Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, שלום לכולם,אני רואה שיש כמה אנשים שמדברים בהיגיון וזה כבר מעודד,

התוכנית בגדול, לארגן כמה שיותר אנשים שבאמת איכפת להם מהמצב של הספורט המוטורי בארץ!!!!!

ושיכולים להקריב חצי יום עבודה,כמובן בהתראה של שבוע!!!!!

להיפגש באיצטדיון ר"ג (זה מקום מרכזי שכימעט כולם מקירים)

כמובן להגיע עם רכבים תקינים טסט וביטוח בתוקף (שהשוטרים לא יחפסו אותנו)

ניסע באיטיות לכוון ירושלים(עם סלוגנים על הרכבים לדוגמא:אם אתם רוצים שנינהג כך כל השנה תנו לנו מסלול מתאים למהירות-אנחנו רוצים ספורט מוטורי לא סמים או אלכוהול)

אחד אחרי השני ובשום אופן לא לעקוף או לישתולל,וכמובן לא ליתאמת עם שוטרים!!!!!

הכנה מוקדמת:פירסום בכל מועדוני הרכב כולל לינק לאתר הזה(cars forum )

הכנת שלטים(סלוגנים)

לארגן תיקשורת,טלויזיה,עיתונות

אישור להפגנה(אם צריך)

ליבדוק אם השרים וחברי הכנסת הרלוונטים לא בחופש...באותו יום!!!!!

מצפה לעזרה ושיתוף פעולה לגבי הדברים שהזכרתי(במיוחד מחברי העמותת הנהגים)

בברכה

קובי כהן,חבר עמותה ונהג

• תגובות 281
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קובי אני איתך!!! אבל באמת צריך קודם לעשות מיפגש כדי ליראות באיזה אנשים מדובר... כמו כן צריך לשתף ברעיון את מועדוני psi,sti וכ'ו. יש לי רעיון למקום המפגש...

פורסם
קובי אני איתך!!! אבל באמת צריך קודם לעשות מיפגש כדי ליראות באיזה אנשים מדובר... כמו כן צריך לשתף ברעיון את מועדוני psi,sti וכ'ו. יש לי רעיון למקום המפגש...
אם אתה יכול, צור קשר עם המועדונים כולל לינק אלינו.

תודה מראש

פורסם
עדיין לא הבנתי איך אתה מתכונן לארגן אותם ?

איך תבטיח שמי שמצהיר על כוונותיו להגיע אכן יהיה שם ?

אני מקווה שיש פה גברים,חוץ מזה זה בישביל כולנו :wink:

פורסם
עדיין לא הבנתי איך אתה מתכונן לארגן אותם ?

איך תבטיח שמי שמצהיר על כוונותיו להגיע אכן יהיה שם ?

שמר, אני מאמין שמי שנמצא כאן אלו אנשים שאכפת להם

וכשהם יראו שיש נכונות הם ישתפו פעולה.

כמו כן, אם אני אראה שיש רצינות ואירגון אני רואה את עצמי שם רק בשביל הסיכוי הכי קלוש שאולי זה יזיז למישהו משהו.

hope for the best, expect the worse.

פורסם

ד"א, אני לא יודע אם הצבת השלטים על האוטו היא חוקית, אצלנו ברונדו הורידו מכוניות מהכביש בגלל שלטים על האוטו\מסתירים פנסים\שלט נהג חדש\מראה אחורית\בולטים מהגג וכו'

פורסם

צידי הרכב עד לגובה החלונות אני מניח שזה בסדר, כי מעל החלונות, זה לדוגמא כמו השחרת חלונות שאסורה לפי דעתי, בכל מקרה יש לבדוק חוקיות של כל העיניין לפני שיוצאים למשהו כזה.

פורסם

רבותי אתם מתעסקים בתפל ולו בעיקר קודם כל ידידי קובי מעוניין ליראות נכונות ,נחישות,ותכלס בשטח ,אז אנא מיכולם כולנו יכולים להגיב בחייוביות ולעזור לקדם את הרעיון בכל דרך ,תאמינו לי אין טעם לטחון מים עם ספיקולציות למיניהם תראו רצינות ויהיו החכמים שיתנו מענה לכל בעיה אפשרית בתודה ניצן

פורסם

כבר היינו בסרט הזה. הפגנה לקידום ענייני מוטוריקה בישראל (הפגנה נגד העלאת הביטוח על אופנועים).

רכיבה איטית ומסודרת מת"א לירושלים.

התוצאה - שני הרוגים.

מיותר לציין מה היו ההישגים של הפגנה זו.

שיהיה לכם בהצלחה בהפגנה.

Little Max

פורסם
אני מקווה שיש פה גברים,חוץ מזה זה בישביל כולנו :wink:

אז אני מודיע לך שאני הנקבה הראשונה כאן (חוץ מזה שאין לי רשיון , כמו שכתבתי אתמול).

תבין , אני לא נגדך או נגד הרעיון.

פשוט שבעתי מכל הרעיונות הללו. כל מה שיוצא מהם זה פטפטת.

תבצע חיפוש על המילה "הפגנה" ותראה כמה פעמים העלינו את הרעיון.

אני בעד שזה יצליח , מאוד בעד - אבל אני רואה כבר את הכשלון שיבוא , ומפחד מהתוצאה של כשלון כזה אם תטרח ותביא שניים שלושה כתבים - והם יראו את חוסר הרצינות של כולנו.

חפש גם את השרשור על ביטול מופע המכוניות הספורטיביות בכרמיאל , ומה שכתבתי למריוס ולאילן. אתה חושב שהויכוח הדי מר שהיה לי איתם היה כי הייתי נגד האירוע ? לא . הוא היה בגלל ביטולו בצורה שבוטל.

אני מדגיש שוב - הלוואי והיה פה גרעין רציני של אנשים שיתלכדו ויילחמו למען המטרה הזו . תאמין לי שהייתי מקדיש זמן , מאמצים , ימי חופש וגם כסף למען זה.

אבל כרגע זה בזבוז אנרגיה.

פעם אחת התאגדו נהגי ישראל בלי לחשוב על האינטרס הצר של כ"א מהם. הייתה זו הפגנת אנ"י (ארגון נהגי ישראל) , אי שם בשנות ה-80.

גם שם המחאה לא הייתה מספיק חזקה ,והמשיכו לשים על כולנו זרג עבה וארוך.

מאז אנחנו עסוקים במלחמות פנימיות , ואני לא רואה את הקריאה שלך משנה את המצב.

בפעם האחרונה -אין לי שום דבר אישי נגדך. באמת שלא. להיפך. תארגן 500 מפגינים בטוחים , ואני אהיה 501.

השאלה שלי היא רק איך תבטיח שכל הפיות הגדולים שכאן אכן יגיעו ביום ההפגנה ,ולא ייזכרו שיש להם לימודים ,מבחנים ,מילואים ,עבודה, כאב גרון , אחות במחזור ושליח מאחור.

אדרבא - נסה לארגן. נתראה בעוד כמה ימים.

הדרך היחידה (אולי) היא כמו שכתב האישפוז : להסתנן למפלגה ולהכניס איש שלומנו לכנסת , שידאג לפעול למעננו.

אני מקווה שאני טועה ואתה צודק - אבל נחיה ונראה.

פורסם

שמר אם אתה צריך טרמפ לכנסת אני מוכן לתת לך, רק אל תשגע אותי במהלך הנסיעה, אני לא רוצה שימחקו את המשפטים שלי:wink:

קובי אמרתי לך, אם אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות תארגן קודם את כל מועדוני הרכב והנהגים שמשתתפים במירוצים, כהה יהיה לך גב כשאתה בא לפה לארגן הפגנה ולא יחשבו שאתה כמו כולם מדבר באוויר.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אתה באמת מספיק תמים בשביל לחשוב שהנפשות הפועלות אינן זהות ?

90 אחוז מחברי המועדונים כותבים גם כאן , או לפחות קוראים.

את חי בסרט. כשמישהו יסכים לשים משהו שיחייב אותו (כסף ,משהו בעל ערך , ממש לא משנה , עצם ההתחייבות) - אז אאמין שהוא רציני.

• תוכן חדש...