Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד דבר אחד שאני רוצה להגיד לכולם:

אם מישהו חושב שיהיה חוק שמאפשר לו להתחרות עם הרכב הפרטי שלו או של אבא שלו הוא טועה (ואני מקווה שהוא טועה) - לא חכם שיהיה כזה דבר ואני נגד זה.

ימי מסלול לעומת זאת - אפשרי שלאחר שיעבור החוק - יהיו מסלולים מאושרים ע"י המדינה לימי אימון כאלו - וזה טוב ולגיטימי. אני מדבר בשמי (אבל מייצג כנראה את דעתם של רוב נהגי הראלי) כשאני אומר שלאף אחד מאיתנו אין התנגדות לזה - אבל ראבאק.... אל תבקשו מאיתנו למשוך את הרעיון הזה על הגב שלנו. אין לנו משאבים לזה. מה... דני לוי יעזוב את עבודתו להשקיע זמן גם בזה? מישל גדז' יתחיל בתכנון מסלולים לימי מסלול על חשבון העבודה שלו? אני וקובי כהן נתחיל לשלם לעורכי דין שיגבשו את הנוסח המשפטי להצעה כזו? - ממש ממש לא!

מי שרוצה שינסה לארגן לובי לזה על חשבון זמנו וכיסו.

במקום לעשות את זה - אני מציע מסלול חלופי:

תתלכדו כולכם מאחרינו - אנחנו ממילא מובילים כרגע את הדרך. תנו לנו תמיכה ללא סייגים. כשיעבור החוק כולכם תהנו ממנו ולא רק 40 נהגי ראלי כפי שחלק מהדמגוגים אוהבים לכתוב פה. יש הרבה יותר נהגים פוטנציאלים מ 40 נהגי הראלי הפעילים כיום.

ועוד מילה:

ספורט מוטורי מחייב בטיחות גבוהה ללא פשרות - זה עולה כסף - לכן לא יהיה ראלי עממי ב 100 ש"ח.

יכול להיות ראלי עממי ב 40000 ש"ח - אז הוא כבר לא עממי. רכב ראלי הכי פשוט אבל מוכן בטיחותית כראוי - לא יעלה פחות מ 40000 ש"ח בערך. ואת זה אני כותב על סמך ניסיון (אולי הכי רב בארץ בכל הקשור לבנייה עצמית) בבניית מכוניות 2 על 4 למירוצי ראלי (יותר מ 4 רכבים בתקופת ההתעוררות האחרונה). מי שרוצה לשמוע על בניית רכבים מתקדמים יותר - יכול כבר לפנות ליובל מלמד או נדב דותן או דני לוי ולהבין ששם מדובר בסכומים הרבה הרבה יותר גבוהים.

האם להתפשר ולאפשר מירוצי ראלי עם רכבים פחות בטיחותיים? כשימות או יפגע הנהג הראשון ברכב כזה - יסתם סופית הגולל על הספורט המוטורי בארץ. לכן, (וזה ביחוד לך - מרשל ידידי) האירועים שאנו עושים - נעשים בזהירות רבה ובמתכונת אימון. אם אתה מכיר את האירועים האחרים (ואני לא ארחיב כדי לא להפליל מישהו) אתה יודע אילו מוטציות נוסעות שם בלי כל קשר לרכב נורמאלי, אבל יותר גרוע גם בלי בטיחות!!!

הכלאות ג'יפים ללא קשתות, באגים שנבנו ללא כל ידע מיקצועי וכו'.

גם שם יש קבוצה של ג'יפאים מנוסים עם כלים מתאימים ובטיחותיים. אני לא מעביר עליהם ביקורת ולהיפך, אני מבין את מצבם - כי אנו באותו מצב! אלא מה, אנחנו החלטנו במקביל גם לעשות משהו כדי לגרום לספורט הזה להפוך מספורט נרדף לספורט חוקי.

ודבר אחרון, לידיעת השואל בתמימות, הג'יפאים שהזכרת (ברובם המכריע) חברים בעמותה ומסייעים בקידום החוק. אתה מוזמן לפנות לעמותה ולברר מי החברים בה.

לגבי מי שרוצה להתחרות:

1. ניתן לשכור רכבים - פנו ליובל מלמד.

2. ניתן לבנות רכבים - שוב, פנו ליובל מלמד או אחרים.

3. אני מוכן לסייע לכל אחד בחינם אין כסף ביעוץ והכנה לכניסה לפרוייקט כזה כולל סיוע במציאת רכב מתאים וליווי הפרוייקט. בחינם כאמור.

בגדול - לרכב 2 על 4 מדובר בהשקעה של כ 40000 עד 50000 ש"ח כולל קניית הרכב עצמו וההסבה הנדרשת. לאחרונה, הנווט שלי רכש 106 ראלי ומכין אותה בסיוע שלי למירוצים - הפרוייקט מסתיים בקרוב ומי שרוצה יכול גם לפנות אליו פה בפורום (נדב ראלי שמו (באנגלית)) ולקבל עיצות.

לא מזמן פנה אלי מישהו שמכין כתבה על בניית רכב כזה על מנת שאייעץ בנושא כולל עלויות (לאחרונה הבנתי שגם Sרוני אולי יעשה משהו דומה בכיוון). עד עתה לא התפניתי לכך (כאמור, רובינו גם אנשים עובדים, הורים, סטודנטים - ולא נשאר הרבה זמן לתחביבים). אולם, אם יש פה ביקוש רציני - אני מוכן לרתום את עצמי לנושא ולהכין פה מאמר מקצועי על הכרוך בהכנת רכב כזה (נניח 106 2 על 4) למירוצי ראלי בצורה בסיסית. מישהו צריך רק להתנדב לשבת לכתוב ולערוך את הכל - את כל החומר המיקצועי, הטכני וכדומה - הוא יוכל לקבל ממני.

תרימו את הכפפה...

אלון

• תגובות 281
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קובי,

עכשיו אתה מבין בדיוק עם מה יש לך עסק...

את זה אתה רוצה לארגן?

כל זב חוטם חושב שהוא יודע מה טוב לספורט המוטורי ולכן כבר שנים זה לא קורם עור וגידים. אני מקווה שאנחנו נצליח להעביר את מה שאנחנו רוצים - וגם הדמגוגים שפה עוד יבלעו את כובעם.

לגבי הבחור שטרח להאשים אותי בפילוג נהגי הדראג והראלי - לא כתבתי מילה על דראג - לא מכיר נהגי דראג - אז אל תכפיש אותי סתם.

מי שמכיר אותי יודע - שאין הרבה אנשים בארץ שעשו פיזית יותר ממני לקרב נהגים לספורט הזה - כולל השקעת מאות ואלפי שעות בשנים האחרונות וגם אלפי שקלים (לא עבורי אלא עבור אחרים)!

אלון

בוקר טוב לכולם,

אלון ידידי היקר,

אכן עזרת לי ולנהגים אחרים ,ותודה ל- י.ש מוסכי גליל,

יחד עם זאת,הכפשות הדדיות וביקורת לא יתרמו מאומה ,

יש לי עסק עם אחלה אנשים,מהכרות קצרה איתם,יש להם,

יתלהבות,מוטיבציה,ורצון גדול לעזור,אבל לגיטימי שכל אחד

רוצה לקדם את הענף הספורט המוטורי המועדף עלב,וליגיטימי לשאול שאלות,

אנשים אלו רוצים את אותה מטרה שלי שלך ושל כולנו,

ב-15.6.05 תתקיים פגישה בשעות הערב בת"א בנושא,

"המסע לקידום חוק הספורט המוטורי" ואז יוסר הערפל בין החברים,

כל ראשי המועדונים או מנהליהם כולל מנהלי אתרי רכב הוזמנו או יוזמנו

מיקום ושעה מדויקים יאמר אישית לכל מנהל

מרשל ,רציתה לעזור, יש לך הזדמנות לעזור,צור איתי קשר בבקשה [email protected]

או לנייד- 052-2594054 וכל מנהל מועדון או אתר רכב שלא פניתי אליו מוזמן ליצור קשר

בברכה,קובי כהן

פורסם
בוקר טוב לכולם,

אלון ידידי היקר,

אכן עזרת לי ולנהגים אחרים ,ותודה ל- י.ש מוסכי גליל,

יחד עם זאת,הכפשות הדדיות וביקורת לא יתרמו מאומה ,

יש לי עסק עם אחלה אנשים,מהכרות קצרה איתם,יש להם,

יתלהבות,מוטיבציה,ורצון גדול לעזור,אבל לגיטימי שכל אחד

רוצה לקדם את הענף הספורט המוטורי המועדף עלב,וליגיטימי לשאול שאלות,

אנשים אלו רוצים את אותה מטרה שלי שלך ושל כולנו,

ב-15.6.05 תתקיים פגישה בשעות הערב בת"א בנושא,

"המסע לקידום חוק הספורט המוטורי" ואז יוסר הערפל בין החברים,

כל ראשי המועדונים או מנהליהם כולל מנהלי אתרי רכב הוזמנו או יוזמנו

מיקום ושעה מדויקים יאמר אישית לכל מנהל

מרשל ,רציתה לעזור, יש לך הזדמנות לעזור,צור איתי קשר בבקשה [email protected]

או לנייד- 052-2594054 וכל מנהל מועדון או אתר רכב שלא פניתי אליו מוזמן ליצור קשר

בברכה,קובי כהן

כל הכבוד לך קובי על האנרגייה:

כמו שאמרתי - מה שאתה צריך ממני - תקבל!

אם תרצה, אני אגיע גם כן.

אלון

פורסם

אלון

שים לב שאתם תוקפים אישית כל מי ששואל שאלה עניינית ,או מביע דעה שונה , אתה גם שאחרים ואני לא יודעים כלום ! באמת לא בא לי להתווכח איתך ויכוחי סרק

תענו עניינית זהו ציטוט מהודעת ועדת הכנסת -

"היו”ר כהן,דרש לדעת כמה תקנים ידרשו להפעלת המנגנון שיסדיר את הנהיגה הספורטיבית ועל פי אלו קריטריונים יקבע השר מי מהמועמדים יבחר כהתאחדות מוכרת בענף ספורט מוטורי. לדבריו, יש להסדיר סוגיות אלה בחקיקה, שוב, כדי למנוע העדפות מקורבים.

מנהל רשות הספורט במשרד החינוך, שוקי דקל, הודה כי עדיין לא ברור מה תהיינה סמכויות הוועדה המייעצת וכי לא ברור אם תבחר התאחדות גג לכל ענפי הספורט המוטורי או שתהיה התאחדות לכל ענף בנפרד.

נציג מועדון האופנועים הישראלי, ברוך כוכבי, אמר כי נסיונות קודמים של העמותות השונות להתאחד, עלו בתוהו לכן יש להכיר במספר התאחדויות עלפי ענפי הספורט השונים.

יו”ר ועד נהגי המרוצים, דני לוי, אמר כי בכל העולם נהוג שהתאחדות הספורט המוטורי מקיפה את כל העמותות והמועדונים שבתחום וכך צריך לנהוג גם בישראל. "

למה אני צריך להתאחד איתך ? אני עוסק בריצה ,אתה עוסק בשחיה ,מה הקשר ביננו שנתאחד ?

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
אלון

שים לב שאתם תוקפים אישית כל מי ששואל שאלה עניינית ,או מביע דעה שונה , אתה גם שאחרים ואני לא יודעים כלום ! באמת לא בא לי להתווכח איתך ויכוחי סרק

תענו עניינית זהו ציטוט מהודעת ועדת הכנסת -

"היו”ר כהן,דרש לדעת כמה תקנים ידרשו להפעלת המנגנון שיסדיר את הנהיגה הספורטיבית ועל פי אלו קריטריונים יקבע השר מי מהמועמדים יבחר כהתאחדות מוכרת בענף ספורט מוטורי. לדבריו, יש להסדיר סוגיות אלה בחקיקה, שוב, כדי למנוע העדפות מקורבים.

מנהל רשות הספורט במשרד החינוך, שוקי דקל, הודה כי עדיין לא ברור מה תהיינה סמכויות הוועדה המייעצת וכי לא ברור אם תבחר התאחדות גג לכל ענפי הספורט המוטורי או שתהיה התאחדות לכל ענף בנפרד.

נציג מועדון האופנועים הישראלי, ברוך כוכבי, אמר כי נסיונות קודמים של העמותות השונות להתאחד, עלו בתוהו לכן יש להכיר במספר התאחדויות עלפי ענפי הספורט השונים.

יו”ר ועד נהגי המרוצים, דני לוי, אמר כי בכל העולם נהוג שהתאחדות הספורט המוטורי מקיפה את כל העמותות והמועדונים שבתחום וכך צריך לנהוג גם בישראל. "

למה אני צריך להתאחד איתך ? אני עוסק בריצה ,אתה עוסק בשחיה ,מה הקשר ביננו שנתאחד ?

ידידי (ואני באמת מתכוון לזה) - אל תהיה דמגוג.

תראה לי איפה תקפתי אותך! תראה לי איפה התחמקתי מתשובה! זו השאלה העניינית הראשונה שאתה שואל ולכן גם תקבל תשובה עניינית!

אני נגד התאחדות ספורט אחת! בראשה יעמוד כנראה מקורב של השר הממונה! בתפקידים הציבוריים הקשורים ימונו כנראה עוד מקורבים - ואני נגד זה כי:

1. זה לא טוב לספורט המוטורי

2. אין צורך בגוף כזה לדעתי (אין בכלל צורך בחוק - ברוב העולם זה פועל ללא חוק).

3. לצערי, אני גם לא מקורב של אף אחד - אז אין סיכוי שיתפרו לי ג'וב.

למה כן להתאחד למרות זאת?

זו הדרך היחידה לדעתי, שניתן יהיה לקבל ספורט מוטורי חוקי בזמן סביר לפני שאני ואתה נרקב באותה חלקת אדמה מעופשת...

זה מס, שוחד, או כל מילה אחרת שתרצה, לחברי כנסת, חברי מרכז ואחרים כדי שתהיה להם מוטיביציה להעביר את החוק - שבלעדיו (כבר ברור כיום) לא יהיה ספורט מוטורי רציני בארץ.

לצערי - כך עובדת כנסת ישראל כיום. ככה עוברים חוקים במדינה הלא מתוקנת שלנו - אתה יכול להיות צדקן ולהשאר בלי ספורט חוקי או להכנע לכללי המשחק של הכנסת/ המרכז (וגם רוב העולם העיסקי ד"א) ולקבל לפחות חלקית לגיטימציה למה שאתה עושה. אם יש לך דרך אחרת לספק לי ספורט מוטורי חוקי בטווח הזמן הנראה לעיין - אני הראשון שתומך בך. בבקשה...

מקווה שעניתי לך.

אלון

פורסם

אכן עידו כהן ואיציק בריל דני לוי ואחרים התחרו בעולם ללא שייכות לעמותה זו או אחרת.

הכותב התמים רק לא יודע את שאר העובדות

א. מדובר על אירועים בין לאומים שהמארגן מוכר ובעל נסיון בארגון ספורט מוטורי זה או אחר.

ב. במדינת ישראל בעלת הביטוח הסוציאלי "אבנר" לא היה שום סיכוי לספורט מוטורי אלמלא ישונה

החוק.

ג. חברות הביטוח העולמיות הודיעו לסוכניהן בארץ כי הן יסכימו לבטח בישראל אירועים מוטורים

אך ורק דרך התאחדות נ-ק-ו-ד-ה.

איציק דני אלון ומרשל לא יכולים לרכוש ביטוח לעצמם את זה הבינו?

הסיבה היא שצריך שהגוף המאגד את הספורטאים יהיה מסוגל לעמוד עם כח כלכלי וכוח אירגוני.

חוסר הנסיון של מדינת ישראל בכל הנושא של הספורט המוטורי, גם זה מקשה

אסף!

אתה תגיע למירוץ תשלם דמי השתתפות ,בתוך דמי ההשתתפות ישנה פרמיית הביטוח היחסי שלך לאותו אירוע.

לכשתשלם להתאחדות או לרשות תשלום שנתי עבור רשיון מתחרה(רשיון נהיגת מירוצים), חלק מהתשלום מופנה לביטוח השנתי.

כדי להוריד עלויות, ההתאחדות חייבת לתת לחברת הביטוח מראש!!!!, תאריכים,סוגי מירוצים,

ומקומות. ו..........נכון כסף מראש!!

הבהרתי את עצמי?

שוב אני חוזר לא תתאחדו לא יהיה לכם כוח!!!

מירוצי מכוניות

פורסם

מרשל

אל תתאחד אתה לא חייב, באמת נראה לי שכל אחד מבין בדרך שלו וכמובן מנסיונו הרב איך הספורט המוטורי צריך להיות ולהתגבש.

המבחן יהיה התוצאה!!

רק מה ,שכל אחד יקח אחריות לדרכו ולמעשיו .

אנחנו חושבים אחרת מימך לאור עבודתינו הבלתי פוסקת מול כל העולם ואשתו, צברנו נסיון גם כמתחרים

וגם כמכירים את הנפשות הפועלות.

לא כל מי שמדבר פה או שם ואני מתכוון בעיר הבירה באמת מאמין או מתכוון למה שאמר.

יום טוב!

מירוצי מכוניות

פורסם

דני שלום

אתמול נפגשתי עם חיליק מגנוס ,מדליק המשואה ביום העצמאות האחרון , האיש שמחלץ ישראלים בכל העולם ,הוא קיים מרוצי ראלי בסיני עוד בשנות ה-70

הוא גם מאלו שעזרו בניסוח חוק הצלילה הספורטיבי ,

הוא בוכה היום "שהגולם קם על יוצרו " לדבריו הוא לא היה נותן יד לזה לקרות שנית,

כשהוא שמע שעומד להיות חוק ספורט מוטורי ,שתהיה התאחדות /רשות הספורט ,הוא ישר אמר "ההיסטוריה חוזרת" השאלה הראשונה שלו ,למה התאחדות ,מה כבר אין חוקים בינ"ל ,שכל מי שירצה שיפעל תחתיהם?

לאחד כוחות כולם מוכנים ,דני הצעתי לך בפגישה לעשות ארוע משותף ,מפה ועד להיות אחרי קבלת החוק תחת פקוח של רשות משותפת המרחק גדול ,תסביר למה מארגן ראלי רייד צריך לקבל אשור מרשות שיושבים בה מתחרי דראג/מוטוקרוס וקארטינג לצורך העניין ? למה שלא תהיה לכל ענף התאחדות שלו ,

כפי שקיים בכל שאר הספורט בישראל היום? וכל רשות בכל תחום תעבוד מול שקדי ממשרד הספורט

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
דני שלום

אתמול נפגשתי עם חיליק מגנוס ,מדליק המשואה ביום העצמאות האחרון , האיש שמחלץ ישראלים בכל העולם ,הוא קיים מרוצי ראלי בסיני עוד בשנות ה-70

הוא גם מאלו שעזרו בניסוח חוק הצלילה הספורטיבי ,

הוא בוכה היום "שהגולם קם על יוצרו " לדבריו הוא לא היה נותן יד לזה לקרות שנית,

כשהוא שמע שעומד להיות חוק ספורט מוטורי ,שתהיה התאחדות /רשות הספורט ,הוא ישר אמר "ההיסטוריה חוזרת" השאלה הראשונה שלו ,למה התאחדות ,מה כבר אין חוקים בינ"ל ,שכל מי שירצה שיפעל תחתיהם?

לאחד כוחות כולם מוכנים ,דני הצעתי לך בפגישה לעשות ארוע משותף ,מפה ועד להיות אחרי קבלת החוק תחת פקוח של רשות משותפת המרחק גדול ,תסביר למה מארגן ראלי רייד צריך לקבל אשור מרשות שיושבים בה מתחרי דראג/מוטוקרוס וקארטינג לצורך העניין ? למה שלא תהיה לכל ענף התאחדות שלו ,

כפי שקיים בכל שאר הספורט בישראל היום? וכל רשות בכל תחום תעבוד מול שקדי ממשרד הספורט

אומנם פנית לדני אבל לא בפרטי אז אני מרשה לעצמי להשיב....

אותו בחור ממשרד הספורט יוציא רישוי לרכבים?

יאפשר ביטוח?

יסגור את המסלול באישורו?

אין לו סמכות! הוא לא רשאי/ לא יכול לעשות את זה. בגלל זה קם כל מהלך החוק!

אכן במדינה מתוקנת - לא היה צריך חוק!

אבל אנחנו לא מדינה מתוקנת - אם אתה יכול לשנות את זה - אתה מוזמן.

אלון

פורסם

אלון

דבר ראשון -אצלי אין הודעות פרטיות במה שאמור לעניין את כולם,

זה שאולי צריך חוק ניחא, גזירה משמים במדינתנו, אבל התאחדות הספורט בישראל פורקה לפני בערך 8 שנים בגלל הסיאוב והפוליטיקה ,מאז לכל ענף יש עמותה/התאחדות משלו ,והם עומדים מול משרד החינוך והספורט ,

אז מה אתם רוצים להקים שוב התאחדות כוללת ?

כן התאחדות הראלי רייד ישבו מול שקדי,נתאחדות הדראג תשב מול שקדי

מה עדיף שאחד יקבע לשני ?

פורסם
אלון

דבר ראשון -אצלי אין הודעות פרטיות במה שאמור לעניין את כולם,

זה שאולי צריך חוק ניחא, גזירה משמים במדינתנו, אבל התאחדות הספורט בישראל פורקה לפני בערך 8 שנים בגלל הסיאוב והפוליטיקה ,מאז לכל ענף יש עמותה/התאחדות משלו ,והם עומדים מול משרד החינוך והספורט ,

אז מה אתם רוצים להקים שוב התאחדות כוללת ?

כן התאחדות הראלי רייד ישבו מול שקדי,נתאחדות הדראג תשב מול שקדי

מה עדיף שאחד יקבע לשני ?

אם אתה יכול להוביל מהלך כזה שלא יגרום לעיכוב חקיקת החוק - אני הראשון שיתמוך בך. החשש שלי שזה מנטרל את המוטיבציה של המחוקקים. כן, אותו ח"כ שצריך להצביע על החוק דואג שלחבר המרכז שלו יהיה עוד ג'וב - בלי זה לדעתי, לא יהיה חוק (שוחד כבר אמרתי).

תוכיח אחרת ואני הראשון שמצטרף לתמוך בך.

אלון

ד"א

אתה יודע מה היה צריך לעשות כדי להעביר את החוק קריאה ראשונה? אתה יודע כמה עולים לוביסטים?

מה זה לוביסט, אם לא גבאי שוחד? (מייד יענו לי שזה אדם עם קשר טוב לשר - ב ס ד ר !!!).

אבל אני מוכן לשלם כסף עבור החוק - בתנאי שמובטח לי שהוא יעבור.

אלון

פורסם

אלון

מה שאתם מכנים בטעות "ישיבה על הגדר " אנחנו רואים כאי התערבות כדי לא לעכב את החוק ,הדבר הזה ידוע כבר שנים רבות ,והיו על זה דיונים בפורום גיפטריפ לפני שנים ,נדמה לי שאני אישית קראתי לא להפריע לחוק לעבור

עכשיו עומד על הפרק בועדה ,מי תהיה הרשות / התאחדות,אם בכלל תהיה

דני לוי כמוביל צריך לנהוג באחריות כלפי שאר הקטגוריות ולדאוג להם ,תאר לעצמך שכולם ידאגו לעצמם ובדיון הבא יגיעו לדאוג לאינטרסים שלהם ,כפי שהועדה בקשה ,כל מארגני התחרויות בכל התחומים?זה יהיה קטסטרופה

אף אחד לא רוצה להפריע נהפוך הוא ,רוצים לעזור אבל לא לגרום למצב שתקום התאחדות שתקבע לכל הענפים השונים ,

אתה יודע מה אם זה יקרה ודני יוביל את המהלך שלכל ענף יהיה ארגון משלו ,אפילו לא צריך להפגש ,מקסימום קבוצה אחת לא תסתדר בעצמה אז הם ידפקו ,אבל הם לא ישפיעו על השאר

פורסם

מרשל

באמת או שאתה קורא ומבין מה שאני כותב או שאני לא מסביר את עצמי ,או שאתה ממש לא בעיניין

הרגע כתבתי למה צריך כן להתאחד, אתה לא חייב.

בשנות השבעים לא היה שום ראלי תחרותי לא בסיני ולא באף מקום. אולי התכוונת לטיולי גיפים?

מה לי ולחוק הצלילה?

למה ולמה ןלמה? מה אני מחוקק?

יש חוק ספורט מוטורי כך הוחלט , צריך להפיק ממנו את התועלת המירבית במתכונתו הקיימת,

אם זה לא יעבור כך, תחכו עוד דור או שניים למירוצים.

מצידי תעשו מה שאתם רוצים ,שהראלי רייד יקים גוף לעצמו ,ידאג לאישורים לעצמו ,וחבריו גם ידאגו לביטוח אירועים לעצמו ,מה הבעייה? תפצלו כוחות, מגנוס מבין בנושא, אתה מבין את כל הדקויות,

הכותבים בפורום מכירים את הספורט המוטורי.

עצם השאלה שלך, ווה"ה על כך שלא צריך התאחדות או רשות כזו או אחרת ,מראות כמה אתם" בקיאים" איך מתנהל הספורט המוטורי בעולם.

איפה זכויות שידור? איפה קלנדר? איפה תקנונים?

כמה צוללנים יש בארץ? איפה הם התחרו? באיזה קטגוריה? מי אלוף הארץ? יש שם wrd ?

world champion diving)

כוכבי ימשיך לככב עם מועדון טיולי האופנועים ויבלום את מיסוד הספורט ,הכל פיקס!

דבר אחד ברור וצריך להגיד אותו בקול רם ובשקיפות

כל עיכוב למעט שינויים מהותיים, (ימי מסלול ) יעכב את הספורט לשנים, לכן ,ריבונו של עולם

תנו לחוק לעבור ככה (יש לקונות אני יודע) נתקן אותם אחר כך, אפשר לתקן אותם, ת-ת-א-ח-דו!!!

ספונסרים מחכים, מכוניות ואופנועים מחכים, נפצל כוחות? אין בעייה קחו אחריות.!!!!

מירוצי מכוניות

פורסם

דני לוי מצהיר פה קבל עם ועדה שהוא ידאג לכל הקטגוריות בספורט המוטורי התחרותי לענפיו השונים

אם הם יפנו אליו ויחתמו על כתב אמנה שיסמיך אותו לדבר ולפעול בשמם בכל נושא מיסוד הספורט המוטורי

בכנסת ומול משרדי הממשלה השותפים לחוק, כמו שחתמו על זה 6 העמותות ,אופנועים, קרטינג, טרקטורונים, אינדורו,מוטוקרוס,ואנחנו.

מה זה נקרא עכשיו? לא לשלב ידיים? ואת זה אתה מציע לא אני.

הרשות היא גוף ממשלתי, ההתאחדות או ההתאחדויות זה אחרי שהחוק יעבור.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...