Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה שיטות אבל 

לפני שתעשה נזק נוסף הייתי ממליץ לגרור את הרכב למוסך מיקצועי אשר יש בידיו מגוון רחב של אפשרויות לחילוץ ההברגה כולל הזמנת עבודת חוץ.

לאחר החילוץ בקש מהמוסך שישים מעט גריז על הברגת המצת החדש כדי שמקרה כזה לא יחזור. בהצלחה

פורסם

אכן מוסכים לא אוהבים להתעסק עם עבודות חילוץ כאלה, נסה להשפריץ WD40 בנדיבות לאזור והמתן כמה שעות כדי שהחומר יחלחל היטב להברגה ויקל את פתיחתה.

קח מברג שטוח בגודל המתאים, פטיש, ודפוק את המברג לתוך ההברגה של הפלאג.

אחרי שהוא נתקע ממש טוב, נסה לסובב את הפלאג החוצה - וכך עד השחרור.

השיטה עובדת מצוין (מניסיון), אבל הביצוע - על אחריותך, בהצלחה

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 24.12.2023 בשעה 20:12, CiUiK כתב:

צלם בבקשה מלמעלה עם פלאש

יש לך אפשרות כזאת? אולי ככה החברים פה יוכלו לתת לך עוד דרכים/רעיונות לחילוץ מבלי להוריד ראש.

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, אלרו כתב:

יש מישהו שיכול לקדוח ולהתקין תותב בלי לפרק ראש?

תקשיב, מצתים יכולים להשבר במגוון דרכים בתוך הבלוק, לא סתם ביקשתי שתצלם

הפיתרון שלך תלוי בכמה עמוק בבוץ אתה ובאיזה מצב המצת נשבר

הרי שלא תוכל לזרוק שאלה לאוויר מבלי לתת לנו פרטים ולכל הפחות מבט ויזואלי של המצב 
אתה מפספס עשרות אנשים שיכולים לעזור לך, נכנסים לשרשור רואים שאין תמונה ויוצאים בלי לכתוב כלום 

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם

מה ש CiUiK אמר,
אפשר לייעץ הרבה דברים, אבל תמונה שווה אלף מילים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

נורא פשוט החלק הקרמי הלבן יצא שלם נשאר צינור חלול, הייתי היום אצל מישהו הוא הכניס חולץ והחולץ תפס אותו אבל הוא לא רצה להפעיל הרבה כח שלא ישבר לו החולץ בפנים.

פורסם

הלכתי לחרט בראשון לציון שחילץ לי את הפלאג, הוא קדח את זה ואחר כך חילץ

הוא דאג לשאוב את השבבים עם מגנט ולחץ אוויר וגם הפעלנו את המנוע כשהפלאג בחוץ

הוא הזהיר אותי שיש סיכוי שיהיה נזק

אחר כך כשהפעלנו את המנוע היה רעש מהמכסה שסתומים ואחרי נסיעה של כמה ק"מ הרעש הפסיק

יצויין שנסעתי על 3 פלאגים בערך 50 ק"מ

מישהו יודע ממה היה הרעש? והאם היה נזק? אפשר לבדוק אם נהיה נזק למנוע?

תודה

• תוכן חדש...