Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 57 דקות, yuvalganim כתב:

נסעתי באתר בנייה ונצמדתי למשהו ממש חד שקרע לי את הצמיג

חשבתי שצריך לחשוד באיכות של פריימסי, אבל אם זה לא באשמת הצמיג אז הכל טוב.

לי התפוצץ פעם צמיג ב90 קמ״ש באיילון ספונטני לחלוטין.

פורסם (נערך)

צמיגים מעולים הפרימסי 4.

העניין עם הצמיג היה תנאי השטח.

כמו שאומרים, זה לא אתה זה אני

עריכה אחרונה על ידי yuvalganim

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 7 שעות, yuvalganim כתב:

כנראה שרק ההפרש בצריכת הדלק על הצמיג הסיני על פני 4 שנים יממן את פער העלויות

הצמיג הסיני יגמר אחרי שנתיים, האירופי/קוריאני/יפאני אחרי 4. אז אם לא ייהרסו צמיגים בגלל גורם חיצוני הפרש ההוצאה יתקזז על ידי ההחלפה המוקדמת.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

היו כמה שהעלו את הנושא בפורום.

זה אחד שמצאתי ובהודעה הראשונה גם יש לינק לאתר דירוג צמיגים אמין (בדגש על ביקורות אובייקטביות ומבחני דרכים):

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

אני עכשיו סיימתי שנה עם BYD, הם מגיעים עם הקונטקט 6 מהיצרן. 

מסכים לגמרי שזה צמיג גרוע, וזה לא שאני איזה נהג שודים או משהו. אבל הרכב לא הרגיש לי אף פעם בטוח בפניות. הרגיש לי רע ליסוע איתו. שנה אחרי שהרכב עלה על הכביש (ו-40 אלף ק"מ) הזוג הקדמי כבר היה שחוק לגמרי. 

בורג בתוך תיקון פנצ'ר בצמיג האחורי שכנע אותי בסוף השבוע האחרון להחליף את כל הרבעייה. 

שמתי פלקן ZE310 שהומלץ לי כאן בעבר לרכב הקודם שלי. נכון לסופ"ש הרכב אכן אוחז טוב יותר, נקווה רק שיאריך ימים. 

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, sperial כתב:

הצמיג הסיני יגמר אחרי שנתיים, האירופי/קוריאני/יפאני אחרי 4. אז אם לא ייהרסו צמיגים בגלל גורם חיצוני הפרש ההוצאה יתקזז על ידי ההחלפה המוקדמת.

לאורך תקופה הייתי שם פרימסי של מישלין.

ומחליף כל שנתיים/שלוש כי התייבשו. 

נוסע כ 20,000 בשנה. הרוב בינעירוני. חונה בחוץ.

כשחיפשתי פעם אחרונה החלטתי לחפש משהו אחר. גם כי ראיתי שהפרימסי ידוע בייבוש מהיר יחסית

שמתי פאלקן. נמתין לראות.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

אחרי שביצעת סקר שוק -

• דגם ספציפי (נכון לכל יצרן).
  • לבדוק תאריך ייצור - 4 ספרות שמייצגות שבוע מתוך 52 בשנה והשנה (עד חצי שנה-מעולה, עד שנה-בסדר, מעבר לשנה-אפשרי, אבל אולי גם אפשר לקבל קצת הנחה).
  • לוודא שקוד עומס ומהירות הם במינימום כמצוין ברשיון הרכב (טכנית ניתן להרכיב עם גבוה יותר: עומס-חייב בכל הצמיגים, מהירות-כולם או אחוריים. חסרונות גוברים על יתרונות בדר"כ)
  • אם יש חיישני לחץ אוויר בגלגלים, מוטב לציין זאת בפני הצמיגאי כדי שלא יפגע בהם (למרות שהם נראים אחרת מהרגילים). בעקרון מומלץ להחליף את הגומיה האוטמת שלהם יחד עם החלפת הצמיגים (אגב, גם אם מדובר בוונטיל רגיל, בעקרון אמור להיות מוחלף).

• שמבצעים איזון טוב לכל הגלגלים (אם אפשר למצוא מקום עם מכונה שמודדת גם "כוח כביש", מה טוב, אבל לא חובה).
  • בונוס: שסוגרים את הברגים במומנט הנדרש ולא עם אימפקט בכל הכוח.
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 שעות, Alf3 כתב:

תודה רבה לעוזרים, רכשתי זוג קונטי אקו קונטקט 6 91H במחיר 340 שקל ליחידה.

עוד יום-יומיים נוסע להתקין 🙂

תראה אם יש לו מישלין, במחיר הזה לגודל רכב שלך אתה יכול לשים 4 מישלינים פרימסי 3 באותו מחיר

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...