Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, zvit כתב:

אני מניח שאתה שלא חושב שאני בודה ממוחי הקודח. לבן-דוד שלי יש יאריס כזאת שהלך לה המאוורר - אי אפשר היה למצוא אחד, והיה צורך לקמבן משהו

פה הסתכלתם?

https://cars245.com/en/catalog/car-toyot.3996.17319/4564.cooling-system/4649.radiator-fan/

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אני מעריך שפות"ש ורוב מי שרוכשים רכב כזה  לשימוש יומיומי מחפשים תחזוקה פשוטה וזמינה ולא התעסקות עם ייבוא חלפים מחו"ל כשבינתיים האוטו בחניה והם בתחב"צ.

• רעיון טוב! 3

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

תודה לכולם על התגובות. לגבי היאריס, 2007\2008 זה בסדר? (כמובן שתלוי במצב של האוטו אבל האם שווה בדיקה)
וZVIT צודק, אני רוצה כמה שפחות להתעסק עם האוטו, באמצע סמסטר.

עריכה אחרונה על ידי הכסא של חצרוני
פורסם

שוב בתקציב 15000 שאני מניח שזה כולל ישור קו?

שכל אחד יעשה שיקולים שלו.

גם ברכב יותר חדש/ישן שיש תקלה משביתה, הרכב עומד.

רק מראה שיש פיתרון לכל דבר.

הרכב השני שלי כריזמה 2002, את הדבר היחיד שלא מצאתי בארץ שסתום egr, קניתי ברשת מארצות הברית.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

יאריס 2005

פורסם
לפני 2 דקות, הכסא של חצרוני כתב:

תודה לכולם על התגובות. לגבי היאריס, 2007\2008 זה בסדר? (כמובן שתלוי במצב של האוטו אבל האם שווה בדיקה)
וZVIT צודק, אני רוצה כמה שפחות להתעסק עם האוטו, באמצע סמסטר.

ביאריס 2007/8, עברו לגיר רובוטי, שיותר רגיש, ופחות נעים לנהיגה.

שוב אתה קונה רכב ב 15 אלף, תתכונן שהיו תקלות ואשבתות. זה החיים.

יאריס 2005

פורסם

@הכסא של חצרוני לו אני במקומך הייתי מכוון לשנתון כמה שיותר חדש. מכוניות מ-2007 או 2008 תסבול מלא מעט תקלות של בלאי טבעי. לא סתם כוונתי אותך לסגמנט המשפחתי הזול יותר והפחות מבוקש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

פולו/איביזה/פאביה מנוע 1400 ידני זה סוס עבודה. לחפש אחת שמורה ולוודא שעברה טיימינג אם אין לך תיעוד תקזז במחיר ותבצע בעצמך במוסך טוב. 

לאמיצים שבנינו: לחפש 208 ידנית שעברה החלפת טיימינג יזומה או שכמו שכתבתי לקזז 3000 מהמחיר ולקנות במחיר שחיטה (לקחת בחשבון גם עניין ממיר הקטליטי שעלול להתקלקל) אבל ליהנות מרכב חדיש ובטיחותי הרבה יותצר מיאריס מתפרקת שתצטרך לעשות לה טסט פעמיים בשנה תכף.

לי יש 208 ידנית שרכשתי לפני 4 שנים בסביבות 20K מאיזו סבתא עם כלום ק"מ. 

ביצעתי לה טיימינג יזום ב- 53000 ק"מ ולא מזמן החלפתי ממיר קטליטי. חוצמיזה לא היו תקלות, היום עומדת על 85000 ק"מ בערך. 
אם תמצא אחת שמורה עם ק"מ נמוך ותיעוד טיפולים מסודר, במחיר הנכון זו גם אופציה טובה כי מחירי הביטוח זולים יחסית, האוטו חסכוני מהנה מאוד לנהיגה ועלויות הטיפולים השוטפים נמוכה. 

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • אהבתי 1
פורסם

יאריס 2007-2013 סובלות מבעיות מזגן, הייתה לי כזאת ומכרתי אותה אחרי הקיץ הראשון אחרי שעברתי אצל 3 מומחים ועשיתי דוקטורט בעצמי, כולם אומרים שהמזגן ברכב חלש מאוד. 

אני כבר מעל 5 שנים ו 100k ק"מ  עם פאביה 2011 ידנית 1.4, כמו שרשמו מעלי, סוס עבודה. 

רכב מאוד אמין ומאוד פשוט לטיפול. 

פורסם

אקטיב לא כדאי, יש רק שני כריות אוויר, תחפש דינמיק, גם מאובזרת יותר אבל בעיקר עם 6 כריות אוויר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי חבל ללכת על משהו ישן מאד, עם תוספת קטנה של אלפים בודדים אפשר כבר לקנות מאזדה 2 או יונדאי I20 , שהם 

כבר "דור חדש" הרבה יותר (באופן יחסי כמובן)

פורסם
לפני 8 דקות, Uri82 כתב:

לדעתי חבל ללכת על משהו ישן מאד, עם תוספת קטנה של אלפים בודדים אפשר כבר לקנות מאזדה 2 או יונדאי I20 , שהם 

כבר "דור חדש" הרבה יותר (באופן יחסי כמובן)

לאיזו שנה אתה ממליץ לי לכוון בדגמים האלה?

• תוכן חדש...