Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהם קוראים את זה פה זה בכלל לא זהה ליום מאורגן שמורם ע"י המועדון, אם יארגנו את היום פה אף אחד לא יבוא אבל אם המועדון יארגן את היום וירים אותו אז אני בטוח שיבואו רוב החברים שלו, למועדון הם פחות או יותר מחויבים ולכן יבואו, לא כמו לפורום.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תגובות 281
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כבר היינו בסרט הזה. הפגנה לקידום ענייני מוטוריקה בישראל (הפגנה נגד העלאת הביטוח על אופנועים).

רכיבה איטית ומסודרת מת"א לירושלים.

התוצאה - שני הרוגים.

מיותר לציין מה היו ההישגים של הפגנה זו.

שיהיה לכם בהצלחה בהפגנה.

Little Max

אז למדנו מהסרט הקודם,שאסור להישתולל על הכביש!!!

מעבר לזה אנחנו לא דורשים,כסף או הורדת מחירים

אנחנו רוצים רק את החוק שיכניס כסף למדינה!!!

אפשר לעדן וליקראו להפגנה (מסע לקידום חוק הספורט המוטורי)לצורך אישור.

אני צריך אנשים:

א.שיקשרו אותי למעדוני הרכב השונים,או נציגים שלהם

ב.לסדר אישור מישטרה( למסע)

ג.קופריטרים(לסלוגנים)

ד.חברה,מוסך,סוכנות או גוף (בישביל חסות לשלטים על המכוניות, מדובר בכמות גדולה)

ה.תיקשורת,טלויזיה,עיתונות

אני בטוח שיש כאן אנשים עם קשרים!!!! (שמעתי דלק סילונים בבוקר) אז קדימה.

קובי כהן- נייד-052-2594054 -מייל [email protected]

פורסם

אני בטוח שתוך כמה ימים כל אלה שביקשת יצרו איתך קשר, נראה לי שרובם קוראים בפורום.

קובי אם אתה צריך עזרה, כל עזרה אתה יכול לבקש ממני.

ונראה לי שמי שיכול לעזור שירשום פה או שישלח לקובי ה"פ, זה עוזר לדעת שתומכים בך ומוכנים לעזור ואתה לא עושה את זה סתם.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

קובי שלום,

אתה יודע שאני האחרון שרוצה להוציא לך רוח מהמפרשים - אבל, אני חייב להגיד משהו.

מי שמארגן הפגנה כזו מסתכן בעצמו ומסכן גם את תדמית הספורט. אני אסביר:

היות ויגיעו גם הרבה "ילדים ערסים" עם "ניאונים כחולים" מתחת לרכב להפגנה כזו - זה עלול ליצור תדמית שלילית מאוד ולגרום לנזק במקום לסייע. זה עלול לחזק את מתנגדי הספורט המוטורי כשהם יראו זביי חוטם מפרפרים בסוברו DL מלאת ניאונים, ילדים ומוסיקה רועשת.

אם ניתן יהיה לארגן הפגנה כזו על בסיס המועדון ו/או מועדונים אחרים בהם יש סינון חברים אז גם ניתן יהיה למשל להעלות בשיירה של נגררים את רכבי הראלי שלנו לשם וכדומה...

אם לא יהיה סינון - שכרנו עלול לצאת בהפסדנו!

תחשוב על זה,

אלון חלווה.

נ.ב.

אני כמובן אסייע לך אם אתה מרים משהו בכיוון שתארתי לעיל!!!

אלון

פורסם

חיכיתי לך חלווה כדי להגיב

הרעיון שלנו שמתגבש זו לא הפגנה ופה אלון צודק בטיעוניו, אלא תערוכה נודדת לספורט מוטורי

כלומר, הצגה של כל הכלים הספורטיבים כל פעם במקום אחר, בעיר אחרת ,עם סלוגן שיבחר לדוגמא

זעקת הספורט הדומם מאונס.או הספורט הנכה, סתם!!

את הרעיון שאבנו כשתפסו אותנו כ"פושעים מסוכנים" בדורות1 המשטרה העמידה את המכוניות בתצוגה

וכל עם ישראל בשבת נסעו לראות את המכוניות מעבר לגדר, חסמו צירי תנועה נתלו על הגדרות עד כדי כך

שביום ראשון ביקשו שאגיע מוקדם ואסתלק משם עם הרכבים.

כך בצורה אחראית עם פליירים והסברים עם תצוגה תכליתית של מכוניות ,אופנועים ,גיפים ,באגים

בכיכר או במתנס נקבל 100% אהדת ציבור, קצת עיתונות מקומית, טלויזייה, והבומרנג יחזור לכנסת.

אז קובי וחלווה מתי להגיע לצפון?

מירוצי מכוניות

פורסם

דעה אישית:

לכולנו כואב על הנושא, אבל לצערינו הרב במדינה שלנו הנושא מאוד בעייתי...

לארגן הפגנה כזאת, צריכים לחשוב על הפרט הכי קטן כדי שלא תיהיה היזדמנות לטעיות.

לא ניתן לארגן הפגנה כזאת (לפחות לא מוטורית) ולהזמין כל אחד.....

מספיק שתיהיה הטעות הכי קטנה, אפילו תאונת נזק בלבד

במהלך ההפגנה וכל התקשרות תחפש את זה הרבה יותר מתוכן ההפגנה עצמו...

מספיק שאחד יקבל פלאש בק, ויחשוב שהוא במהיר ורגזני...

והכנסנו עוד מקל לגלגי הספורט המוטורי שגם ככה לא מתקדם...

מעבר לזה, צריך את אישור המשטרה..

אפילו לנסיעה מת"א עד ירושלים

והמשטרה יכולה בשקט לא לאשר זאת ע"י אין סוף תרוצים

ואז תגיד להם... איפה הדמוקרטיה... יגידו לך אין בעיה...

אתה יכול מול הכנסת באיזה מלבן מגודר שהם יגדירו לך ואתה תיהיה שם בלי המכונית שלך

ואם תעשה זאת בלי אישור משטרה

עזוב שרוב האנשים יסרבו להישתתף...

זה יהפוך ברגע להפגנה לא חוקית והמשטרה תעשה כל דבר כדי לעצור אותך

(לא מיזמן הייתה הפגנת ענק של מוניות בת"א, אחרי שעתיים בחצי ת"א היו מפוזרים מוניות ללא נהגים

כי הנהגים נעצרו לתחנה, עוד יותר נהגים קיבלו דוחות, ולא נראה לי זה עזר למשהו...

רוב האזרחים קיללו את הנהגי מוניות באותו יום... ואתה רוצה שזה יקרה גם לנו?)

לסיכום:

כל פיעלות כזאת צריכה להיות מתוכננת מאוד, וניתן יהיה לתכנן אותה בעזרת ראשי מעדוני הרכב

ואירגון נהגי המרוצים (אם אני לא טועה בשם), ולא ע"י הזמנה פומבית בפורמים השונים...

פורסם
מנהל המועדון

שמת לב למה שכתבתי?

אכן קראתי...

ובעד הרעיון....

וזה לא שונה מהפגנה (סוג של הפגנה), כלומר שכל פרט חייב להיות מתוכנן בצורה יסודית

כי כל טעות שלנו זה עוד מקל לגלגי הספורט המוטורי...

אני בפנים (קבל ה"פ מפורט)

פורסם
קובי שלום,

היות ויגיעו גם הרבה "ילדים ערסים" עם "ניאונים כחולים" מתחת לרכב להפגנה כזו - זה עלול ליצור תדמית שלילית מאוד ולגרום לנזק במקום לסייע. זה עלול לחזק את מתנגדי הספורט המוטורי כשהם יראו זביי חוטם מפרפרים בסוברו DL מלאת ניאונים, ילדים ומוסיקה רועשת.

אם ניתן יהיה לארגן הפגנה כזו על בסיס המועדון ו/או מועדונים אחרים בהם יש סינון חברים אז גם ניתן יהיה למשל להעלות בשיירה של נגררים את רכבי הראלי שלנו לשם וכדומה...

תחשוב על זה,

אלון חלווה.

נ.ב.

אלון

וזה בדיוק מה שאמרתי לנדב...

סינון המפגינים כבר בשלב הראשוני והתכוננות רצינית מראש הכרחיים כאן!

פורסם
קובי שלום,

תחשוב על זה,

אלון חלווה.

נ.ב.

אלון

אהלן אלון,

אני שמח שאתה רוצה לעזור,

א.הכוונה למסע (לא הפגנה)

ב.המסע הזה רק למועדוני הרכב השונים כבר ציינתי את זה(ערסים אם DL לא רשומים במועדון )

ג.אני כבר בקשר אם כמה מנהלי מועדונים

ד.ניסינו הכול ,משנישאר זה להפגין נוכחות ולהראות,שכל חובבי הרכב מחפסים מקום

מסודר להיתחרות ולא בכביש

קובי כהן

פורסם

הרעיון שלנו שמתגבש זו לא הפגנה ופה אלון צודק בטיעוניו, אלא תערוכה נודדת לספורט מוטורי

כלומר, הצגה של כל הכלים הספורטיבים כל פעם במקום אחר, בעיר אחרת ,עם סלוגן שיבחר לדוגמא

את הרעיון שאבנו כשתפסו אותנו כ"פושעים מסוכנים" בדורות1 המשטרה העמידה את המכוניות בתצוגה

וכל עם ישראל בשבת נסעו לראות את המכוניות מעבר לגדר, חסמו צירי תנועה נתלו על הגדרות עד כדי כך

כך בצורה אחראית עם פליירים והסברים עם תצוגה תכליתית של מכוניות ,אופנועים ,גיפים ,באגים

בכיכר או במתנס נקבל 100% אהדת ציבור, קצת עיתונות מקומית, טלויזייה, והבומרנג יחזור לכנסת.

אהלן דני,

כמו שכבר כתבתי:

"מסע לקידום חוק הספורט המוטורי"

האם אתה יכול לעזור באחד או יותר מהדברים שכבר הזכרתי בשירשורים???

א.אישור מישטרה

ב.תיקשורת

ג.חסויות(לשלטים)

ד.תיקשורת בין מועדונים

בברכה,קובי כהן

נ.ב.

חלק מהדברים בטיפול,

הבקשה לעזרה מכול אחד שרואה את עצמו מסוגל!!!

פורסם

רעיון נחמד, אבל לא ממש בר ביצוע.

כמו שאמרו כאן, תוך חמש דקות הדבר יהפוך להפגנה לא חוקית ויפנו אותנו משם צ'יק צ'אק...

לדעתי?

צריך לעשות מפגש של מועדון החמש מול הכנסת. :)

ברצינות!

ובנוסף להביא את כל "טיב הטעם" של המוטוריקה הישראלית!(לא חבר'ה אני לא מדבר על אונו טורבו עם מאעגנזיעום!)

לרכז את כל הזהב הזה במקום אחד, ופשוט לנהל מפגש רגיל, אבל מפגש מחאה, שכל האידיוטים למעלה יראו שיש כאן כמה פנינים במדינה הזאת, ויש בשביל מי להשקיע.

ועכשיו נהיה עוד טיפה יותר ריאליים:

הפגנה? הפגנה לא תזרז שום דבר.

יש קריאה ראשונה, קראישה שניה, קריאה שלישית, אינסוף וועדות ששולחים לחקור את הנושא...

וע"פ מה שקראתי בזמן האחרון על הבורות שמראים חברי הכנסת בנושא, ידרשו עוד הרבה מאוד וועדות שילמדו את הנושא(עניין של שנים), והרבה מאוד בירוקרטיה, אבל מה שכן, אני לא רואה שום סיבה שהמדינה המושחתת הזאת לא תאשר את החוק הזה בסופו של דבר(נחשו למה?).

בקיצור:

לכנסת ישראל יש עוד כברת דרך(והרבה קדנציות) עד אישור חוק הספורט המוטורי בארה"ק, ומה גם שאני בטוח במאה אחוז שיהיו בו הרבה איזורים אפורים ולא ברורים וכו' וכו' ושהחוק עצמו לא ינוסח כהלכה(נחשו למה???).

לצערי הרב אין שום דבר שאנו יכולים לעשות בכדי לזרז את החוק, מודעות ציבורית זה טוב ויפה, אבל אין שום דבר שיכול להתגבר על הבירוקרטיה המטופשת של כנסת ישראל ומדינת ישראל ככלל.

כל מה שיש לנו לעשות ברגעים קשים אלה הוא לקדם את תרבות המוטוריקה בישראל לקראת החוק(שבעז"ה יעבור כשיהיו לי נכדים), ולקדם מרוצי ראלי בארץ, כן, גם אם הם לא מאושרים אצל המשטרה, כמו כן אימוני ראלי, ומשלחות לחו"ל(אפילו לשכנים קפריסין וירדן) של נהגי ראלי וכליהם.

בברכת "סחבת נעימה"

שלד

פורסם

תראה מה זה...

אני מסכים לכל מילה שכתבת פה...

לגבי השאלה שלך - תגיד אתה מתי,

אתה יושב ראש העמותה - לא אני!

אלון

פורסם

אני עדין מחכה לעוד עזרה,

מה,שמגיעים לתכלס להזיז עינינים כולם נעלמים???

אז הינה הטלפון שלי שוב 052-2594054

דני וחברי העמותה תתעוררו:roll:

קובי כהן

• תוכן חדש...