Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איתי אף אחד בחיים עוד לא דיבר על זה ולא פנו אליי.

אם החוק שאתה דוחף מכסה רק מירוץ ראלי לנהגים מקצוענים, בעלי מכוניות מירוץ שעולות עשרות אלפי שקלים לאחזקתם במימון ספונסרים....תבורך ואני מאחל לך בהצלחה , אבל לזה אני לא אבוא להפגין.

שלום לכולם,

אני חושב שהמשפט שמצוטט למעלה ושכתב ידידי "Mad Max" בכנות וביושר, מהווה חלק מהבסיס להתארגנות אמיתית להפגנה מול חברי הכנסת האפטיים והאינטרסנטיים.

חברים רבים כבר הפסיקו להיות "עדר" ומעונינים בצדק שעניינם יוצג במידה שווה.

לכן, לפני שיוצאים בהכרזות ובפועל להפגנה , חייבים להסכים על עקרונות משותפים לצורך העניין- ויש!

כמובן שיש כאלו שעד היום עמלו, תרמו, שילמו ועשו למען החוק הספורט המוטורי הרבה יותר מאחרים כמו דני לוי , אביב קדישאי ועוד ובצדק מגיע להם קרדיט היסטורי.

האמצעים שמוצעים ע"י דני , הם , הם האמצעים(עמותות), היותר יעילים לצורך השגת המטרה: "חוק הספורט המוטורי" ובפועל גם אמצעים שיכולים לתרום לקידום פרטני לענפים שונים כגון מועדוני רכב.

התארגנות חד פעמית היא חיובית ,אבל אינה מהווה אמצעי שכנוע יעיל.

לכן ראוי ורצוי שכל המובילים יפגשו לצורך גיבוש עמדה מקובלת, לא פרטיזנית שרק שתעצים את ה"אגו" או תייצג רק את דעתו הפרטנית של גוף זה או אחר.

אני מוכן לתרום את כישורי ואת האתר שלי לנושא.

מריוס,

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

• תגובות 281
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל אני דוחף חוק לספורט מוטורי תחרותי , את החוק כתב המחוקק לא אני.

עכשיו תבין ,.כל סוג ספורט מוטורי תחרותי שיש בו אלמנט של אליפות המוכר באיזו פדרצייה עולמית

למשל FIA , יכנס למסגרת החוק.

drag race נמצאת בקטגורייה הזו, על מנת שאלה יוכלו להתחרות הם צריכים ביטוח נכון?

הם לא יכולים לתחר עם הביטוח הרגיל של הרכב שכח מזה!

הרכבים האלה שינו מבנה? "עברו על חוקי משרד התחבורע"? איך בדיוק אדון למה מה? הם יתחרו?

ימי מסלול כבר אמרתי זהו סוג של ספורט עממי שאינו תחרותי ואינו מקובל בפדרציות הבין לאומיות שעליהן

נבנה החוק בארץ.

המושג ספורט עממי ימצא מקום במסלולי מירוץ כמו בחו"ל כמו שציינת, אם לזה התכוונת, אין בעייה

חכה עד שיקום מסלול קבוע בארץ שיניח את דעתם של השלטונות.

אבל אני מציע לך פתרון מהיר יותר ואת זה לא הפנמת אז אני חוזר שנית, אם אתם כן נרשמים כעמותה

לצורך הנושא שעליו דיברתי קודם, drag race נכנס במיידי לקטגוריה, אתם מכינים ליגה

מסודרת עם קלנדר, סוגרים מסלול ארעי שיניח את דעת המחוקק , קונים ביטוח מתאים לאירוע

ו אין לאף אחד מה להגיד, אתם במסגרת החוק המוצע,

לזה התכוונתי,

וכן ידידי הצעיר בכל העולם גם שאין חוק ספורט מוטורי ישנם מועדונים לספורט הספציפי, והן עמותות,

הן צריכות כסף, הן צריכות חסויות, לכן הן מאוגדות.

רוצה לתת בגז עם הלנטיס של ההורים? אתה בהחלט לא בבית סיפרנו, אבל אתה תיכלל בהגדרה של

ימי מסלול מתי יהיו ימי מסלול? שאלה טובה שפיץרינג? אם ינתן לו אישור? אני הראשון שיבוא להנות.

בהצלחה

מירוצי מכוניות

פורסם

עכשיו אני יותר מבין - תודה.

קודם צריך אישור ומקום שה professionals יכולים להתחרות ע"מ שיהיה לי כחובבן מקום לעשות טרק דיי כספורט עממי . זה היגיוני. :-)

והאמת, לפחות במועדון שלי - אנחנו יותר מחכים ל TRACK DAYS העממיים. אנו בסך הכל קבוצת גברים (צעירים יותר וצעירים פחות) שרוצים מקום מסודר וחוקי שנוכל "לתת בגז" ולהגיע הבייתה בשלום.

אבל אם למישהו יש את הרצון או היכולות לארגן את הקרקע לליגת דראגים כמו שדני תיאר....אני בטוח שיהיו לו לא מעט נהגים שיצטרפו. אני קטונתי מלהיות בראש כזה דבר, אבל אם מישהו אחר מרים את הכפפה, אני מבטיח לו תמיכה ללא הרף.

הפגנה שהמחוקק יראה כמה "רייטינג" יש לעניין הזה , חיובי ביותר.

הם לא צריכים לראות רק מכוניות ספורט בחניית הכנסת, אלא משפחות שלמות של אוהדים עם דגלים וחולצות חיוכים וציפיות (שיגיעו ברכבת או באוטובוס אפילו) ....

העיקר שהח"כים יבינו שהם כולם רוצים לראות מירוץ מכוניות/אופנוע/ראלי - כאן בארץ ישראל.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

הם לא צריכים לראות רק מכוניות ספורט בחניית הכנסת, אלא משפחות שלמות של אוהדים עם דגלים וחולצות חיוכים וציפיות (שיגיעו ברכבת או באוטובוס אפילו) ....

העיקר שהח"כים יבינו שהם כולם רוצים לראות מירוץ מכוניות/אופנוע/ראלי - כאן בארץ ישראל.

יום טוב ומעודד לכולם,

מריוס,mad max מילים כדורבנות,

כמובן שקודם כול צריך חוק ,ולאחר מכן אפשר יהיה להכניס כל מיני סעיפים,

במיסגרת החוק(צריך להאכיל אותם לאט ובעדינות) אם יהיה חוק לספורט תחרותי,

אז ימי מסלול,ג"מקאנות,דראג,ועוד יהיה קטן עלינו(אימון שליטה לצורך העניין ) במיוחד שזה,

יעשה במסלולים סגורים עם מדריכים מיקצועים ואבטחה,

אבל עד החוק צריך לאחד כוחות ולהראות לממשלה שלא מדובר ב-30-40 מכוניות ראלי

"מפחידות" אלה במאות עם לא באלפי חובבי רכב שרוצים לקחת חלק בספורט המדהים הזה

מיזוויות שונות,ירידה בתאונות,תרבות נהיגה,שיפור הכלכלה,בילוי מישפחתי ...ועוד

נ.ב.

מריוס צור איתי בבקשה קשר למייל [email protected] וכול אחד שרוצה לעזור יכול ליצורקשר איתי,עם mad max אני כבר בקשר

בברכה,קובי כהן

פורסם

שלום רב לכולם.

קראתי את ההודעות של כולם ואני מלא התפעלות על ההתארגנות.

מי יתן וזה אכן יצליח. אם נהיה מלכתחילה סקפטיים (שלד, אישפוז ועוד) אז ללא ספק זה לא יצליח . אני חושב שלמען כולנו והעתיד של הספורט המוטורי בישראל, על כולנו להתגייס למאמץ. לשם כך אני מציע לכנס מעין "ועדה מטפלת" שיארגן את הנושא בצורה מסודרת. אירגון שכזה אינו יכול להעישות ע"ג הפורום. הפורום ישמש לעידכונים שותפים כמובן, כמו גם בפורומים/מועדונים מקבילים ו/או נוספים שקיימים בארצינו.

לקובי ולכל התומכים - אני איתכם. בנוסף, מאחר ואני בעל בית דפוס אשמח לתרום בכל הקשור לנושא הדפוס אם זה שילוט, פלאיירים, כרזות, מדבקות, סטיקרים, עלוני הסברה ועוד.

אשמח אם תפנו אליי בה"פ - אשמח לעזור בכל היידרש. זה למען כולנו - וכולנו צריכים להירתם.

בהצלחה לכולנו.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אמן אמן אמן

מתי אני יפסיק להביט בקנאה בכל אותם המדינות שמארגנים בהם track days באופן מוסדר וחוקי

אני מוכן לעזור כמה שאני אהיה מסוגל

איציק.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

עם כל הכבוד,

הדבר היחידי שמעניין את הח"כים זה איזה בורקס מגישים במזנון.

אנשים שעמדו למות הפגינו במטרה לקבל תרופות, ואילולא התקשורת שלחצה את הממשלה לפינה, הם היו ממשיכים להפגין עד שהיו "מחזירים ציוד".

אתה רוצה באמת לעשות הד? תלך לתקשורת.

לחבר הכנסת לא כ"כ אכפת ממך ומעוד 10,000 כמוך כמו שאכפת לו שחבר המרכז יצביע לו בפריימריז.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
אתה רוצה באמת לעשות הד? תלך לתקשורת.

לחבר הכנסת לא כ"כ אכפת ממך ומעוד 10,000 כמוך כמו שאכפת לו שחבר המרכז יצביע לו בפריימריז.

זו הנק'.

אם רוצים להפוך את העסק לחוקי (נדמה לי שזו מטרה משותפת לכל המתווכחים כאן - מירוצים בלתי חוקיים בכל הרמות היו ויהיו), צריך להשפיע על אותם 120 שיושבים בגבעה ומנהלים לנו את החיים.

הפגנות - נזעמות/מעולות/מעושות/צודקות/Whatever פשוט לא מזיזות להם. דברים יותר עקרוניים מספורט מוטורי נתקלו בחומה של אטימות.

שוב - ראה מקרה ש"ס , ראה מקרה "האיחוד הלאומי" , ראה מקרה המפלגות הערביות.

אתה רוצה להזיז משהו - תביא נציג שלך לבית המחוקקים , אחד שיהיה חייב לך - כמו במרכז הליכוד .

שיישב ויקדם כל היום את האינטרס של הנהגים.

ל"עלה ירוק" זה כמעט הצליח. למה שלמטרה כזו זה לא יעבוד ?

אל תסמכו על טוב ליבם של פוליטיקאים.

אם הם היו טובי לב - הם לא היו פוליטיקאים.:idea:

אין לנו מה לחכות מאחרים - רק להזיז דברים בכח. אמנם כח דמוקרטי (נציג) - אבל עדיין , כח.

פורסם
זו הנק'.

אם רוצים להפוך את העסק לחוקי (נדמה לי שזו מטרה משותפת לכל המתווכחים כאן - מירוצים בלתי חוקיים בכל הרמות היו ויהיו), צריך להשפיע על אותם 120 שיושבים בגבעה ומנהלים לנו את החיים.

הפגנות - נזעמות/מעולות/מעושות/צודקות/Whatever פשוט לא מזיזות להם. דברים יותר עקרוניים מספורט מוטורי נתקלו בחומה של אטימות.

שוב - ראה מקרה ש"ס , ראה מקרה "האיחוד הלאומי" , ראה מקרה המפלגות הערביות.

אתה רוצה להזיז משהו - תביא נציג שלך לבית המחוקקים , אחד שיהיה חייב לך - כמו במרכז הליכוד .

שיישב ויקדם כל היום את האינטרס של הנהגים.

ל"עלה ירוק" זה כמעט הצליח. למה שלמטרה כזו זה לא יעבוד ?

אל תסמכו על טוב ליבם של פוליטיקאים.

אם הם היו טובי לב - הם לא היו פוליטיקאים.:idea:

אין לנו מה לחכות מאחרים - רק להזיז דברים בכח. אמנם כח דמוקרטי (נציג) - אבל עדיין , כח.

אני מסכים עם שמר (לשם שינוי)... אחת הדרכים היעילות ביותר היא פשוט להביא אחד משלנו לכנסת, ככה ההשפעה שלו תהייה מורגשת, ואותו נציג יוכל לשנות ולהזיז דברים... כמובן שצריך לשכנע מספיק אנשים כדי שיתמכו בו והוא יעבור את אחוז החסימה...

דרך נוספת היא "תערוכות" בקניונים או במקומות אחרים שיש בהם הרבה אנשים... אותן תערוכות יכולות להיות מספר מכוניות ראלי, או כמה רכבי אספנות או אופנועים.. שיהיו כמה שישגיחו, ועוד כמה שיסבירו לאנשים על חשיבות קידום הספורט המוטורי ויחלקו פליירים...

ניתן פשוט לחלק פליירים או מדבקות לרכב בצמתים... מספר מצומצם של אנשים דרוש לביצוע המשימה, וניתן להגיע להרבה אנשים, גם על ידי חלוקת המדבקות וגם בכך שאחרים יראו את אותן מדבקות בכביש...

דרך אגב, אם בסוף תחליטו להריץ מישהו לכנסת אני מתנדב... :wink:

פורסם
שלום רב לכולם.

קראתי את ההודעות של כולם ואני מלא התפעלות על ההתארגנות.

מי יתן וזה אכן יצליח. אם נהיה מלכתחילה סקפטיים (שלד, אישפוז ועוד) אז ללא ספק זה לא יצליח . אני חושב שלמען כולנו והעתיד של הספורט המוטורי בישראל, על כולנו להתגייס למאמץ. לשם כך אני מציע לכנס מעין "ועדה מטפלת" שיארגן את הנושא בצורה מסודרת. אירגון שכזה אינו יכול להעישות ע"ג הפורום. הפורום ישמש לעידכונים שותפים כמובן, כמו גם בפורומים/מועדונים מקבילים ו/או נוספים שקיימים בארצינו.

לקובי ולכל התומכים - אני איתכם. בנוסף, מאחר ואני בעל בית דפוס אשמח לתרום בכל הקשור לנושא הדפוס אם זה שילוט, פלאיירים, כרזות, מדבקות, סטיקרים, עלוני הסברה ועוד.

אשמח אם תפנו אליי בה"פ - אשמח לעזור בכל היידרש. זה למען כולנו - וכולנו צריכים להירתם.

בהצלחה לכולנו.

עם אנשים כמוך,אפשר להצליח ,כל הכבוד!!!

קובי כהן

פורסם
כתב:

אני מסכים עם שמר (לשם שינוי)... אחת הדרכים היעילות ביותר היא פשוט להביא אחד משלנו לכנסת, ככה ההשפעה שלו תהייה מורגשת, ואותו נציג יוכל לשנות ולהזיז דברים... כמובן שצריך לשכנע מספיק אנשים כדי שיתמכו בו והוא יעבור את אחוז החסימה...

דרך נוספת היא "תערוכות" בקניונים או במקומות אחרים שיש בהם הרבה אנשים... אותן תערוכות יכולות להיות מספר מכוניות ראלי, או כמה רכבי אספנות או אופנועים.. שיהיו כמה שישגיחו, ועוד כמה שיסבירו לאנשים על חשיבות קידום הספורט המוטורי ויחלקו פליירים...

ניתן פשוט לחלק פליירים או מדבקות לרכב בצמתים... מספר מצומצם של אנשים דרוש לביצוע המשימה, וניתן להגיע להרבה אנשים, גם על ידי חלוקת המדבקות וגם בכך שאחרים יראו את אותן מדבקות בכביש...

דרך אגב, אם בסוף תחליטו להריץ מישהו לכנסת אני מתנדב... :wink:

תכינו פליירים, ואני מבטיח לכם שרב החניות של איזור התעשיה באיזור חולון, וראשון לציון יהיו מלאים בפליירים/סטיקרים האלו.

אני מוכן לבוא למרכז תל-אביב ולאסוף את הפליירים בעצמי.

אני גר בחולון אם זה מועיל לכם.

פורסם

קובי, וכל שאר האנשים

למה שלא תתחיל ובאספת תרומות כספיות מאיתנו?

תחליטו על סכום מינימלי של כ- 20 שקל, שבו ב"ועדה המטפלת" שתקימו, ותחליטו לאן ילך הכסף.

קדימה חברים, תחליטו לאן לשלוח את הכספים, ותקימו אשכול לאספת תרומות - קובי, בלי תגובות - קדימה!

פורסם

אף אחד לא ישלח את הכסף שלו בדואר בשביל לתרום, אני כמעט בטוח שלא יתרמו יותר מ100 איש ואפילו הרבה פחות.

בעבר היתה אפשרות לתרום לפורום ובגלל ההענות הנמוכה הם הפסיקו את זה, נראה לי שתרומה לפורום תיראה טוב יותר בעיני האנשים ועדיין הם לא תרמו אז נראה לך שהם יתרמו לדבר שהם לא רואים אותו בשטח?

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...