Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, דובצע כתב:

אז היום טיפסתי למנוף-איזה 50 מטר בסולמות ישרים-טיפוס קשוח

קושרים לי 3 באלות כדי להעביר אותם על הגג באלה של שומשום קיבלה שפיץ מהקוצי ברזל ונישפכה

ואז הבן זונה קושר לי 3 באלות עם פסולת בניה ואומר לי תוציא מהבניין (גובה של 4/5 קומות) אל המכולה שעל הכביש-מחוץ לאתר אמרתי לו תעשה מה שאתה רוצה אני לא מרים לשם. אמר לי רד מהמנוף ניגמר היום שלך-שתיתי קפה וזזתי

מה שכן שלח לי את כול המוסמכים של המנוף אז נשים פה פעם אחת כדי לדעת את כול המיסמכים 

5c76c0cd-bd87-4c53-bf42-8b586fe023ce.jpeg

3a9e79f3-ebf9-4bee-92b8-4a56accc13ad.jpeg

בדף השני מפורטים אביזרי ההרמה שעברו טסט

שימו לב להערה של הטסטר לרוקן מכולות פסולת במכולה שעל הכביש לאט ולהרחיק אנשים-אז ללכת לשם עם באלות????

IMG_7082.jpeg

f4f3b8e5-c70d-4b3c-8fb4-678fa7d02d17.jpeg

אישור תיקונים

f9561e4b-531e-4810-8464-6cb093644f2f.jpeg

אישור לביסוס הקרקע שבה נישתל העגורן

1b362267-3c1f-4fb7-b0e0-4e8d550977b1.jpeg

ביטוח

3869ad51-a508-4a7d-b3e8-5f711132357e.jpeg

רשיון

IMG_7083.png

ואחרון אישור חשמלאי

איך אני אוהב אנשים כמוך... עושים מה שצריך ולא מסתכנים עם דברים מוזרים בגלל שמפחדים מהבוס. תותח!

מגניב שכל המסמכים האלו הם אחוזים בודדים מכל מה שנכנס לפנקס הכללי אצל מנהל העבודה

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עדיין רוצה להבין מה זה עניבן... 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 12 דקות, ברווז כתב:

עניבן

האיש שקושר עניבות למנוף

https://www.cleo.co.il/איתות-ועניבנות/

https://www.osh.org.il/heb/questionlobby/weekanswer,271/

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תודה. :mm_yeah:

איך יודעים לפי איזו אופנה לבחור את העניבה? 

והאם הוא מוסמך לשים גם עניבה על ג'ירפות? 

כי באופן מפתיע, יש לי שאלות המשך:

People Can't Agree Whether Giraffes Wear Their Ties At The ...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 18 דקות, zaf כתב:

האיש שקושר עניבות למנוף

IMG_7087.png

כול אביזר הרמה שמתפצל ניקרא מענב 

בקורס שאלתי למה זה לא ניקרא מענף מלשון פיצול ענפים-אמרו לי זה כמו עניבה. שויין

העניין שצריך לדעת כי למשל 2 שרשראות כדי להרים חבילת ברזל נהיה פיסוק בינהם אם הפיסוק מעל 90 מעלות עד 120 זה מוריד מחישוב העומס המותר-פיסוק מעל 120 מעלות אסור להרים. ועוד דוגמאות דומות אז האתת צריך לישלוט בדברים האלה 

IMG_7088.png

• מעניין 1
פורסם
לפני 9 שעות, דובצע כתב:

אז הבן זונה קושר לי 3 באלות עם פסולת בניה ואומר לי תוציא מהבניין (גובה של 4/5 קומות) אל המכולה שעל הכביש-מחוץ לאתר אמרתי לו תעשה מה שאתה רוצה אני לא מרים לשם. אמר לי רד מהמנוף ניגמר היום שלך-שתיתי קפה וזזתי

תגיד, זה מתנקם בך בצורה כלשהי או בשלב כלשהו? אני שואל בעיקר מתוך דאגה לך, ומוריד בפניך את הכובע על ההתמדה ושמירה על הבטיחות

יום טוב גם לך

פורסם
לפני שעתיים, asix כתב:

הרישיון הזה לא בתוקף!

לא הסתכלתי באמת. מה שנוגע לי זה ליראות את התסקיר והטסטר נתן אישור לחצי שנה אז כניראה שיש עוד מסמך כזה מעודכן שלא הגיע אלי

פורסם

https://www.gov.il/he/pages/construction-responsibility

אושרו תקנות משרד העבודה להרחבת האחריות לבעלי תפקידים באתרי בנייה
מדובר בהישג היסטורי לבטיחות העובדים באתרי בנייה בישראל.
סוג:
הודעות לעיתונות
נושא:
בטיחות ובריאות תעסוקתית
נושא משני:
בטיחות בעבודה
תאריך פרסום:
10.09.2025

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הפרה של התקנות על ידי בעלי התפקידים תהווה הפרה בתחום המנהלי והפלילי באופן מלא. בנוסף התקנות כוללות חובה בתכניות בטיחות בכל סוגי האתרים, קטנים או גדולים ודגשים חדשים בנוגע לפיגומים, תכניות הנדסיות ועוד.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, Igalz כתב:

תגיד, זה מתנקם בך בצורה כלשהי או בשלב כלשהו? אני שואל בעיקר מתוך דאגה לך, ומוריד בפניך את הכובע על ההתמדה ושמירה על הבטיחות

כן-אם היה לי אתר נורמלי הייתי חיי נורמלי יודע למה לצפות

עכשיו אני בגלות עד שאני ימצא אתר נורמלי-מצד חברת כוח אדם זה נקודות לא טובות כי אני לא עושה להם שקט 

מצד הסדר יום הכול מתבלגן

אבל אני לא מפחד כול החיים אני עושה את מה שאני ולא מסתכל על מחירים

המזל שאני רווק. אם הייתי בעל משפחה לחוץ לכסף זה היה בעיה אמיתית

לפני 5 דקות, zaf כתב:

הפרה של התקנות על ידי בעלי התפקידים תהווה הפרה בתחום המנהלי והפלילי באופן מלא. בנוסף התקנות כוללות חובה בתכניות בטיחות בכל סוגי האתרים, קטנים או גדולים ודגשים חדשים בנוגע לפיגומים, תכניות הנדסיות ועוד.

בגדול הקלטה שלו מחייב אותי לעשות עברות זה תביעה של איזה 50.000 ש״ח. אבל בגלל שהוא לא המעסיק שלי אלא החברת כוח אדם אני לא יכול ליתבוע 

מה אני יגיד נישאר לי 8 חודשי התחייבות ואז אני יחשב מסלול מחדש

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 35 דקות, דובצע כתב:

כן-אם היה לי אתר נורמלי הייתי חיי נורמלי יודע למה לצפות

עכשיו אני בגלות עד שאני ימצא אתר נורמלי-מצד חברת כוח אדם זה נקודות לא טובות כי אני לא עושה להם שקט 

מצד הסדר יום הכול מתבלגן

אבל אני לא מפחד כול החיים אני עושה את מה שאני ולא מסתכל על מחירים

המזל שאני רווק. אם הייתי בעל משפחה לחוץ לכסף זה היה בעיה אמיתית

בגדול הקלטה שלו מחייב אותי לעשות עברות זה תביעה של איזה 50.000 ש״ח. אבל בגלל שהוא לא המעסיק שלי אלא החברת כוח אדם אני לא יכול ליתבוע 

מה אני יגיד נישאר לי 8 חודשי התחייבות ואז אני יחשב מסלול מחדש

המרצה בנושא בטיחית סיפר לנו על בחורה שהייתה מפעילת עגורן צריח, היה יום גשום ושגרירי מאד עם ראות לקויה, מנהל העבודה חייב אותה להרים טפסות מתועשות והיא התעקשה שלא בגלל מזג האוויר.

הוא שלח אותה לבית לעונש או משהו כזה והיא הגישה תביעה משפטית, לא רק שהיא נשארה בעבודה אלא היא גם קיבלה 90 אלף שקלים.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, cohen motor 377 כתב:

המרצה בנושא בטיחית סיפר לנו על בחורה שהייתה מפעילת עגורן צריח, היה יום גשום ושגרירי מאד עם ראות לקויה, מנהל העבודה חייב אותה להרים טפסות מתועשות והיא התעקשה שלא בגלל מזג האוויר.

הוא שלח אותה לבית לעונש או משהו כזה והיא הגישה תביעה משפטית, לא רק שהיא נשארה בעבודה אלא היא גם קיבלה 90 אלף שקלים.

אז או שהיא הייתה מועסקת ישירה או שהיא תבעה את הכוח אדם

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • מעניין 1

• תוכן חדש...