Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"רוכב אדום "

או איך שזה לא נקרא או נשמע

כאשר יעבור חוק הספורט המוטורי הוא לא יהיה חוק רק למירוצי ראלי אלא חוק ספורט מוטורי ואם מירוצי דראג נכללים בהגדרה הזו והם נכללים אזי יהיה מותר לך לעשות מירוצים כאלו בהנחה כמובן שתעמוד בתקנון הספורט המוטורי

אני חושב שאתה ממהר להסיק מסקנות ולהאשים סתם

דני לוי מייצג אינטרס של נהגי הראלי שממנו נרוויח כולנו

תאמין לי הוא עושה עבודת קודש ולא היית רוצה להחליף אותו לשנייה

טוב אולי רק לשניות שהוא נוהג באימפרזה שלו

יום טוב

זהו בדיוק העניין,לאחר שיעבור חוק הספורט המוטורי (ולא חוק הראלי כי אין דבר כזה)

יהיה אפשר לפרש את החוק לאלף פרושים מפני שיהיה על מה להיתבסס...על החוק,

אבל בינתיים במקום לטחון מים ולתת פול גז בניוטרל,אולי תחשבו איך לעזור

ולתרום להגיע לחוק...מה אתם אומרים?!?!

קובי כהן

• תגובות 281
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"טרמפיסט דמגוג" .... ?

מה אני יכול לענות לזה. ואתם עוד קוראים לי חצוף.

שוב אני אומר, אתה לא מכיר אותי ואתה לא יודע מה עשיתי ולא עשיתי לקידום הספורט המוטורי בארץ.

זה שאין לי את הקשרים שלכם בעיתונות בכנסת או WHATEVER , ואתה לא שמעתה מעולם על מעשי, לא אומר שלא עשיתי כלום.

בדרכי שלי עשיתי את מה שחשבתי שיהיה נכון ויכלתי.

אתה מדבר על תערוכה גדולה של כלי רכב, אבל על מה שאתה מדבר, אני עשיתי עוד מזמן מזמן.

אני לבד, ארגנתי את המפגש הגדול שהיה בביג. מפגש שכלל נציגות של כל המועדונים בארץ.

כולם (אולי חוץ מנהגי הראלי), היו שם.

זה שהתקשורת שהוזמנה למקום - ערוץ 10 - דפקה ברז ביום האירוע, זה משהו אחר.

הם אמנם דפקו ברז אז, אבל בהחלט חזרו אלי לעזרה לגבי כתבה שהכינו לתכנית של רינו צרור, שהראתה את ההשתוללות המיותרת של צעירים ברחובות, בהעדר מקומות מסודרים לעיסוק ב"ספורט מוטורי".

אני לרגע לא השוואתי את מה שאני עשיתי למה שאתה עשיתה.

אם זה מה שהבנתה ממה שרשמתי, אז כנראה שאתה סובל מרגשי נחיתות וכמוך אדון 205.

לא אמרתי שאתה מארגן הפגנה, ושוב אתה חוזר על זה.

למעשה, אם תקרא את ההודעה שלי, אתה תראה שאני רק שאלתי שאלות ולא ציינתי עובדות.

שאלתי שאלות אדון 205, שאלות שאני מבקש לקבל עליהם תשובה ממישהו שמבקש בצורה כזאת או אחרת את תמיכתי לנושא שהוא מנסה לקדם.

אם אתה לא מוכן לענות לי, אז לפחות אל תבוא אלי בטענות שאני שואל.

בכל מקרה, אם זה היחס שאני מקבל ממכם, לשאלות לגיטימיות ששאלתי, היום , אז איזה יחס אני יקבל כשאני יבוא למסלול המרוצים הדנדש שיבנו למען "חוק הספורט המוטורי" , ואני בתור אזרח תמים יבקש לעלות עליו למספר סיבובים עם רכבי הפרטי ?

לא משנה....יותר טוב על תענו לי.

הבנתי כבר אם מי יש לי עסק.

שיהיה לכם, ולנו (בתקווה), בהצלחה.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

אפרופו,ההיסטוריה של הספורט המוטורי בארץ!!!

בקרוב ההיסטוריה תחזור!!!

באו בינתיים נימנע תככים ומריבות,החוק יהיה בנוי לכולם ולא לשליטה,

של אדם אחד או מיספר אנשים, אני חוזר לכולם!!!

תשאירו את האנרגיות למסלול. :wink:

קובי כהן

פורסם

בתור מארשל במועדון מרוצי ישראל, ומנהל מועדון לנצ'יה, חייבים למסד את החוק הזה ולעשות כל מה שאפשר!

ולאחר התאונה שלי, שכל כולה אשמת מע"צ והחאפרים שלה מי יתן ונכנס באמאמא שלהם שם במשרדים.

אני בעד.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

קובי,

עכשיו אתה מבין בדיוק עם מה יש לך עסק...

את זה אתה רוצה לארגן?

כל זב חוטם חושב שהוא יודע מה טוב לספורט המוטורי ולכן כבר שנים זה לא קורם עור וגידים. אני מקווה שאנחנו נצליח להעביר את מה שאנחנו רוצים - וגם הדמגוגים שפה עוד יבלעו את כובעם.

לגבי הבחור שטרח להאשים אותי בפילוג נהגי הדראג והראלי - לא כתבתי מילה על דראג - לא מכיר נהגי דראג - אז אל תכפיש אותי סתם.

מי שמכיר אותי יודע - שאין הרבה אנשים בארץ שעשו פיזית יותר ממני לקרב נהגים לספורט הזה - כולל השקעת מאות ואלפי שעות בשנים האחרונות וגם אלפי שקלים (לא עבורי אלא עבור אחרים)!

אלון

פורסם

מברוק

הלוואי שיהיו בו הרבה תכנים עתידיים ,ולא רק נוסטלגיה

ועצה קטנה - תורידו את הקול ,זה מעיר את הילדים בלילה :-)

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
במשך שנים - כמעט אף אחד לא התארגן בארץ לעשות משהו משמעותי לקידום ספורט מוטורי וזה כולל אותך ידידי.

אלון.

אלון

יש הרבה דרכים ל"עשות משהו ",

כיום מתקיימות כל שנה מאות תחרויות ספורט מוטורי בארץ

ראלי רייד,יונדאי אקסטרים,מוטוקרוס,אנדורו ,קרוס קאונטרי,ועוד ,אז כל אלו שמארגנים את זה ומשתתפים בזה לא עשו "משהו " ?

אני רואה את הספורטאים שעוסקים בזה בפועל כמי שעושים "משהו"

דווקא ראלי קטגוריית N עליה אתם מדברים כמעט ולא מתקיימת ,למה? כי אתם עסוקים כל הזמן במריבות ,במקום לעסוק בספורט

הבעיה שהרבה משתתפי הקטגוריות האחרות חוששים מהיום בו יעבור החוק ,כיוון שהם אינם נכללים בתוכו, הם לא רוצים להיות עמותות ,ולא תפקידים ,ולא סמכויות ,יש תקנונים בינ"ל ,הם רוצים להתנהל לפיהם

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

מרשל לצערי אתה נכנס לנישה מאד בעייתית שאתה קובע עובדות ללא שום ידע ,אבל ממש שום ידע

נהגי המכוניות הושבתו מאונס ע"י המשטרה בדצמבר 2003 והוכרחו לחתום על התחייבות לא לתחר

עד שיעבור החוק.

מישהו מורח אותך בסיפורי מריבות בינינו לא נכון!!!!

כל" מאות" התחרויות שאתה מונה פה אינם חוקיות בכלל! בעיני המחוקק אלו עבירות חוק

עם כל הכבוד לכל אלה שמנית מי שמוביל את המהלך למיסוד הספורט כפי שמדינת ישראל הוכרחה

לבצע כבר נדוש להגיד זה אנחנו בכספינו הפרטי ,

מזה בסןף יהנו כולם.

במה הספורטאים שאתה מתיימר לדבר בשמם עושים משהו למשל שצריך עכשיו הרבה כסף ללוביזם?

לכן אם שימך אריה פהאן כדאי שתדבר ותכתוב אחרי שאתה יודע את כל הפרטים לאשורם.

האם אתה מייצג אילו ספורטאים? מדבר בשמם?

אני גם מאד"אוהב" את האמרות שפר עושים משהו מה בדיוק עושים? בוא ספר לי מה עושים?

בודאי הספורטאים עושים משהו, תחרויות כרגע בעיתיות ,למשל ללא ביטוח עם סיכון איום ונורא

אם מישהו יפגע.

מינ יושב לפתור את כל הסוגיות הקשות הללו?

צדקת המועדון ש"רב בינו לבין עצמו" תפרגן חביבי זה לא עולה כסף !

מירוצי מכוניות

פורסם

ועוד דבר מרשל אני מכיר את רוב רובם של הספורטאים המתחרים באותם "מירוצים " שהזכרת

מעולם לא נאמר או אפילו נרמז שיש חששות ,את זה אתה ממציא, להיפך כולם מייחלים לכך שהסיוט הזה של

מריחת החוק תסתיים.

ואת זה שעמותות האופנועים התחרותיים התאחדו לעמותה משותפת יחד עם עמותת נהגי המירוצים

אתה לקחת בחשבון לפני שכתבת את מה שכתבת?

וכבר אמרו ח"זל :חכמים הזהרו בדיברכם"

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

בחודשים האחרונים נפגשתי כמעט עם כל מי שעוסק בתחום,משחר ההיסטוריה של הספורט המוטורי (הרבה לפני באר שבע ואשקלון ) ועד דור העתיד שבימים אלו מכין מסלולים

נפגשתי גם איתך ,להגיד שאני לא יודע כלום ?הלוואי שהייתי יודע הרבה פחות,

לפרגן ?אני מפרגן ,אפילו הצעתי לך בזמנו להקים לכם אתר אינטרנט על חשבוני

וגם בעתיד תקבל סיוע בפעילות אם רק תרצו בכך,

למה כדי להתחרות אני צריך להיות חבר בעמותה? אם מחר שומאכר ישתגע וירצה להתחרות בארץ ,הוא יחוייב להיות חבר בעמותה? אולי הוא גם יהיה ערב אישית במקרה שלמשהו יקרה משהו כפי שכבר היה בעמותת האופנועים?

את מה שאני יודע אני מעלה בכתבה מסודרת באתר MARSHALS ,פורום נועד להעברת מסרים מיידיים,זה יעלם עוד שבוע במעמקי האינטרנט

פורסם

צציטוט ישן מפורום עמותת האופנועים

1. עד הרגע לא הבנתי לאיזו תסבוכת נכנסתי.

2. נרשמתי לעמותה מתוך הכרח להשתתף בארועי ספורט באופן מסודר ואף אחד לא הביא לתשומת ליבי כי יש חוקה וערבות הדדית.- חמור, אני רוצה לדעת מיד במה אני שותף?

פורסם

גם אני לא רוצה להיות חבר בשום עמותה בשביל להתחרות.

רוצה להגיע למירוץ, אחרי שנרשמתי ושילמתי עבור ההשתתפות (והארגון, ואולי גם "מיסי ספורט") ולהתחרות.

לעמותות למיניהן יש סיבה טובה אחת- כשהנושא מתוקצב מתקציבית ממשלתיים, הדרך היחידה לקבל כסף היא דרך עמותות והתאחדויות, ומן הסתם עמותה עם יותר חברים תקבל יותר תקציבים. אבל מעבר לזה אני לא רואה שום סיבה טובה.

האם עידו כהן- ספורטאי ישראלי שהביא הישג חסר תקדים- זכייה במירץ דקאר 2004 בקטגוריית סדרתי דיזל- חבר בעמותה? האם איציק בריל- ספורטאי ישראלי שמתחרה בהצלחה באירופה- חבר בעמותה? האם שי שמעוני שמתחרה בהצלחה רבה מאוד באירופה חבר בעמותה??

(אני באמת שואל כי אני לא יודע)

אני באמת שמח שיש מי שמייצג את הנושא מול הוועדות השונות. אבל זה שמישהו עושה עבודה בהתנדבות, לא הופך אותו לחסין מביקורת. לפחות לא בעיני. ואני שמח על העשייה.

אל תבטלו באופן גורף את העשייה בשטח- את האירועים שמתקיימים בליגות השונות. אם המהלך החוקי לא יקבל גיבוי מ"למטה"- הוא לא יקרה. וה40 מכוניות ראלי לא נותנות בסיס מספיק רחב, לדעתי, כמו מאות מכוניות ואלפי צופים בליגות הניווט, ראלי-רייד, עבירות, דראג, ומה שלא יהיה.. ומה לעשות- רוב המתחרים בליגות האלה לא מאוגדים. בליגת הניווט, רוב המתחרים הם כן מהזן של "ספורט עממי"- במכוניות סדרתיות עם התאמות קלות שלא מהוות שינוי מבנה- והם בטח לא ירצו להכנס לקלחת של התאגדות כזו או אחרת בשביל להתחרות.

בהצלחה לכולנו, בכל מקרה.

אסף.

פורסם
אלון

יש הרבה דרכים ל"עשות משהו ",

כיום מתקיימות כל שנה מאות תחרויות ספורט מוטורי בארץ

ראלי רייד,יונדאי אקסטרים,מוטוקרוס,אנדורו ,קרוס קאונטרי,ועוד ,אז כל אלו שמארגנים את זה ומשתתפים בזה לא עשו "משהו " ?

אני רואה את הספורטאים שעוסקים בזה בפועל כמי שעושים "משהו"

דווקא ראלי קטגוריית N עליה אתם מדברים כמעט ולא מתקיימת ,למה? כי אתם עסוקים כל הזמן במריבות ,במקום לעסוק בספורט

הבעיה שהרבה משתתפי הקטגוריות האחרות חוששים מהיום בו יעבור החוק ,כיוון שהם אינם נכללים בתוכו, הם לא רוצים להיות עמותות ,ולא תפקידים ,ולא סמכויות ,יש תקנונים בינ"ל ,הם רוצים להתנהל לפיהם

לפי מה שאתה אומר - גם אלו שעושים רייסים באיזור תעשייה פ"ת מקדמים את הספורט...

אז בסדר...

מאיפה אתה יודע כמה אנחנו עסוקים במריבות? היית אתמול בישיבת הועד?

מאיפה אתה יודע כמה אירועים יש - דע לך שלרובם - אתה לא מוזמן (וגם לא אחרים) ורובם לא מפורסמים בדיוק בגלל הבעיתיות של החוק.

אתן לכולם טיפ קטן: עמותת הנהגים כבר הרבה שנים לא הייתה מאוחדת כפי שהיא כיום - למרות חילוקי הדעות והויכוחים הלגיטימיים.

איפה שיש הרבה אנשים תחרותיים יש הרבה דעות - היום גם יש לנו מנגנון שמאפשר לקבל החלטות בצורה סבירה.

דרך אגב - כל אלו שמנהלים אירועים למיניהם עושים לעצמם וזה בסדר גמור. לתמוך בקידום הספורט - מלבד עמותת הנהגים אין הרבה שעשו את זה. שוב מרגיז אותי שאתה נטפל למשפט ומוציאו מהקשרו.

הביקורת שלי על לא לעשות הייתה מופנית כלפי בחור מסויים בפורום שבא בטענות. הוא חושב שתרומתו באירגון מפגש בצומת קריית אתא היא תרומה לספורט המוטורי. אז כן זו תרומה - שולית. היא לא קידמה וגם לא תקדם כלום. היא בטח לא מקנה לו זכות ביקורת על מה שאנחנו עושים. הוא רוצה תמורה לכך שיסייע לנו - ולדעתי זה פסול. מי שרוצה לעזור שיעזור בהתנדבות שלא יבקש תמורה בדמות שינוי החוק וכדומה - אחרת כל יומיים נשנה נוסח ולא נגיע לכלום. מי שרוצה חוק אחר שיתארגן לעמותה - אם יש הרבה שחושבים אותו דבר ניתן לעשות משהו - אם זו דעתו הפרטית של מארגן מפגשים כזה או אחר זה מכובד ולגיטימי אבל לא משמעותי מספיק בשביל לשנות את כל פעילותנו.

אלון

• תוכן חדש...