפ,אין אמונה מבחינתי באף אחד שעובד על הרכב במיוחד במורשים שפותרים בעיה אחת ועושים בעיה אחרת כדי להמשיך להתפרנס,לי נתן המוסכניק הקודם להחליף כמה חלקים בישביל שהוא יעשה כסף על חשבון הגב שלי ובחר לא לקחת אחריות ולהעביר אותה הלאה,כמובן שהוא פוטר.

• אהבתי 1
m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 שעות, דור-ל כתב:

אפשר לאמר שהסתיימה הבעיה אצלי בשעה טובה,תעקוב אחרי ההודעות האחרונות מאיפה היה מקור הרעש ברכב שלי ותנסה לבד לדפוק על הגלגל עם הרגל לוודא שהרפידות לא זזות אצלך בתוך הקליפר ואז בכביש לא חלק הם רוקדות ומרעישות,צירפתי מקט שאולי יהיה ניתן להשיג מאתרים בחוץ לארץ בזול יותר,תודה לכולכם במיוחד לטום התותח על.

20250107_092022.jpg

היי

ראיתי את השרשור שלך גם בפייסבוק, הרעשים אצלי לא מגיעים מאיזור הקליפרים. יותר מורגשים בכביש משובש, מעביר ממדרכה לכביש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, Matan1515 כתב:

היי

ראיתי את השרשור שלך גם בפייסבוק, הרעשים אצלי לא מגיעים מאיזור הקליפרים. יותר מורגשים בכביש משובש, מעביר ממדרכה לכביש

כשאתה מסובב את ההגה גם בעמידה אתה שומע את הרעשים?
למשל ברצפה כמו שיש בחניונים של הקניונים?

m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 38 דקות, Matan1515 כתב:

לא

ידוע לך אם הוחלף ומתי מוטות מייצבים?,אם אתה מהמרכז דבר איתי בפרטי נוכל לתאם נעשה סיבוב ואנסה לעזור מה שאוכל כדי להבין מאיפה זה מגיע

m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 27 דקות, דור-ל כתב:

ידוע לך אם הוחלף ומתי מוטות מייצבים?,אם אתה מהמרכז דבר איתי בפרטי נוכל לתאם נעשה סיבוב ואנסה לעזור מה שאוכל כדי להבין מאיפה זה מגיע

הוחלפו לפני שנה, הכל עבד טוב

עד שאישתי נסעה באוטו כנראה עלתה על בור, גלגל ימין קיבל חופשים, הרכב נשכל בטסט והוחלף משולש ימין.

מאז יש קרקושים. חזרתי למוסך הפכו את כל הרכב חיזקו איזה מגן או משהו מצד ימין שהיה מקרין לצד שמאל.. הרעש לא נפתר ב100% אומנם, אבל עד עכשיו חזר.

שבוע הבא קבעתי לעשות טיפול 15K, ננסה להמשיך לאתר משם.

לזהות חופשים מהמשולשים ומוטות מייצבים זה שחור או לבן, אין אפור. מנענעים ורואים אם יש..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.1.2025 בשעה 16:17, Matan1515 כתב:

הוחלפו לפני שנה, הכל עבד טוב

עד שאישתי נסעה באוטו כנראה עלתה על בור, גלגל ימין קיבל חופשים, הרכב נשכל בטסט והוחלף משולש ימין.

מאז יש קרקושים. חזרתי למוסך הפכו את כל הרכב חיזקו איזה מגן או משהו מצד ימין שהיה מקרין לצד שמאל.. הרעש לא נפתר ב100% אומנם, אבל עד עכשיו חזר.

שבוע הבא קבעתי לעשות טיפול 15K, ננסה להמשיך לאתר משם.

לזהות חופשים מהמשולשים ומוטות מייצבים זה שחור או לבן, אין אפור. מנענעים ורואים אם יש..

הלוואי שאתה מטפל אצל בעל מקצוע אמין שרוצה באמת לפתור לך את הבעיה באמת ולא עושה ראש קטן,נישמח לעדכון

m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר תקופה שאני רואה סרטונים של המוסך הזה - סיטי קאר בירכא..

מעלים את הרכב על לפיט מיוחד שמטלטל את הרכב בעמידה וחושף רעשים אותם קשר לאתר בנסיעה.

מקווה שיעזור..

Screenshot_20250111_105437_TikTok.jpg

Mazda CX5

Škoda FABIA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 שעות, LEGACY 1.8 כתב:

כבר תקופה שאני רואה סרטונים של המוסך הזה - סיטי קאר בירכא..

מעלים את הרכב על לפיט מיוחד שמטלטל את הרכב בעמידה וחושף רעשים אותם קשר לאתר בנסיעה.

מקווה שיעזור..

Screenshot_20250111_105437_TikTok.jpg

הייתי אצלהם,האבחנה שלהם לא הייתה אפילו קרובה לפתרון שמצאתי בעצמי.

m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...