Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מחפש רכב חסכוני אז ידני.

ה500 שהוצעה או פיאט פנדה למשל.

רנו קליאו 0.9 טורבו ותהיה זריזה מרכבי המיני.

שברולט ספארק ידנית עוד תשאיר לך אותך וגם ביצועים לא רעים עם מנוע 1.2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

אם אתה לא נוסע הרבה צריכת דלק זה לא המרכיב העיקרי במיוחד ברכב ישן.

שים לב של500 יש מחלה של מכסה כרית אוויר נוסע מתנפח.

וואלה נכון. שמתי עליה מגבת של משמר המפרץ עם פמלה אנדרסון

• מצחיק 2

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

כיוון אחר: בתקציב הזה אתה קרוב מאד לקנות צרות של אחרים. לכן יותר חשוב מצבו הספציפי לי הרכב ואיך הוא תוחזק מאשר באיזה מפעל הוא היה לפני הרבה שנים.

לכן לחפש רכב הכי חדש (ולכן קטן) יהיה הדבר הכי מומלץ ולא כמה הוא היה אמין לפני עשר שנים.

תהיה פתוח להרבה דגמים ותבחר ברכב הכי צעיר ושמור.

ברכבים בתקציב שלך הבלאי (מוסכים) זה ההוצאה הכי גדולה. ביקור אחד במוסך יכול למחוק בקלות שנים של חסכון בדלק.

ZVIT כבר נתן לך כיוון כללי לסוגי הרכב שאתה צריך להתמקד.

עריכה אחרונה על ידי borsood
  • אהבתי 3

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
בתאריך 23.1.2024 בשעה 19:47, לירון .ה. כתב:

דווקא, יאריס 2005, יש חלקים, וקל לתחזק. ואפשר גם לקנות הרבה בחול.

אם מוצאים אחד כזה מטופל וקמ לא בשמיים, זו אופציה טובה וחסכונית.

* אני מחזיק אחת כזאת 

*ואתה מוכר? 

לפני 12 שעות, הכסא של חצרוני כתב:

היום ראיתי אוטו שאהבתי אבל לא אני ולא זה שהיה עם האוטו הצלחנו למצוא מספר שלדה.. בנוסף השם על הרשיון זה של בן משפחה כביכול אבל לא ראיתי אותו ולא דיברתי איתו, רק עם בני משפחה אחרים. בספק אם כדאי לי לשים עליו את ה500 במכון אבל כן אהבתי מאוד את האוטו. מאזדה2 2010.

כן אלעד בכיף תודה

של בן משפחה? לפי הסימן מדובר בסוחר.

פורסם

היי חברים עוד שאלה, הייתי היום בבדיקה של מאזדה2 200000 קילומטר 2010, יש המון מכות פח, צריך להחליף פנס, בקרוב להחליף מצבר, שמן גיר כהה, להחליף את כל הצמיגים. מה שמדאיג אותי זה "חלודה נרחבת בשלדה-מתחת למצבר-סימני פגיעה". הם אמרו שהם לא יכולים לראות כמה השלדה פגועה מקדימה בגלל שיש המון חלודה שמסתירה. המחירון הוא 19, הם אמרו שיתפשרו על 13. האם כדאי לקחת ב13? אני יודע שאוכל למצוא משהו יותר טוב אבל אני כבר צריך רכב דיי דחוף אז אולי כדאי להתפשר..

פורסם

אל תתפשר! באמת שקלת לקנות רכב כזה.?

הייתה נופל לבור.

יש גם רכבים ישנים מטופלים. שווה לחפש.

*דוגמא, זה הדישבורד של היאריס שלי מ 2005 כן?

20240125_070025.jpg

• אהבתי 2

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

יש מכוניות נורמליות גם בתקציבים האלו, אני מכרתי לפני כחצי שנה קיה ריו ידנית מודל 2014 ב 18 אלף שקל, יד ראשונה עם 150 אלף ק"מ בלי בעיות מיוחדות. 

אם יש רישיון לגיר ידני ממליץ מאוד לשקול את האופציה הזו, זה מקדם אותך איזה 5 שנים במודל באותו תקציב ובהרבה מקרים בעלי מכוניות ידניות הם אנשים עם יותר זיכה לתחום הרכב והמכוניות אצלם שמורות יותר.

כמובן גם אמינות גבוהה יותר וצריכת דלק יותר נמוכה. 

• רעיון טוב! 4

פורסם
לפני שעתיים, הכסא של חצרוני כתב:

היי חברים עוד שאלה, הייתי היום בבדיקה של מאזדה2 200000 קילומטר 2010, יש המון מכות פח, צריך להחליף פנס, בקרוב להחליף מצבר, שמן גיר כהה, להחליף את כל הצמיגים. מה שמדאיג אותי זה "חלודה נרחבת בשלדה-מתחת למצבר-סימני פגיעה". הם אמרו שהם לא יכולים לראות כמה השלדה פגועה מקדימה בגלל שיש המון חלודה שמסתירה. המחירון הוא 19, הם אמרו שיתפשרו על 13. האם כדאי לקחת ב13? אני יודע שאוכל למצוא משהו יותר טוב אבל אני כבר צריך רכב דיי דחוף אז אולי כדאי להתפשר..

למה ללכת לבדוק רכב עם קילומטראז כזה בכלל..

ב13 לא חסר רכבים לא שבורים עם סביב החצי מהקילומטר הזה.

אל תתפשר על גרוטאה במחיר מלא.

פורסם

הנה דוגמא לרכב חביב בערך בחצי מהתקציב שלך. עשה 120000 ק"מ.

image.thumb.jpeg.a29cf8ada797f4b5f21252082da079a4.jpeg

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...