Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעוניין לטוס ספונטנית בסופ''ש הקרוב עם בת הזוג.

לצערי פספסתי קצת והדרכון כבר פג תוקף והתור שלי לחידוש רק ב-4.4.

בשיטוט באינטרנט ראיתי שיש קריטריונים להנפקה בשדה שאני לא בטוח שאני עומד בהם.

האם מישהו פעם עבר את התהליך ויודע לשפוך קצת יותר אור עליו?

פורסם

יש עמדה לחידוש דרכונים, קח בחשבון - בשדה עמוס התהליך יכול לקחת בין חצי שעה לשעה אז יש להקדים הגעה בהתאם.

תאלץ להיפרד מ 910 ש"ח ולהסתפק בתוקף של חצי שנה בלבד.

אם אתה רוצה להיות על הצד הבטוח, קפוץ לשדה במשך השבוע ביום רגיל ותגיע מוכן ליום הטיסה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני כשעה, sagibd95 כתב:

שלום לכולם,

מעוניין לטוס ספונטנית בסופ''ש הקרוב עם בת הזוג.

לצערי פספסתי קצת והדרכון כבר פג תוקף והתור שלי לחידוש רק ב-4.4.

בשיטוט באינטרנט ראיתי שיש קריטריונים להנפקה בשדה שאני לא בטוח שאני עומד בהם.

האם מישהו פעם עבר את התהליך ויודע לשפוך קצת יותר אור עליו?

יומים לפני הטיסה עם כרטיסים ביד+ת.ז.+ 2 תמונות פספורט עדכניות וגש לשדה התעופה בכדי להוציא דרכון זמני לשנה (לא חצי שנה).

ייתכן שתתבקש לפני הוצאת הדרכון לעבור תיעוד ביומטרי (במידה ואין לך דרכון ביומטרי קודם) באחת הלשכות ורק אז תוכל להוציא דרכון זמני.

איזה כייף לי :)

פורסם

תבדוק איתו שוב פעם כנראה נפלה טעות. ראה הודעה של משרד הפנים.

"לתשומת לבכם, דרכון חירום (זמני) תקף לשנה.

הנפקת דרכון חירום תהיה כפופה להנפקת דרכון ביומטרי."

פורסם

למה היא לא כפופה לעקירת ציפורניים או הצבעה לשליט?
מה הקשר בין דרכון זמני לביומטרי?

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 22 שעות, סולל הדרך כתב:

מה הקשר בין דרכון זמני לביומטרי?

לפני יותר מעשור שנים התקבל חוק שכול אזרחי המדינה יעברו לתעודות זהות ביומטריות וגם דרכון ביומטרי.

בלשכה בנמל התעופה לא מנפיקים דרכון ביומטרי בגלל שאין להם את האמצעים אלא רק דרכון רגיל לתקופה של שנה. לדעתי על-מנת

לעמוד ביעד של מעבר לדרכונים ביומטרים מכריחים את מי שמעוניין להוציא דרכון זמני לעבור הרכשה ביומטרית באחת הלשכות של משרד הפנים לפני הוצאת דרכון זמני.

בעבר לא הייתה קיימת דרישה כזו אלא רק למי שמבקש להוציא פעם שניה דרכון זמני בשדה התעופה.

**  דרך אגב אנחנו אחת המדינות הבודדות בעולם שמאפשרים לאזרחים להוציא דרכון בשדה התעופה מהיום להיום.

** תור להוצאת דרכון ביומטרי או תעודת זהות ניתן למצוא תור פנוי אפילו לשבוע הזה או לשבוע הבא באחת מהלשכות הפזורות בארץ.

פורסם

בקרוב...

בלי לעמוד בתור: אושר החוק שיאפשר הנפקת דרכונים ות"ז מהבית.

החוק שמאפשר הנפקת דרכונים ותעודות זהות באמצעות בקשה שתוגש באינטרנט אושר בקריאה שנייה ושלישית, וייכנס לתוקף כהוראת שעה למשך חצי שנה כבר מסוף אפריל. עם זאת, רק אנשים מעל גיל 18 ששוהים בארץ יוכלו להגיש את הבקשה המקוונת בלי להגיע ללשכה, ורק מי שיש בידם מסמך זיהוי ביומטרי.

https://www.ynet.co.il/economy/article/n50da52jn

פורסם

שימו לב שאלה תעודות ל-5 שנים בלבד. יש לזה מגבלות, למשל אי אפשר לקבל esta.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...